inget

Det blev inget blodprov men istället körde dom upp en "L-formad stålpinne" in i min näsa, ända upp till bihålorna. Jag kan inte riktigt beskriva det, en helt ny känsla, obehaglig men det gjorde inte ett dugg ont. Tyvärr så var röntgen inte öppet idag så jag ska dit imorgon, får hoppas att det går bra bara. Annars så har jag inte haft för mig så mycket mer än att jag har suttit och webbat lite med min man.

2 for 20 SEK



H&M


Hälsovårdcentralen & sjukhuset

Idag började jag 09:15 och slutade 12:15. Snart ska jag springa ut och ta bussen till stan eftersom att jag är så jävla trött. Sen blir det att gå till hälsvårdcentralen och ta prover och såklart stick i fingret om inte i armväcket. Sen blir det att ta sig till sjukhuset och röntgas. Får hoppas att lunginflammationen är borta och att min nya sjukdom inte är så farlig. Min underbara läkare har ju slutat så känner mig inte lika trygg längre. Som tur är så följer mamma med mig som stöd.

GOODNIGHTY



Bed, laptop, H&M magazine, music, Iphone. The only thing that's missing is tea or coffee


JEWELRY BOX






Detta är alltså min söta lilla smyckelåda. Tänkte att det skulle vara kul för er att se vad jag har i den. Detta är dock inte alla mina smycken eftersom att den är så pass liten så får det inte plats med så mycket.

tid

Tiden går så fort, det är inte riktigt klokt. Jag hade tänkt sova middag idag men det hann jag inte och så var jag upp till Scarlett och skulle bara stanna 10 minuter men det blev 40 minuter istället, kändes verkligen inte som 40 minuter. När jag kom hem så åt jag, kolla på tv och duscha och se där då hade det gått 3 timmar. Det är nästan så att man blir lite rädd för tiden.


SHOULD I STAY OR SHOULD I GO?


HÅLTIMME

Jag har alltså håltimme fram till kl 13:45, gick hem eftersom att det är så nära och jag bara kände hur min säng kallade på mig men istället så hamnade jag framför datorn. Det ser inte ut som att vi kommer få vår skoldator idag vilket vi igentligen skulle få i fredags. Hoppas verkligen att mitt mobilskydd kommer idag för att mobilen ser förjävlig ut eftersom att skyddsplasten håller på att rammla av pga att det är jätte mycket luft där under. Något mer har jag inte att säga för tillfället mer än att jag väntar på att min pappa ska komma så vi kan äta lunch tillsammans.

LAST NIGHT




Igår blev det fika med brudarna. Kan säga att jag verkligen har saknat dom som tusan, har liksom varit själv den senaste månaden då jag hade lunginflammation men detta piggade faktiskt upp mig. Jag älskar er.


frukost


Så här såg min frukost ut fast + en till banan. Det blev alltså olika sorters knäckebröd. Efter frukosten blev det att snabb städa och seda dra på sig träningskläderna snabbt och sedan en promenad till söder och sedan tillbaks. Riktigt upprfiskande, men kan inte ens tänka tanken nu efter att ha ätit 37 st rollo, känns som att jag behöver spy.


She's a mess


Känner mig helt utsliten, no make up, ugly hair & tired girl.
Funderar på en klippning, men hur?


If it hadn't been for Cotton-Eye Joe, I'd been married long time ago, Where did you come from? Where did you go? Where did you come from Cotton-Eye Joe?




Vaknade kl 7 imorse, skit pigg och glad. Det kan jag ändå förstå eftersom att jag sov middag och gick och la mig tidigt på kvällen igår. Det blev iallafall stan kl 13:00 med Silvia där jag hittade ringar och en present till Andreas (han fyller snart år). Ikväll blir det fika med tjejor och så får vi se vad som händer efter det.


BRYTER IHOP

Jag mår dåligt. Jag gråter hela tiden. Jag ska ut och gå, då kanske jag orkar och blir bättre eller så tänker jag mer på livet och gråter så att det till slut kommer ut kiss ur mina ögon.

YOU & ME

Hur ska man kunna sammanfatta något som är så svårt? Glider vi kanske ifrån varandra och inte tycks märka det själva. Det gör ont i mig när jag tänker på det. Ignorerar du mig, tröttnat på mig, orkar inte riktigt med mitt tjat? Att vara så långt ifrån varandra sätter oss i denna situation, eller det är vad jag har valt att tro. Hur kan du bara glömma bort mig? Känns det så bra att vara ifrån mig att du glömmer bort mig eller saknar du mig så mycket så att du glömmer bort mig, vilket låter ologiskt. Är detta på riktigt eller är det bara en film som kommer att ta slut vilken sekund som helst? Ibland så undrar jag om vi verkligen är bra för varandra, vi mördar varandra med ord. Men det är kanske det som gör oss starkare som får oss att förstå att det vi har är verkligt.

Jag trivs hos dig, jag känner mig trygg. Varje gång du lämnar mig ensam kvar på tågstationen så dör en bit av mig, det är som att du åker iväg med en del av mig, det gör så fruktansvärt ont. Och då kan jag inte ens hålla tårarna inne. Något som gör ondare är att jag sitter och tänker på allt det hemska som kan hända dig men även mig. Men jag kan inte råför att jag bryr mig om dig så mycket som jag gör och jag har ingen aning om vad jag skulle göra om något hände dig. Man kan säga att jag älskar dig för mycket.

Men vad ska jag säga när du inte verkar förstå dig på mina känslor, mina problem. Är du någon slags monster? Sliter sönder mig och sedan får mig att sväva bland moln. Man kan beskriva vårt förhållande som både helvetet och himlen. Varför kan det inte bara vara "himlen", varför kan vi inte tänka positivt och sluta vara så jävla egoistiska. Ja det är precis vad du och jag är, egoistiska.

