FUCK MY LIFE

Den här veckan har varit HEMSK. Jag är så förbannat jävla arg och ledsen. Min hårddisk gick sönder och mitt liv med den. Alla mina påbörjade och nästan avslutade uppgifter var i min dator och alla mina bilder. Okej okej, jag bryr mig inte så mycket om bilderna men faaaaan för dessa uppgifter, jag funderar seriöst på att hoppa av skolan, jag är så deprimerad, det är räcker med att jag ligger efter men nu har jag ju för fan hela tvåan och trean kvar. Jag tror inte att jag kommer klara av det här, det här sista året... Man kanske ska avbeställa studentmössan. Vad mer har hänt? Jo jag har både stukat min tumme och handled.. Och i torsdags kom jag till skolan klockan 08:20 men då var tydligen lektionen inställd eftersom att klassrummet var låst och det var helt tomt i hela skolan och nästa lektion började 14:15, kunde lika gärna haft sovmorgon! Sen så har det väll inte hänt så mycket mer. Men det här med datorn har ju som sagt förstört mitt liv och min framtid. Fred ut.... 

I've got braces


Photo, weheartit
Förra måndagen fick jag tandställning, känns ju lite surt att få det flera år efter alla andra, men bättre sent än aldrig... Eller hur? Jag ser mycket yngre ut och ful ut i den här dumma tandställningen, jag passar verkligen inte i det. Jag vet inte ens hur länge jag ska ha det, men förmodligen sisådär 2-3 år... Vilket inte passar mig eftersom att jag tar studenten i år och jag vill faktiskt FLINA och VISA mina jävla tänder då. Förlåt, har lite damp atm. Kanske är det för att jag har så fruktansvärt ont i mina tänder och kan inte äta och när jag väl äter så kan jag fan äta mellis med de rester som sitter fast i tandställningen, blir så äcklad av mig själv. Blir att alltid bära på en tandborste. Nu ska jag tänka positivt.. Jag kommer ju inte ångra mig när jag får se resultatet, men om det ändå gick lite fortare!!!! Haha hur patetiskt är inte det här, jag har haft tandställningen i en vecka och vill redan få ut den. Skärpning!

ANGELICA BLICK FOR NLY TREND
Den här snyggingen beställde jag redan första dagen då Angelicas kollektion på nly trend kom ut. Fick den i början av förr-förra veckan och är supernöjd med den. En urläcker-vardags-väska helt enkelt!

RSS 2.0