-


TRADERA

 
 


Jag har valt att prova på att sälja lite grejer på tradera. Jag samlar på mig så mycket grejer som jag aldrig ens har använt och varför ska dom då ligga här hemma och skräpa när de kan göra någon annan glad?

Svarta sandaletter HÄR
Lee Jeans HÄR
Pälsjacka/väst HÄR
Glittriga pumps HÄR

Tjugosjunde april




Det känns ganska tomt utan Filip, Fille, Filli, Filly, Fillsky. Idag har jag spenderat många timmar med min farmor och pappa. Alltså dom är typ hur söta som helst! Vi käkade lunch tillsammans, vi fixade farmors balkong, jag skakade av alla mattor och dammsög hela farmors lägenhet medans pappa sprang fram och tillbaka mellan tvättstugan och farmors lägenhet. När tvätten var klar så lyxade vi till det med jordgubbar, kaffe och bullar. Känner mig jävligt nöjd med dagen trotts att jag inte hunnit träna idag. Nu ska jag mysa ner mig i min säng och se film.

-


Detta skall alltså bli mitt nya motto!

Tjugofemte april




Ni kan vara lugna människor, för att idag mår jag betydligt mycket bättre än igår. När jag var som deppigast igår hittade jag en jättefin text som gav mig hopp. Denna text hade jag tänkt dela med mig av, alldeles strax.

Igår kollade jag igenom ett gammalt minneskort från 2009. Där hittade jag de här fina bilderna som jag knäppte i Bulgarien 2009. Bilderna får mig att drömma mig bort till en varm strand där man kan plocka snäckor.

<3


Tjugofjärde april






Herre min gud. Jag klarar inte av det här, jag är sjukskriven pga jag är utbränd. Vilket är jätte jobbiggt med tanke på att det endast är en månad kvar tills alla uppgifter ska vara inlämnade och jag har jätte mycket rester. Jag har ju liksom vetat om det hur länge som helst men jag har jätte svårt att göra något åt det. Det blir inte bättre av att min mamma, pappa, syster och bror alla har sagt meningen "Kommer du ta studenten i år?". Det gör jätte ont i mig att min egen familj inte ens tror på mig vilket har resulterat till att jag själv inte tror att jag kan klara av det. Här om dagen när jag förklarade för min mamma att jag har gått in i väggen så fick jag till svars "Men Amanda, vad har hänt med dig? Du har ju alltid varit en sån duktig tjej". Det gör ont och jag mår dåligt. Jag klarar inte av att gå till skolan och jag har svårt att lämna min säng. Tanken av att jag har så mycket rester får mig att gråta, tanken av att jag inte vet vart jag ska börja får mig att gråta, tanken av att jag vet att jag inte kommer klara av det får mig att gråta, tanken av att min familj inte tror på mig får mig att gråta och tanken av att jag inte vet vad jag vill göra efter skolan får mig att gråta. Det är ett under att mina tårar aldrig tar slut.

Tjugoandra april





I födelsedags present så fick jag träningslinnet och skorna ovanför av min älskade pojkvän. Sen så fick jag två presentkort, pengar, blusar och annat smått och gott av min kära familj.

-


Scones



Ingredienser:
3 dl filmjölk eller naturell yoghurt
75 g smör
6 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk salt

Du behöver:
Decilitermått
Teskedsmått
Bunke
Kniv
Gaffel

Gör såhär:
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölblandningen. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner filmjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.

Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor (jag brukar forma mina bitar till hjärtan istället). Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga med en gaffel.

Lägg på bakplåtspapper på en plåt och grädda i 250 grader i cirka 10-13 minuter. Servera nygräddade!


Nittonde april




Det är dagar som denna som får en att längta efter värmen extra mycket. Det har alltså regnat i stort sig hela dagen. Jag har ändå hunnit med ganska mycket idag, har bl.a. varit i skolan, gymmat, hämtat ut paket och varit hos min syster. Just nu sitter jag nermyst i min nya morgonrock, den är typ bäst. Idag blir det ingen utgång eller något liknande för min del, utan jag kommer att vara "all by myself, don't wanna be all by myself". What to do, what to do. Får passa på att baka inför imorgon för då är det nämligen kalas! Och då tänkte jag även lägga ut lite bilder på det jag har fått också, vet ju hur kul det är att se, hihi.

<3


Artonde april

 
 





Jag vill vara utomlands, liksom på en riktig solsemester. Jag vill kunna ligga på stranden, bada i havet, äta isglass och exotiska frukter. Jag har dock ingen bikinikropp men det är sånt man skiter i när man är utomlands. Där kan man bara va, hur länge som helst utan att bry sig om något mer än att pengarna håller på att ta slut. Jag får väll fortsätta drömma ett tag till.

-


IT'S MY MOTHERFUCKING BIRTHDAY

 
 
 




Vaknade upp idag och kände mig skit pigg och glad. Idag är det min födelsedag!

Fjortonde april

 


Imorgon är en ganska så stor dag, en sån där dag som bara händer en gång om året. Jag fyller nämligen år imorgon. Men redan idag lyxade vi till det med blåbärspaj i min nya hjärtformade ungsform och hade filmmys i sängen. Imorgon är även första dagen efter över två veckor som jag är i skolan, känns som en evighet sedan sist. Imorgon är även en sån där jättelång skoldag som börjar 08:25 och slutar 16:45, vi får helt enkelt se om jag överlever morgondagen.


-


Roma, Italia





Hur ska jag kunna sammanfatta denna resa? Så mycket historia och underbara konstverk. Vädret var underbart så jag har verkligen fått smaka på våren. Det coolaste är nog att jag har varit i ett land i ett land (Vatikanen) och sett den nya påven med mina egna ögon! De enda nackdelarna med resan var att mina converse skavde så fruktansvärt mycket att jag valde att slänga dom innan vi åkte hem, att maten endast bestod av pasta lasagne och pizza och att det fanns så sjukt mycket hemlösa människor. Men trotts det så finns det som sagt så mycket att se och jag kommer definitivt återvända dit. Borta bra men hemma bäst!

Trettonde april




Förra lördagen öppnade dom Victoria Secret på Arlanda och i måndags när vi skulle resa till Italien så kunde jag inte låta bli att shoppa loss. Hade dock kunnat köpt betydligt mycket mer då verkligen ALLT luktade så jääävla gott. Bästa födelsedags presenten till mig själv, trotts att den var en vecka tidig. 

Åttonde april





Bye bye Sweden. Återkommer till bloggen på fredag eller lördag då jag är hemma igen. HARE GÖTT!

Sjunde april

 
 
 


Jag älskar att vakna upp bredvid denna människa.
Imorgon åker jag till Italien, yey! Jag måste dock gå upp kl 04:00 och det kommer bli lite kämpigt då jag inte har packat klart eller gått och lagt mig än. Jag hatar mig själv i stunder som denna, men då brukar jag kolla på Filip och då existerar inte ordet "hata" längre. Det är nästan läskigt att vara så här förälskad.

68 DAYS LEFT!






Andra april

 
 
 


 

Nu är det äntligen april och jag lyxar till det med jordgubbar. Halva lovet har gått och jag har inte fått en enda uppgift gjord. Jisses. Igår bröt jag ihop eftersom att jag är så stressad över skolan. Någonting att se fram emot är att det bara är 6 dagar kvar tills jag drar iväg till Rom och bara 13 dagar kvar tills jag fyller år. Jippiiiii. Måste börja tänka positivt.

I cant get enough of you




Min älskling är hemma igen!

RSS 2.0