GOODNIGHT


Har spenderat min kväll tillsammans med Annie och Julia framför tvn. Jag hade inte käkat Ben & Jerry's på över ett år men idag kunde jag inte hålla mig längre, så jävla GOTTIGOTTI. För er som inte vet så har jag varit beroende av Ben & Jerry's, jag samlade även på burkarna. Jag minns hur förbannad jag blev när dom hade slutat sälja min favoritsmak, då funderade jag seriöst på att söka upp Ben och Jerry och ta ett allvarligt samtal med dom. Nu kom jag även på att jag är laktosintolerant så jag kommer förmodligen spendera min natt i badrummet.. Varför är man så fucking jävla glömsk? Goodnight homies.

PINK ENDS


Imorse så invigde jag min rosa spray hårfärg, dock så spraya jag bara lite eftersom att jag ändå skulle duscha direkt efter. Men nu funderar jag seriöst på att färga topparna rosa, alltså med sån färg som stannar kvar ett tag iallafall.

OKEJ OKEJ

Jag har svårt för att följa scheman, igår stod både träning och plugg på schemat men jag gjorde inget av dom! Istället så härjade jag runt med Mina i butiker och sen så pysslade vi, har även pysslat nu på morgon. Funderar på om jag ska träna idag eller om jag ska plugga, för jag kommer absolut inte göra båda två. Varför har jag alltid så svårt att bestämma mig för något? Det är ju för fan tragiskt att man ska behöva ha en sån sjuk beslutsångest. Kan man inte typ anlita någon som kan göra alla beslut åt en? Det skulle jag behöva iallafall, men det skulle vara svårt att ge personen lön eftersom att jag inte själv har något jobb, eller får någon lön. Skjut mig i skallen vad svårt livet ska vara ibland.

MORSNING


Vaknade strax innan 10 idag, tog en feting frukost och nu ska jag klä på mig och börja bege mig mot stan där jag ska möta upp min bästa. Idag står träning och plugg på schemat.

I WANT TO WEAR THIS


LUNCH



Lagade lunch idag, baconlindade sparris med äggröra. HELT UNDERBART GOTT! Men nu känner jag sugen efter något gottis. Så nu ska jag slänga på mig kläder och ta en promenad till ica och handla lite. Vem vet, det kanske kommer upp ett reccept på nå gottis när jag är tillbaks.

NERVÖS INFÖR FREDAG


På fredag smäller det, en av alla de förändringar i mitt liv. Jag vill inte avslöja vad det är än, men det jag kan avslöja är att det bestämdes förra måndagen, och jag har haft en fruktansvärd beslutångest. Nu är jag jävligt nervös men jag vet att om jag inte gör det nu så kommer jag att ångra mig om några år. Ni kommer få veta vad det är för något inom några veckor.

my weekend

Har spenderat hela min helg med min underbara prins. I fredags så var det skola fram till klockan 12, träning, dusch och sen myskväll. I lördags så hjälpte jag och prinsen min pappa på loppisen som tyvärr ska stängas ner, sen blev vi hämtade och åkte iväg till Ica Maxi där vi storhandlade, hem till prinsen, käka, sov. I söndags så gick vi upp klockan 03:00 och åkte till Branäs där prinsen tävlade i Skicross, det gick inte så värst bra för honom men jag är riktigt stolt, världens stoltaste flickvän. Vi spenderade nästan hela dagen i Branäs och i bilen och sen när vi kom hem till prinsen igen så var det myspys igen. Har inte haft tid med att blogga med andra ord. Men nu är det ju sportlov, här ska bloggas!

OJSKKI

Jag börjar detta inlägg med att berätta om mitt nya beronende, ordet "ojskki". Vet inte riktigt vart jag har fått det ifrån, men det låter helt underbart. Det talar för mig, istället för oj så säger man ojskki, eller om man inte har något att säga kan man också säga ojskki. Eller typ ojjskimojskkipojskki. Kanske borde spela in en video där jag säger ojskki, det vore kul, eller kanske inte. OJSKKIIIIIIIIIIIIIII MINA VÄNNER

-


JAG VILL RESA!

Just nu vill jag bara packa väskan, sätta mig på tåget till arlanda och ta flyget till ett varmt land. Behöver komma bort, det räcker inte med bara sportlov, utan jag behöver mer än så. Behöver få koppla av, sola, äta gott och umgås med familjen. Ja, visst kan man drömma...

Just idag

Underbart med sol idag! Är i skolan just nu och försöker klura på min engelska uppgift som jag inte förstår ett skit av. Funderar på att ta en promenad med prinsen efter skolan, kanske se någon film efter det och äta god mat! Funny thing: idag när jag vaknade hittade jag 6 nya finnar.... Jag verkligen avskyr finnar, som ni säkert har märkt. Så ser min dag ut iallafall.

