COLORFUL UNDIES


Har uppdaterat underklädes lådan och bytt ut mina tråkiga underkläder mot färger nu till sommaren. Från Ginatricot, H&M och Nelly.com.

HOLA


Här sitter jag, glad, trotts mina 23st rester och miljontals finnar. Stressen tar kål på mig.. Jag har inte tid för något, det ska verkligen bli skönt att få sommarlov. Så man äntligen kan få slappna av... Jag orkar inte skriva, det påminner mig för mycket om alla dessa uppsatser som borde vara färdiga vid det här laget. Tyvärr så får bloggen lida ett tag till men ni ska veta att jag gör mitt bästa. peace out.

BÄSTA FÖRELÄSNINGEN


Igår skippade jag historia lektionen för att se en föreläsning men inte vilken föreläsning som helst utan en föreläsning med Cimon Lundberg och Julia Mjörnstedt. Jag visste inte vad jag gav mig in på men jag kan ärligt säga att det var den bästa föreläsningen jag någonsin vart på. Jag kramade främlingar, slickade mig själv på näsan, dansade som en dåre, fällde några tårar och skrattade. Sjukt inspirerande. De fick mig verkligen att fundera, gjorde mig rädd, gav mig hopp. Sjukt jäkligt mycket tack ska dom ha!

INSTAGRAM


Flera bilder hittar ni på min instagram amandajakobsson

NEW IN


...



från helgen


Spenderade min onsdag i en bil. Torsdag, fredag, lördag spenderade jag strax utanför segmon, vet faktiskt inte vart det ligger. Vi har klyvt ved, huggit ved, burit ved, kört ved på kärror, staplat ved, solat, pormenerat, gjort en helvetes massa sudoku och ätit massa gottis gottis! Det var faktiskt riktigt skönt att komma bort, att inte tänka på plugg. Imorgon börjar skolan igen, och veckan kommer att bestå utav mycket skola, plugg och mys med prinsen.

CYA ON SUNDAY

Jag blir alldeles strax upp plockad. Har packat mina väskor och är redo att åka. Jag ska alltså åka till Grums med prinsen, hans föräldrar och hans mormor och morfar. Den här långhelgen kommer att bestå utav natur, promenader, plugg och självaste kärleken. Tar självklart med mig kameran och om jag har tur så lyckas jag få koppla upp mig på internet via mobilen. Vi får hålla tummarna. Hoppas ni får en fantastisk långhelg. PUSSHEJ!

från och med nu


Från och med idag har jag godisförbud och kolhydratsförbud. Jag vet, ordet förbud låter så olockande. Men jag ska verkligen försöka hålla detta eftersom att min mage har svält upp som en ballong.. Jag skulle kunna ta kort på den för dom som vill se, för jag överdriver inte. Jag vill liksom bättra mig, förra våren så tränade jag för fullt och åt näringsrik mat. Det mig att känna mig stolt över mig själv och jag kände mig så himla mycket piggare. Btw, idag gick jag årets första långpromenad, 8.5km med min älskling som under hela promenaden tjatade om hur törstig han var och hur ont han hade i benen. Det kändes iallafall jätte bra att promenera, jag ville liksom inte sluta. Så det blir något jag förhoppningsvis fortsätter med.

mellanmål


Har just fått i mig mellanmål som bestod av saltade nötter, en banan och vatten. Brukar vanligtvis proppa i mig massor utav sötsaker men idag slog jag på nyttigt. Såg det senaste avsnittet utav Gossipgirl, det sista avsnittet den här säsongen tror jag till och med att det var. Och det var ett sånt jävla bra slut, längtar tills nästa säsong kommer.... Blir helt till mig, haha.

Nikon J1 White


Igår fick jag äntligen hem min nya kamera. Den är liten, lätt att använda och HUR SNYGG SOM HELST. Nu kommer jag att kunna uppdatera bloggen oftare med bilder, vilket även betyder mer bloggande! yey.

faded rainbow


Kom till skolan tre timmar innan jag börjar för pluggandets syfte men istället blev det lunch på stan. Nu börjar min lektion snart. Är så himla otaggad. Vädret är inte heller på topp. Vaknade iallafall till den här utsikten idag.

