<3


Trettionde mars

 
 
 
 



Idag har jag förberett inför middagen hela dagen. Påsk middagen med familjen var jätte trevligt. Jag saknar att vara med familjen på det sättet som vi var på idag. Inatt kommer Filip hem. SOM JAG HAR LÄNGTAT! Jag ska självklart möta honom på stationen. Dock har jag varken bil eller körkort så jag får helt enkelt skjutsa hem honom på cykeln. Eller så får vi helt enkelt ta en promenad, men cykeln är nog bra att ha med sig med tanke på att han kommer ha en pjäxbag, en stor resväska och två par skidor. Ojoj, hur är det tänkt att vi ska klara detta? Jag kanske till och med lär be mamma följa med mig till stationen. Aja, vi får se. Imorgon ska jag mysa hela morgonen lång med min Filip och sedan blir det påsklunch hos farmor fast jag orkar inte ens tänka på mat just nu.

Tjugoåttonde mars





 
 
 
Jag har inte haft tid att blogga. Jag har varit så himla stressad den här veckan. Jag hade bland annat ett tal jag skulle framföra idag, jag gjorde talet igår och tvekade som attans att göra det idag men gjorde det ändå och det visade sig att jag fick VG. Jag är sjukt stolt över mig själv! Jag hade till och med drömt flera mardrömmar om det här talet eftersom att jag knappt hade börjat med det för två dagar sedan. Sjukt kul att få VG för en sån sak!

Från och med idag klockan 10 så har jag tagit påsklov. Vilket ska bli jävligt skönt trotts att jag har så sjukt mycket plugg som jag måste få gjort. Sedan bär det av till Rom, och där kommer jag inte ha tid att plugga. När jag sedan kommer tillbaka till skolan om drygt två veckor så är det ca. 3-4 veckor kvar tills jag tar studenten. Jag förstår inte hur jag ska hinna med alla uppgifter. Jag kommer inte klara av det.

Jag kommer dock inte bara plugga under mitt lov utan jag kommer även att träna. Det är jätte roligt nu när man börjar se resultat och jag ska verkligen försöka hålla i träningen året ut för att se om jag fixar det. Och om jag klarar av det så kommer jag givetvis fortsätta! Men jag ska inte ha för höga krav, jag har helt enkelt inte tid att träna varje dag.

-




Tjugosjätte mars




Idag var jag hos tandläkaren. Har inga hål! Yey. Jag fick även veta hur mycket jag ska betala i månaden när jag fyller 20. Jag hade en jätte trevlig tandläkare faktiskt, hon till och med gav mig en liten goodiebag och det är ju alltid kul. Annars så hade jag bara en lektion idag, vilket jag har varje tisdag, men idag hade vi nämligen föreläsning och fick sluta mycket tidigare än vanligare, yey igen. Dock stannade jag kvar i skolan och plugga vilket resulterade till att jag fick en uppgift gjord, yey en sista gång!

<3


My saturday last week

 
Tidigt på dagen hade jag och min syster varit ner till stan och köpt lite fina påskblommor till vår farmor. Sedan promenerade vi till farmor och lämnade blommorna och påska till det lite. Jag, Annie, pappa och farmor åkte sen till kyrkan i Forsbacka för att besöka min älskade farfar som gick bort för 2 år sedan. Dock var hela kyrkogården och gravstenarna täckta av snö, så jag fick lov att gräva fram farfars grav. Kvar låg stenen som jag la dit förra sommaren, och så tände vi ljus för farfar. Sedan åkte vi vidare till ikea och käkade lunch/middag. Sedan for jag och syster hem, jag packade min väska och så tog jag och min kära syster en promenad hem till henne där vi spenderade kvällen men tända ljus (med tanke på earth hour) och åt bär med vitchoklad och gräddglass. Jag sov även över där och vi hade en jättemysig helg tillsammans. Saknar att umgås med den där mysisen!

Tjugotredje mars




Så här ser jag ut idag. Gulliga Amanda.
Idag har jag mycket att stå i, ska nämligen ta mig en liten promenix hem till systra mi och sedan ska vi till stan för att köpa blommor till farmor, hem till farmor och lämna blommor, ta bilen till kyrkogården för att besöka vår älskade farfar och sedan ska vi ut och äta.

Tjugonde mars






Kära sovmorgon, jag älskar dig!
Om drygt en timme ska jag börja bege mig mot skolan för att plugga innan min enda lektion börjar. Ikväll blir det gym för min del följt av ett varmt bad. Längtar redan!

-


WALKING ON THE ROOF


Nittonde mars

 
 
 



Detta väder gör mig galen! Det blåser så mycket att man inte kommer någon vart, snön piskar en på ansiktet som nålar och det är så satans kallt att man knappt vill gå ut. Jag hade för sjutton gubbar lagt undan min förbaskade feta vinterjacka, men då skulle man visst ta fram den igen. Vad är det här för väder Sverige? Kaos. Ja, jag vet att alla gamlingar säger att det här är en vanlig Svensk vinter. Men jag har en sak att säga ER - det ska för tusan vara vår nu, eller iallafall börja bli vår! Det här vädret gör mig så grå. Jag vill gå i ide och vakna upp när våren har kommit till Gävle.

En annorlunda skolvecka

Den här veckan är en riktig chill skolvecka. Eller egentligen så är den inte riktigt "chill", men den är annorlunda och annorlunda är bra!

Måndag: Idag var det ingen psykologi B. Den lektionen slutar vanligtvis 16:45. Men idag hade vi som sagt ingen psykologi B och så fick vi sluta 14:00 idag på Historia B lektionen.

