MOTIVATION


 

-

 

Tjugofemte november


 
 
Åh jag älskar soooolen. Blir helt varm inombords när jag ser solen skina, den ger mig liksom någon slags hopp. Idag börjar en ny vecka med nya möjligheter och självklart så sken vår underbara sol. Den här veckan är jag dock fullbokad och jag hoppas verkligen att jag inte bryter ihop!
 

-

 

Tjugoandra november

 


 
Varsågoda, några bilder från Pariiiiiiiiiiis.

-

 
 

Tjugonde november


 
 
Är det jag som är crazy in pink eller? En aning kanske.. Både fötter och händer! Idag har spenderat varenda minut med min andra halva, underbart men en aning jobbigt då han älskar att retas. Eller rättare sagt, han tycker att det är jättekul när jag är svinförbannad - me? not so much.

-

 

MOTIVATION


 

-

 

Sextonde november


 
 
Tog en sovmorgon idag liksom alla andra dagar. Frukosten är i magen, rummet är städat och jag sitter just nu och kollar på FÖRLOSSNINGAR?!?! Vill spy på mig själv en gnutta. Varför kollar jag på sånt, det gör mig sjukt rädd för att bli gravid en dag. Idag är det iallafall fint väder för en gång skull. Flätan är gjort och träningskläderna är på och jag ska snart bege mig ut för en promenadis.. eller ja, när mobilen fulladdad.

-

 

Femtonde november


 
 
Jag har fått en riktig problemhy. Jag vet liksom inte vad som är fel eller vad jag gör för fel. Men jag har bestämt mig för att försöka göra något åt det, därför invisterade jag i en ansiktsmask från Formula 10.0.6. De har flera olika ansiktsmasker men jag valde denna Pores Be Pure eftersom att jag har en hel del porer. De har även andra ansiktsmasker både i tuber och i engångs förpackningar. Har använt den 3 gånger denna vecka och huden känns renare och frriskare samtidigt som den är len som en bebisrumpa. Än så länge är det tummen upp!

-

 

Fjortonde novemberHittade den här gamla godingen när jag kollade igenom mina gamla bilder. Assååå fan vad mycket snyggare man var för två år sen. Jag har verkligen förfallit. Vill att min lugg ska växa ut, att min tandställning tas ut, att min kropp blir tightare och att min hy blir fräschare. Jag har väll tur att killen fortfarande tycker att jag är "snyggast i världen". Han kanske har någon synskada eller så är det jag som har för dålig självkänsla. Dags att börja ta hand om sig själv Amanda!

-

 

Åttonde november

 
Min högsta dröm just nu är att skaffat mitt egna ställe. Något som jag kan kalla mitt. Men det är väldigt långt borta just nu.... Först gäller det ju att skaffa sig ett jobb (helst med fastanställning), sedan god ekonomi och sedan kan man börja tänka på sånt här. Men min hem-inspirations-mapp börjar bli överfull om ändå det kunde gälla min tomma plånka. Drömma kan man ju alltid göra.

-

 

Femte november


 
 
Världens mysigaste morgon. Idag hade vi äntligen sovmorgon. Det var så sjukt längesen vi båda kunde sova ut på en vardag och vakna upp bredvid varandra. Jag vaknade dock tidigare än fillinsky, så då tänkte jag passa på att överraska honom med frukost på sängen. Jag älskar sånna här morgonar.

-


 

MOTIVATION

 
 

Första november


 

Det slog mig alldeles nyss att det är första november. Det är dags att säga hejdå till hösten och välkomna vintern. 
Ikväll ska jag kirra en riktig pojkvänskväll eftersom han är väldigt nere. Det gäller att stötta mannen och komma på lösningar men viktigast av allt att ha KUL för då tänker man inte på det tråkiga. Just nu väntar jag faktiskt på att han ska komma hem så vi kan planera vad vi ska göra och självklart är det han som får bestämma allt från mat, aktivitet and so on. Han kanske inte ens har lust att vara med sin fina lilla flickvän. Om jag känner honom rätt så vill han nog hellre gå ut och ta några öl med sina vänner istället. Då får jag göra andra planer helt enkelt. Möjligtvis en promenad... fast nä.. det regnar.

-

 

RSS 2.0