When you can't even picture your future


Jag har en fruktansvärd panik. Jag är sjuk hela tiden, mina organ har flippat ut totalt. När det gäller skolan så har jag ärligt talat gått in i väggen. Jag ligger efter, som vanligt, men nu är det värre. Orken till att plugga finns inte. Jag gråter över alla dessa ogjorda uppgifter. Stressen gör mig så sjukt deprimerad. Vad ska det bli av mig? Tjejen utan framtid, är det jag det?

MY NEW NEON BLAZER


INSPO


ÄLSKLING


New Iphone



Efter att ha haft min svarta Iphone 3s i 2 år så kände jag för att uppgradera. Därför köpte jag en vit Iphone 4s för lite över två veckor sedan. Jag behövde faktiskt en ny mobil också med tanke på att nästan allt slutade fungera på min gamla.

That crazy bitch


Mitt rum - innan jag hade städat det.



Tjoooooooo. Igår fixade jag sommarjobb, vilket kändes otroligt bra med tanke på att jag trodde att det skulle vara slut eller att jag inte skulle hinna. Jag var överlycklig när jag fick komma in som nummer tre med tanke på hur många det var som väntade. Vi hann ju även till bion, där dom bjöd på gratis popcorn, snacks och läsk. Vi såg alltså Cockpit, som släpps någon gång i mitten av juli, rolig film.
Idag är jag iallafall hemma, funderar dock på att gå på sista lektionen med tanke på att vi ska till fängelsemuseet, och jag gillar verkligen studiebesök, det är så himla mycket roligare än att sitta i ett klassrum och göra tråkiga uppgifter. Idag var iallafall tanken att jag skulle plugga när jag ändå var hemma, men istället har jag kollat på flera avsnitt utav That 70's show (favorit just nu), käkat chokladbollar och städat båda badrummen, köket och mitt rum... Nu ska jag iallafall käka lunch och sen försöka plugga, vilket jag har otroligt svårt för... Latero.

SCHEMA FÖR IDAG

12:30 duscha
13:00 lunch
13:30 plugga
15:00 fixa mig
16:30 skaffa sommarjobb
18:00 bio med prinsen

Eftersom att jag inte själv har skaffat något sommarjobb så tvingar min mamma mig att ta ett sånt där sommarjobb som man får av kommun. Det känns inte direkt jätte lockande. Jag har hört att det är otroligt långa köer där vilket gör mig lite nervös, tänk om jag inte hinner komma till bion i tid? och när ska jag hinna äta middag? fml for real.

NEW IN


Lite nytt till inför sommaren.

MAKEUP

Eftersom att jag sminkar mig väldigt sällan så har jag inte behövt köpa smink på länge. Men nu kände jag att det var dags att köpa lite nytt.

Bronzing powder - Åhléns
Puderborste - H&M
Concealer - Make Up Store
Ögonskuggborste - Make Up Store
Eyeliner - H&M
Mascara - H&M
Necessär - Åhléns

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP




Jag har lite svårt att bestämma vad jag ska ha för blogg. Vad vill ni se för något? Bilder från min vardag? Dagens outfit bilder? Tips om snygga klädes plagg? Mumsiga recept? Vlogg? Tips på hur man kan DIY? Lämna en kommentar om vad ni vill se mer av, spelar ingen roll om ni är anonyma osv. PUSSSSSS!

be cool, go to school

Jag borde egentligen plugga, but screw that. Det känns lite som att jag redan har tagit sommarlov, jag är aldrig i skolan och om jag nu går till skolan så kommer jag lite när jag vill, vilket är snuskigt dåligt. Jag borde låsas inne i skolan tills jag har gjort klart alla mina rester. Nu i tvåan kommer jag gå ut med minst 5 IG, jag är rädd för att gå om, det är något jag inte tänker göra, aldrig i livet! Jag ska klara det här.

RSS 2.0