LINKÖPING NÄSTA

Har haft engelska lektion nu och slutar igentligen halv 5 men jag tänker gå nu så HEJS MED ER.
Tågstationen med Elida och Maja dårå. Puss på dom dårå. Hejdårå!

Alla tvivel slutar när du kan se min gloria



Du är som solen bränner in
Rakt in i mitt mörka rum
Jag vill ha dig innan jag går
Ge mig nu så jag kan bli lugn


The mountains are white and the ocean is blue

Blev det något pluggande eller? Trodde jag själv på att jag skulle göra det? Jag har iallafall gjort mig klar för natten och längtar inte efter skolan imorgon, det har blivit för mycket plugg helt enkelt. Jag har inget mer att säga mer än det och att jag kommer faila totalt med alla uppgifter, LATERO!

dagens





jacka Veromoda, väst Monki, t-shirt Weekday, leggings Vila, ring Ginatricot


@ school



Ja det blir nog Linköping i helgen igen, men det gör ju ingenting förutom att jag har SJUKT MYCKET plugg. Får väll spendera min tågresa med plugg dårå, men att betala 100kr för att ha internet på tåget i 4 timmar tycker jag inte känns helt OK. Men nu är det så att jag har engelska vilket är det tråkigaste jag vet eftersom att läraren är ju inte direkt den bästa om man säger så men det är bara att bita ihop. Tyvärr så var jag tvungen att ställa in fikat med Makda idag p.g.a. för mycket plugg vilket känns bedrövligt men aja, kör väll på hårdpluggning idag pang pang pang!


10 månader

Mmmm.. just precis! TIO månader idag. Min pojkvän påminnde mig nyss och jag kan ju säga att det inte känns helt OK att jag hade glömt bort det och inte sagt "jag älskar dig" på hela dagen. Men idag är jag sur på dig unge man, men vet du vad? Jag älskar dig.


Säg ingenting till mig


Jag vet vart jag ska
du säger att du varit där
men du känner ingenting
du som skriver om vad kärlek är


BABY I'M BACK

Hade ju tagit en paus från bloggandet men nu är jag tillbaks igen, och starkare än någonsin! Eller kanske inte.... Ska försöka tänka positivt och acceptera livet. Idag blev det en liten relax dag, körde på duschning, kroppskrubbning, rakning, vaxning, noppning och snart blir det att skrubba ansiktet, ansiktskräm och sedan borsta tänderna för att sedan få njuta av en godnatt sömn bredvid min underbara mamma. Tjing tjing!


Det låter ju lovande



GOODMORNING BACONS!



Sitter i älsklings säng. Han ligger med benen runt mig, fast han sover. Kollade på tågtiderna nyss och alla biljetter idag var såklart slutsålda så det blir att åka hem imorgonbitti så att jag hinner till skolan. Vi får se vad som händer idag mer än att jag stannar kvar här, latero!


JAG BRYTER IHOP, JAG ORKAR INTE MER

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har sovit en timme inatt, inget mer, det går liksom inte. Det är som om skuggorna tar över. Men inatt var det ännu hemskare. Jag låg klar vaken, älskling låg brevid mig, sovandes. Jag hörde ett pipigt "Hej". Inbillar jag mig? eller är det verkligen något som är ute efter mig? Har legat livrädd, gråtandes, svättig hela natten. När inte ens min egna älskling kan hjälpa mig så måste det väll ändå vara något fel på mig? Borde jag söka hjälp? För det har blivit värre den senaste tiden, jag kanske har retat upp en ande? Jag orkar inte mer, något måste göras!

Igår, idag

Känns lite konstigt, kände att det var något som saknades. Men iallafall, det blev att köpa tågbiljett och sen ett kort till Andreas igår. Slog även in hans paket så nu är dom helt guld & silver, underbart! Har försökt att packa väskan men vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, är det kallt där nere eller är det varmt? Sånt måste jag bara veta, men det vet ju inte jag. Det blev en lång skoldag igår och snart bär jag mig av mot skolan, därefter korpen och sedan tågstationen. Hoppas verkligen att tågen går direkt, det har trotts allt gått snart 2 veckor sedan den där kollideringen. Om det blir en sån där jobbig resa igen så vet jag inte vad jag ska ta mig till! Kanske stannar kvar i Linköping förevigt då.

