I'm just human, that's all



Jag älskar verkligen mitt liv ibland.
Jag har fått en megastor finne mellan mina ögonbryn så jag ser ut som en gift indisk fru. Jag har även fått flera hundra tals inombords finnar och vanliga finnar. Min laptop gick sönder idag, men som tur var så lämnade jag in den och kommer få tillbaka den efter höstlovet. Jag har gått upp 5 kilo sen i sommras, skit bra, verkligen skit bra, NOT. Jag har inte tvättat håret på två dagar. Jag har just ätit ett helt paket cheeseballs, 3 st stora påsar M&M's och smultron soda på det.

Vill ni veta en annan sak då? Jag är hur sugen som helst på att klä ut mig, älskar verkligen att klä ut mig! Och medan alla andra ska på maskerad fester så är inte jag bjuden till någon. Hur tråkigt soooom helst. Känner mig faktiskt lite mobbad om jag ska vara ärlig. Alltså, jag vet att jag är udda och det är väldigt svårt att förstå sig på mig meeeeeeeeen GIVE ME A BREAK, I'm a human after all. Så nu förväntar jag mig att bli bjuden på 243052304392 maskerader, jag är ju för fan känd.... som Mohamed skulle ha sagt.

Men gissa vad vänner!!!! Jag har kommit fram till en sak... Och det är att jag faktiskt tycker att jag är ganska cool. Jag är rätt så unik och konstig. Visst jag är ganska så deppig rätt ofta men när jag inte är det så är jag ball, tuff, frän, COOOOOOOL helt enkelt.

Töntig jag är. Som sitter här och skriver sånt där om mig själv. Men man ska väll älska sig själv? Älska livet? Älska fettet som dallrar när man går osv. Jaja, jag har ju iallafall en jävlans tur att jag har en sån underbar pojkvän som inte skulle kunna skada mig på något vis alls och älskar mig för den jag är. Det borde jag också göra, alltså älska mig själv. Peace out my loved ones.

Where the fuck have I been?





Ni undrar säkert varför jag inte har bloggat på flera veckor. Här ska ni få svaret. Vi alla har våra mörka perioder och jag har haft en riktigt mörk period. Jag har varit mycket sjuk, sinnessjuk också för den delen. Bråkat väldigt mycket med min mor och flyttade hem till pojken min i en vecka. Vi var även i Värmland. Högg ved, höststäda, älda osv. Jag har inte haft internet heller. Jag har helt enkelt glömt bort att blogga.

Försöker klura ut vad det är för slags blogg jag har, eller vad för slags blogg jag vill ha. Skulle vara jätte snällt om ni kunde skicka en liten kommentar där ni skriver vad ni vill se mer av i min blogg nu när jag väl ska börja blogga igen. Och den här gången så lovar jag verkligen att börja blogga igen. Peace out!

LET'S GET BACK ON TRACK


NEW




inget internet på hela dagen, möte, städning

Inga lektioner på hela dagen, jobbintervju, shopping, storstädat och allt möjligt som man kan göra då man inte har tillgång till internet. Mitt nätverk har alltså legat nere hela dagen.

YOU FEEL LIKE ME, BLURRED






BACK FROM BLOGGBREAK

Nu är jag äntligen tillbaka från min bloggpaus, trodde faktiskt att ni skulle sakna mig mer än vad ni förmodligen gjort. 

Jag tog mig alltså en liten bloggpaus eftersom att jag har varit sjuk i nästan två veckor och nu är jag nästan helt återställd. Min kamera håller även på att paja så det är jätte tråkigt att fotografera med den och hur kul är det med en blogg utan bilder? Svar: SKIT TRÅKIIIIIIIIIIIIII... Anywho, i'm back!

Varför e man sjuk när man kan va frisk

Fasiken vad jag hatar att må så här piss dåligt! Har missat tre skoldagar och jag blir fan inte bättre. Min tunga har svullnat upp, mina halsmandlar värker, min hals tar kål på mig, febern varierar, mina läppar är helt spruckna, finnarna attackerar och det klias precis överallt! Hur länge ska det hålla på så här? När ska jag få bli frisk?

två sjuklingar säger godnatt


ORANGE





// skjorta H&M // tröja H&M // jeans CM // skor Jeffrey Campbell //

///


För några dagar sen



// bandeu Bikbok // topp Bikbok // byxor CM // skor Jeffrey Campbell //

S J U K



Blev att vara hemma hela dagen idag. Gick upp halv sju och mådde fruktansvärt dåligt, spyan liksom satt i halsen. Mannen var också sjuk, till och med sjukare än mig så han stannade också hemma. Så vi har varit och handlat massa sjukgodis och kollat på Pelle svanslös julkalendern hela dagen. Jag kan inte direkt påstå att jag har blivit friskare så det blir förmodligen ingen skola imorgon heller.

KANTARELLPLOCKARDANS





Ätit tomtegröt CHECK
Städat rummet CHECK
Stan CHECK
Åkt cross CHECK
Plockat kantareller CHECK
Övningskört CHECK
Köpt söndagsgott CHECK

FULLT ÖS



Nu har jag jätte bråttom. Jag och mannen har fullt upp hela dagen, hinner tyvärr inte skriva vad vi ska göra så jag skriver det sen när vi kommer hem. LATEROOOOOOOO.

Jag har mått så förbaskat dåligt, förlåt

Hur dåligt mår inte jag? Eller hur dåligt har jag inte mått? 
Igår så skulle jag egentligen på filmkväll hos sofia med SEXI-gänget men tyvärr i sista minut var jag tvungen att avstå. Jag mådde dåligt både fysiskt och psykiskt. Blev att stanna hemma. Annie var också hemma och deppa så jag bestämde mig för att pigga upp henne genom att sjunga singstar, tappade rösten efter 3 timmars singstar sjungande.

Idag så skulle jag egentligen till Skutskär och samma sak hände idag som igår, jag var tvungen att avstå. Kände att spyan satt i halsen, nästan så att den skulle komma ut. As tråkigtttttt för min del eftersom att vi skulle haft det hur kul som helst. Liksom se på handbollsmatch, käka, mysa och massa skratt. Men nänä, jag var tvungen att må så jävla piss dåligt. Låg hemma nästan hela dagen men tog en sväng till farmor, handlade lite åt henne och kastade hennes sopor och sen klockan fem så fick jag besök av mannen som tog med mig på middag på Bistro Nord med hans mamma, pappa, mormor och morfar. När vi kom in så satt Per Moberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström och käka där, lite coolt att se tre av Sveriges största och kändaste kockar där. Det var iallafall jätte trevligt och jätte gott, lyxigt som attan också. Nu ligger mannen och sover, och jag ska kolla upp Breaking News innan jag sover. Mår iallafall bättre nu, så blir att uppdatera imorgon trotts att vi kommer ha fullt upp.

Vill även be om förlåtelse för att jag har varit rent av SÄMST på att uppdatera bloggen, men det är inte så lätt att uppdatera när man har mått så dåligt som jag har gjort. Förlåtförlåtförlåtförlåtförlåt!

Jag käkar upp ditt gäng


RSS 2.0