Tisdag: Imorgon är jag nämligen ledig eftersom att jag har gjort den uppgiften som vi ska göra imorgon på lektionen.

Onsdag: På onsdag har jag endast en lektion. Och på den lektionen så ska vi diskutera läxan som vi fick förra veckan. Tro det eller ej men Amanda har gjort läxan och är lugnare än en snigel.

Torsdag: På torsdag är det uf mässa i Bollnäs men jag ska vara i skolan istället och plugga. Jag ligger efter som attans och detta är ju min sista termin så det är jalla jalla badbralla för min del när det gäller plugget.

Fredag: På fredag ska jag på föreläsning om andra världskriget, vilket ska bli jätte intressant! Och sen blir det lite plugg efter det.

You are always in my mind




Instagram @amandajakobsson


Nu ska jag för tusan bli en riktig instagrammer! Vad sägs om 1 bild om dagen?

Brunch in bed

 
 
 



Just nu ligger jag i sängen med en fullproppad mage, jag åt kanske världens godaste brunch idag!

Ruskigt kär




Jag skrattar varje gång jag ser den här bilden på mitt klappmongo till pojkvän. Han är nämligen iväg och tävlar i europacupen i skicross, vilket är skit kul! 3 dagar har gått sen han åkte och jag saknar honom redan nu. Idag är det 13 dagar kvar tills Filip kommer hem, vilket är en evighet, men det gäller att hålla sig sysselsatt för att tiden ska gå fortare. Jag minns förra gången då han var iväg på europacup och när han kom hem så kunde vi inte sluta pussa på varandra. Vi vart nykära igen. Fast jag är ju alltid kär och det är ju inte så svårt när man har en så underbar pojkvän.

LET THE COUNTDOWN BEGIN!





 
 

Elfte mars

 
 
 



Våren känns extremt långt borta nu. Det snöade igår vilket fick hela staden att se vintrig ut dessutom är det minus åtta igen. Det kommer förmodligen ta en evighet innan snön försvinner helt och hållet, det kanske till och med är kvar i maj. Förmodligen inte, men det vore hemskt! Ge mig vår vår vår eller ge mig något ännu bättre, SOMMAR. Får nöja mig med mina orkidéer under tiden, kanske köper en och en annan tulpanbukett när vädret vägrar samarbeta, jag menar, visst är det soligt men inte fan är det i närheten av vår.

<3


OBSESSED WITH NAIL POLISH




Jo Is In The House - H&M, Pink Macaroon - H&M, Vanity Fairest - Essie, Pink Yet Lavender - OPI, North Star - IsaDora

Alla mina favorit nagellack på en och samma bild!

mello

Sitter med tårar i ögonen just nu. Trotts att jag röstade på världens snyggaste Anton ett tiotal gånger så tycker jag ändå att Robin är en värdig vinnare. Robin kunde inte ens själv förstå att han vann, och det tyckte jag var så himla fint, han blev så jävla förvånad och lycklig vilket gjorde mig så himlans berörd. Nej, jag kan inte förklara det. Dock tror jag inte att vi vinner i år igen men man kan väll alltid hoppas? 

TATTOO JAR

 
 
 



Filip har svårt att spara pengar och han har tjatat om att göra flera tatueringar i år och dagar så världens snällaste flickvän fick en lysande idé, nämlingen att göra en tattoo jar. Burken är nu låst och jag har även gömt nyckeln så Filip inte kan ta pengarna ur burken innan dagen kommer då han faktiskt har råd. Och självklart så skänkte jag pengar till Filips lilla tatuerings fond och kommer fortsätta göra det så att en av hans drömmar går i uppfyllelse.

-


Sjunde mars

 
 



Dagarna går fruktansvärt fort, man hinner knappt med att göra något förutom att gå i skolan och träna. Och trotts att dagarna går så fort så verkar snön inte vilja försvinna. Något jag verkligen inte vill är att ha på mig vinterjackan, jag har till och med tagit undan den för att jag ska undvika ha på mig den. Så med andra ord, nu får det fan ta och bli varmt!

Pink Yet Lavender


Mariah Carey by O.P.I Pink Yet Lavender 

Jag älskar det här nagelacket som jag köpte för 3 veckor sedan! Det är rosa-aktiga paljetter och silvrigt glitter. Känner mig faktiskt väldigt festlig när jag bär detta nagelack. Kan tänka mig att det är jättesnyggt om man har vita naglar eller varför inte svarta? Kommer iallafall använda detta nagelack när jag vill piffa upp min vardag!

!


DEN ULTIMATA TRÄNINGS LISTAN




Men det är väll en självklarhet att lilla mandisen har gjort den ultimata träningslistan som även används på fester. Det är bara att subscribe:a. Du hittar den här, här och här.

Min sportlovsvecka





Det säger ju sig självt att man ska sporta under sportlovet och det har jag faktiskt gjort! Medans nästan alla mina vänner har varit på studentkryssning så har jag mer eller mindre bott i mina träningskläder. Jag orkar inte med de här extra 11 kilona som jag har lagt på mig de senaste året och därför måste jag göra något åt det. Och någon diet är inget allternativ, det finns nämligen inte på kartan. Jag skulle aldrig gå på någon diet eller svälta mig själv för den delen, det är inte min grej och jag tycker det är fel. Så länge man tränar så får man äta gottis! Vet inte om jag har nämnt det tidigare men det är nämligen så att Filips pappa har sagt att den av mig och Filip som går ner mest i vikt till 1 maj får 500kr, vilket låter lockande trotts att jag kommer att förlora. Men inte är man någon dålig förlorare när man förlorar kilon!

<3


RSS 2.0