Jag vet att jag vill vara med dig. Du gav/ger mig hopp, du får mig att längta, du får mig att känna mig trygg och får mig att skratta. Du gör mig så jävla lycklig och jag är så glad som får ha dig i mitt liv och att ingen annan tjej får det. Jag kan känna mig som en gudinna när jag är med dig. Förlåt mig om du känner att jag bestämmer över dig och att du inte får någon fritid eller tid för dina vänner. Men jag tror på att det är så när man är i ett förhållande, att man får offra sig och förstå att det inte är som då man var singel. Jag tror på att det vi har kan utvecklas och bli något helt fantastiskt som vi kan leva för. Jag skulle ge allt för att få vara med dig hela mitt liv min otroligt underbara fast endå hemska pojkvän. Jag älskar dig.


RASTLÖS SOM TUSAN

Sitter och lyssnar på lady gaga och är nästan påväg att gråta. Jag har inte gjort ett piss idag förutom att sitta framför datorn. Känner mig helt förstörd, har velat gå ut på promenad hela dagen men inte haft någon att gå ut med. Jag har alltid varit så rastlös efter skolan och hur kommer det bli i helgen? Om jag är rastlös då också så tänker jag gå på bio själv eller något. Men varför håller jag på att bruta ihop? Ja det är underbart att tycka synd om sig själv och gråta ut och känna sig så jävla äcklig och så men är det så det är nu eller är det annorlunda nu?

smart eller logiskt tänkande


THE BREAKFAST CLUB


Hade ingenting för mig så då blev det att kolla på film. Rätt så schysst film faktiskt.


IDAG:

Skolan var helt ok. Drog hem åt en macka, somna till tv:n, checkade klockan och sprang till bussen. Det fick bli en liten ficka tillsammans med min kära vän Makda som har varit så sjukt efterlängtad. Sen gick vi runt på stan och pratade en hel del. Fast nu har jag damp och haft det enda sedan jag kom hem. Datorn var ju så sjukt seg eftersom att både min mamma och pappa hade suttit vid den (mamma pajar alltid datorn). Som tur är har jag iallafall lyckats spara alla bilder och allt jag har på datorn men nu är mamma as förbannad för att istället för att spara hennes bilder på hennes USB så sparade jag dom på min och använde hennes USB för mina filmer. Hon hatar mig just nu helt enkelt.


EASYTONE



Idag blev det att köpa sig ett par tränings skor. Nu kan jag förhoppningsvis kunna börja träna och komma i form igen.
Du hittar dom på Stadium.


Is that a smile on your face?



Charmig som jag är så somnade jag runt 5 och vaknade kvart över 6 igen, gick upp till Scarlett och pratade lite (när man väl får igång mig så är det svårt att stoppa mig). Hade igentligen tänkt läsa min bok idag, men det pallade jag inte.


H-E-M-M-A

Eller har varit det i drygt 50-60 minuter. Känns som bra mycket mindre men det är svårt när jag har en klocka framför mig. Som sagt, jag skämmer ut mig hela tiden och det kommer att bli svårt att få så många personer som möjligt i klassen att tycka om mig. Igentligen är jag helt slut i kroppen, jag kan inte sova på nätterna. Istället så ligger jag helt svettig i min säng, helt nervös, rädd och jag förstår inte ens varför. Det känns liksom som att det är någon som kollar på mig, jag måste vara helt störd för varje gång jag kollar så står det aldrig någon eller något där. Fan för min sömn.

FROM IRELAND


Some sweets from Ireland. It came with the mail today, fat girl for real.


FÖRSTA DAGEN I SKOLAN, CHECK!


Första dagen i en ny skola, det var faktiskt inte så hemskt som jag trodde. Det blir en slapp första vecka men det belönas med förhoppningsvis av älskling i helgen. Men nu hoppas jag bara att det blir 3 fantastiska år med klassen.


ETT ROP PÅ HJÄLP

Jag har banne mig ingen ork att uppdatera bloggen. Börjar skolan imorgon, en helt ny skola och jag vet inte vad för personer som kommer gå i samma klass som mig men förmodligen ingen jag känner och jag vet inte ens vart man ska samlas. Är det verkligen rätt att bryta ihop så här pga att man börjar i en helt ny skola med helt nya människor. Hjälp mig!

Bulgarien






photo, me


How you treat people will probably break you


MOT STOCKHOLM

Godmorgon people! Snart drar jag och Scarlett iväg mot Stockholm och är där under dagen, kommer självklart blogga när jag kommer hem och så skriva om det har hänt oss något roligt som vanligt. Fick bara 3-4 timmar sömn inatt så får sova på vägen har ju trotts allt inga åksjuk tabletter så hoppas på platser längst fram. Tjo hej mina änglar till läsare!

TODAY'S OUTFIT




jacket H&M, t-shirtdress MQ, leggings Monki, shoes Scorett, necklace Bulgaria


NYVAKEN TJEJ


Jag kan ju inte direkt påstå att jag är snygg eller så, men UR LÄCKER!!!!!!!! och slämmig


Att vakna på rätt sida?

Jag har aldrig riktigt förstått det. Kan man vakna på fel sida? Hur känns det? Jag vaknade upp idag med smärtor i nacken men jag kan ju inte skylla på att jag vakna på fel sida. Ska man lägga sig i mitten av sängen för att inte vakna på fel sida? Eller ska man försöka hålla sig på en sida hela kvällen, helt omöjligt. Konstigt ordspråk att skylla på. Så om man har en dålig dag så skyller man på att man vaknar på fel sida/ rätt sida.

RSS 2.0