En liten godnatt puss innan jag går och lägger mig


TJEJER MED LIVLIG FANTASI


Jag, Linnea, Jill och Amanda stannade kvar en stund efter skolan. Vi fann en väg till evig lycka, lite hängagubbe och sedan så gav jag och Linnea en liten fin "catwalk" till tjejerna. Jag åt även 5 äpplen och tror Jill gjorde detsamma. Super kul!

tröttttt

Jag vill bara hem och sova. En lektion idag.. från 08:00 till 09:40. Jag har alltså slutat. Har huvudvärk och är hur trött som helst, dags att gå hem? Jag tror det..

SAY GOODNIGHT AND GO!

Läggdags, sov gott alla små troll!

å vad jag tycker, å vad jag tycker om..

Idag åkte A hem, men helgen blev ändå lyckad. Har även varit med Scarlett, från 3 till 10 typ. Vi har bl.a. rensat min garderob och mitt rum och ätit grillade mackor! Underbar dag!

random from today


He said, she said

Hängt lite på stan idag, träffade bl.a mallan och lisen så vägen dit. Snart ska jag och A käka och sen blir det film mys.

Btw, jag funderar på att skapa en ny blogg antingen här med ett nytt namn eller på någon annan sida. Har ni några förslag eller kan ni ge tips om vart jag ska blogga och om vad?

heartbeat



Idag har jag varit i skolan. Blev mer skratt än pluggande. Nu har jag varit ute med A och fotat. Snart ska vi äta tacos och sen ska vi baka och se på film. Fredagsmys på G alltså. Hoppas ni har haft och får en strålande bra fredag!

smoooooooothie




Kom hem för ca 30 minuter sedan. Fick en välkomstdrink när jag kom hem av min kära syster, den är as sur kan jag lova.. Börjar undra om hon gav mig den för att skrämma bort mig. Annars då? Jo, as äckliga bilder, på första bilden så ser det ut som att jag har en böld på ena ögat och på andra så liknar jag en näbbmus.


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG..

FÖR ATT IDAG SÅ ÄR DET MIN EGOPICTURE DAG!!!!!!

im a hustla

SHOO BREEE, IDAG ÄR JAG FETT MED GANGSTAAH JAOOOO!!! VAD HÄNDISH?!?! PEACE BROOO!

UNDRA OM FOLK SKULLE GILLA MIG...

Sitter och lyssnar på Hemsöborna, helt OK om jag får säga det själv.

kaoz

Har mått dåligt hela dagen, typ feber och huvudvärk. Trotts det så var jag med på öppethus men det blev babbel för det mesta. Har inget mer att skriva just nu så vi hörs imorgon, peace!

gottigottgott

Har haft en liten "röd uppgifts" tävling med Annie, och hon hann göra en medan jag faila totalt och därmed förlorade. Har ätit mina älskade flingor 3 gånger idag, kanske inte så bra men men. Ikväll blir det bio med Scarlett så det ska bli kul.

GODNATT ÄLSKLINGAR!


För jag vill aldrig, aldrig, aldrig bli som du


kanske världens fulaste tjej


Skola från 08:00 till 10:20, skönt må jag säga. Stannade kvar i skolan, käka lunch och hade ett litet samtal. Annars så har jag kollat på en massa klipp, garvat arslet av mig och sovit. Hejhej, rolig tjej!

galning


Satt och fixa en almanacka då jag hörde ett pling från Facebook. Då var det nämligen min mor som hade skrivit till mig på chatten även fast att hon var i rummet bredvid, blev ju ganska förvånad om man säger så.

i love you

Även fast att jag inte brukar säga det så ofta så vet du att jag gör det. Världens bästa syster men ändå den knasigaste.

tjena söndag!

Soft i soffan, promenad, lunch, städat i rummet, duschat.. och nu är det chill igen.. Vet inte vad jag ska skriva.. hmm..


party rock

Igår blev det lite festligheter med dom bästa, träffade även godbitarna Lina och Maja. Hoppas alla ni hade en underbar fredag, det hade jag iallafall.

jag vill spy upp russin

Stannade kvar i skolan en timme extra, men inte för att plugga utan för att snacka med Jill. Sen hem, käka lite, kolla TV, powernap runt 5-6, dusch runt 7 och sen en russin överdos kl 10. Jag mår inte bra, jag vill spy upp alla russin jag ätit. Gaaaaalet!

you caught me when I fell from the sky

Öppet hus gick bra även fast att det blev lite kaos. Jag kom hem runt 19:15 och då var ju dagen nästan slut, det blev middag, tv mys med mamma och CHOKLAD! Sen var det läggdags, tänk att tiden går så fort.

Just nu sitter jag på svenska lektion vilket snart är slut och då blir det lunch, lite kyckling spett och ris. Är inte så värst hungrig eftersom att jag har ätit en banan, ett äpple och druckit en smoothie under lektionen. Frukosten bestod av yoghurt med flingor och blåbär och brasilianskt te. JÄTTE ROLIGT ATT SKRIVA OM MAT, eller inte... hejdå.

För lika glad för det är jag men gladast är nog räven


lazy

Hur vågar jag? Missade 150 minuter av skolan, men nu så sitter jag i skolan och chillar lite. slutar 16:15 men jag får gå tidigare från den lektionen eftersom att jag ska vara med på öppethus, 16:00-19:00. Det blir en lång skoldag. Men en jävligt rolig en tror jag också! Lär börja lägga mig tidigare så jag kommer upp på morgonen, hihi.

SÅ HÄR STOR BLIR MIN SKALLE NÄR JAG ÄR I SKOLAN & LÄR MIG NYA SAKER, KALLA MIG MEGAMIND





What good am i? Heaven only knows

Kul att jag har 4 röda uppgifter, plus att jag ligger efter som tusan i alla ämnen. Jag behöver unna mig något gott, kul, ett skratt. Jag vill åka till åka härifrån till en plats mycket bättre, en plats där våld inte existerar, den platsen som egentligen inte existerar. 

i'll just put on my shoes and move on

Skön dag? Har varit hemma hela dagen, vaknade 1 timme försent och mådde hur dåligt som helst så jag spenderade alltså min dag hemma. Ganska så chill om jag får säga det själv. Om jag har tur så vaknar jag i tid imorgon och pigg! Puss

love to tell i told you so


ett & två

ett: Har blivit helt halsduks galen, så mysigt och varmt, sitter till och med med halsduk när jag är hemma, underbart!

två: Jag och scarlett drog till stan runt 4 för vi trodde det stängde 5 men icke sa nicke, det var stängt när vi kom. Istället så köpte jag en cola och när vi gick bi ett café så hittade vi Calle och Annie. Mysungarna, otursungarna.

RSS 2.0