EN GRÅ DAG


Idag vill jag bara ligga hemma hela dagen, det går liksom inte att lämna sängen och utanför är det grått och snöar. Jag har en ganska lång skoldag idag, nästan lite för lång... Jag vaknade lite tidigare än vad jag borde idag, vet inte varför dock så hitta jag till min stora förvåning en finne MITT PÅ NÄSTIPPEN. Jaja, man överlever väll. Igår var iallafall en lyckad dag, så himla romantiskt och kul.

Alla hjärtans dag




Idag gick jag upp tidigt och duschade, stekte pannkakor och myste med prinsen. Snart ska jag iväg till skolan, har bara en lektion idag vilket känns underbart eftersom att det är alla hjärtans dag. Ikväll så ska jag och prinsen ut och äta tre-rätters och sen så blir det bio. Det ska bli så himla romantiskt och kul, är jag knäpp om jag tror att det här förhållandet kommer hålla FÖREVIGT? Kanske det.. Men jag är ändå en hopplös romantiker. Jag har även gjort mig extra fin idag, satsade på lite annorlundare lockar än vad jag brukar ha, likxom lite tröttare lockar så det ser lite vardagligare ut och jag är faktiskt riktigt nöjd med reslutatet!

Hallongrottor

Ingredienser:
4½ dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
200 gram smör
Hallonsylt

Du behöver:
Decilitermått
Teskedsmått
Matberedare
Sked

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.

Rör ihop de torra ingredienserna i en matberedare. Skär smöret i bitar och blanda med de torra ingredienserna.

Rulla degen till småa bollar och lägg dom på en plåt med bakplåtspapper på. Gör en grop i varje boll och lägg en klick sylt i varje grop. 

Grädda kakorna i ugnen i ca 10-12 minuter.
 

P L U G G A !



Jag mår verkligen skit dåligt utav att logga in på progress (där läggs alla våra läxor/uppgifter ut) och ser det här! Alltså jag måste ju typ vara efterbliven eller något (NO OFFENCE). Och hur kommer det sig att jag ha missat så himla mycket Engelska B? Jag som tycker att engelska är skit kul!

Jaja, idag skiter jag i att träna, jag måste HELT SERIÖST lösa detta problem som jag har framför mig och plugga. Jag avskyr att plugga, men det kanske ni förstår vid det här laget.

///


SCHOOL

Idag har jag bara en lektion, marknadsföring. 12:55-14:45, känns väll helt OK fast vi brukar alltid sluta tidigare än det. Dock har jag legat i sängen hela dagen så det blir nog svårt att ta sig upp härifrån och traska sig till skolan.

HUNTER


Äntligen har jag fått hem mina Hunter gummistövlar, dom kommer jag använda flitligt nu i både snö och slask.

MY OWN STAR


Att vakna upp till det här


Pyramidformad frost på fönster och massor av snö på gatorna. Det är -17 ute och jag tar mig nog inte till stan ändå.

-


BRAK FRULLE

Idag har jag lovat mig själv att jag ska ta mig till stan, det var en evighet sedan sist och jag har dessutom skrivit en lista på de saker jag ska leta efter/köpa så vi får väll hoppas att jag hittar allt men det lär jag ju inte göra.

FUCK YOU, YOU & YOU


ARGAST I STADEN

Jag skulle kunna skada någon, så arg är jag just nu. Jag har tråkigt, har ont, är rastlös, är ledsen osv. Min fittjävlacphorkamera raderade de bilder som jag tog idag, vilket gjorde mig extremt jävla arg så jag kastade den på golvet och träffade mitt lillfinger, ont som fan gjorde det. Sen så sprutade tårarna såklart. Sen så har jag varit jättejättearg på min pojkvän som gav mig en kram imorse och sa "Ringer dig imorgon" och har inte hört av sig sedan dess. Men woooops nu ringer han, kulkulkul.. Lär ju höra skratt, oj så kul... Och ni som dricker och festar, kulkulkul.. Själv så sitter jag i min säng med telefonen i högsta hugg och är extremt jävla förbannad. PS det brinner DS. DAMPET<3333333333333

HPV




Igår tog jag den första av tre HPV-sprutor. Den sprutan ska alltså hjälpa till att skydda en mot livmoderhalscancer. Förut så kostade denna spruta pengar men nu så har kommunen bestämt att alla flickor födda 1993-1999 ska få denna gratis. Jag var ganska nervös inför denna men det gick bra, dock mådde jag dåligt, fick huvudvärk och blev sömning efter den. Nästa spruta ska jag ta om två månader.

GOD MORGON



Sitter i skolan och försöker göra klar min Geografi uppgift men det går väll lite sådär om man säger så. Istället sitter jag, Linnea och Evelina och diskuterar livmoderhalscancer och cellprov och gud vet vad. Känns ju inte direkt skit kul att jag ska ta min första livmoderhalscancer imorgon och måste man inte vara oskuld? Mamma tvingar mig att ta sprutan så jag har helt enkelt inget att säga till om, det är bara att bita ihop.

RSS 2.0