Hon hör inte hemma någon stans


Hon tillhör ingen, inte ens dig


You need to look after me to actually understand

Dagen började med skolfoto, vi var naturligtvis de första som skulle ta kort och var såklart tvugna att komma till skolan tidigare än vanligt. Datorkundskap där efter, fixa lite med läraren om hemtentan så kommer få resultatet sist av alla ettor, kul. Annars så gjorde jag ett kent kundskapsspel och nästa vecka är det datorkundskaps prov, låter jätte lockande. Sen var det naturvetenskap, eller heter det så? Iallafall, vi bakade bröd och lektionen kändes faktiskt jätte onödig. Hem sen, lite dator, massa bråk med mamma, städa mitt rum, träffa scarlett & snart blir det dusch. Skulle igentligen behöva göra min spanska läxa men den gör jag om jag hinner, orkar inget just nu.


It's always have and never hold.
You've begun to feel like home.
What's mine is yours to leave or take.
What's mine is yours to make your own.

blå blä blö



Dagens blå: min skjorta som jag bar idag, kändes helt ok för en sådan här dag.

Dagens blä: Mitt humör har varit riktigt förjävligt, har surat en hel del.

Dagens blö: För mycket söt saker, åt nyss kladdkaka med Scarlett och nu vill jag helst bara spy upp det.


TRE FRILLOR, EN LEKTION




Ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör


Vi vet inget idag



Du är en saga för god, för att vara sann
Det är en saga i sig att vi funnit varan
Vi kunde lika gärna, aldrig någonsin mötts
Eller var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts?


CRY ME A RIVER

Eller är det kanske jag som har gjort det idag?
Stannade kvar i skolan med Hanna och fixade matten så nu behöver jag inte tänka på matte läxan längre. Idag är det absolut ingen bloggardag, fy usch och blä. Hör av mig imorgon istället!


FUN CANDY



"Jag äter helst inte något annat än godis"


Dust that earth right off your shoulder



I come in peace, got no plans to hurt you

Städar mitt rum just nu, ganska så tråkigt men är snart klar. Jag intalar mig själv att jag är i en annan planet och hjälper dom att fixa i deras byar, rätt så coolt. Snart hade jag tänkt göra rymdburgare eftersom att vi har så goda bröd hemma, sånna där maxbröd, mmmmmmmmmmm mumma! Och så lite rymdsallad på det då, sen ska jag väcka min alien syster. Känner mig som en spaceman!


I COME IN PEACE!

film från igår


I am in misery, there ain't no other who can comfort me



EKO

Jag har som sagt ont överallt. Inte orkat med så mycket idag. Blev att städa hos farsan eftersom att vi ställde till med en liten röra igår kväll men så var det redan så stökigt hos pappa så jag ville vara lite snäll och städa hos honom och det har tagit mig hela dagen. Pappa kommer hem imorgon eller inatt, har saknat honom något otroligt, han är så himla härlig min pappa. Min mamma är också härlig hon med, förutom att hon tjatar.

Blä, jag har inte sovit mycket alls och jag håller på att falla ihop nu också. Vad ska jag ta mig till? Jo du amanda, kanske ett besök till sängen? Men jag har det skit stökigt i mitt rum och efter en hel dag hos pappa så orkar jag verkligen inte städa i mitt rum. Nu medans syrran är på hoffmaestro så sitter jag i slappa kläder och lider. Orkar verkligen inte göra något.


GÄSTBLOGGGNING

lina wassberg här. sitter hemma hos amdanda med några najsaaa burdar. vi har fett roligt allstå. och jag gillar amanda skarpt!! här är min och min polares blogg: linaochjohanna.blogg.se seeeeeee you!!! pussss

CYA TOMORROW!



Ska draao nurå, har just bytt om så har inte på mig det här men ändå. Pusshej!


dagens outfit



tröja & kjol H&M, mössa & jacka NewYorker


YEAH YEAH OH YEAH

Har dunkat musik hela morgonen. Känner för att rocka loss, yiiha!
Vad händer ikväll då? Jo det blir fiesta med 3 fina girls från klassen!

HEY FOLKS!





RSS 2.0