PACKAR...



Just nu packar jag. Jag ska nämligen till fjällen och fira nyår. Vi åker imorgon eftermiddag och blir kvar i ca en vecka ska bli jätte kul dock är jag förkyld så lär verkligen krya på mig. Jag kommer förmodligen inte kunna blogga därifrån så ni får ha det så bra. Freeed ut!


11 minuter kvar


Idag har jag lunchat och knallat runt på stan hela dagen med Hanna och Amanda, mycket trevligt. Därefter så mötte jag min pojkvän och käkade lite julmackor hemma hos hans mormor och morfar, och nu så har vi och annie spelat bingolotto, uppesittar kväll. Dock klarade inte filip hela natten eftersom att han gick upp tidigt imorse, ska kolla om vi har vunnit imorgon för säkerhetsskull. På tal om imorgon, IMORGON ÄR DET JULAFTON.

Jag kan inte sova, jag är inte ett dugg trött och jag har inte ens kunnat sova eftersom att någon i mitt hus har fest och har världens högaste volym på med cpdålig dunkadunka musik, man kanske borde ringa polisen eller något liknande? Jag hatar verkligen våra nya grannar. Dom är snuskiga, högljudda, otrevliga och tänker inte på andra. Krig till dom, fred till er.

...


-


Tired as hell

I onsdags hade vi ladysnight i skutte, vilket var HUR ROLIGT SOM HELST. Saknar verkligen att vara med tjejerna och bara skratta och ha det roligt. Jag och Maja var såklart vakna längst och vaknade först, haha.

Igår kväll så stor städade jag hela lägenheten, putsade, lackade, imprignerade mina skor och dammsög hela lägenheten samt tvätta mitt golv.


Idag är jag hur slö som helst. Har än så länge hunnit slagit in julklappar och bakat kladdkaka. Just nu lyssnar jag på lugn och tragisk musik och funderar över om jag ska ut ikväll eller inte. Det vore ju roligt, vi tjejer igen, men jag känner mig nästan sjuk och förjävligt äcklig, har en extrem stor finne på kinden som exploderade då jag käka frukost, tappade matlusten dirr. Haha fan vad äcklig jag är, oj så jag svär också!


Blir väll till att duscha, vänta på att pojken som är i fjällen ska ringa och sen bestämma mig om jag ska ut eller inte... Jag vill ju verkligen!!!!! Måste jag bara vara så himla ful och trött och det är ju så himla kallt ute, man vet ju inte ens vad man ska ha på sig. Kriiiiiiiiiiiiiiiis. Fred ut, eller in...

LET'S GO OUT AND PLAY BABE


JAG TAR INGA ORDER FRÅN NÅN



Idag har jag varit i skolan hela dagen, fått ett arbete klart, fortsatt med spanska läxan, förnyat min spotify premium, gått loss i skolan (disco disco disco party yeah yeah), käkat tacos, sprungit efter lärare, åkt bil till soprummet, lagat risgrynsgröt, fått en tungkyss i näsan av tinyyy. Nu blir det att äta fruktiii och kolla på tv, sen blir det middag, bussen till haga, (kanske åka skridskor), duscha, mysa och tjockaaaaaaaaaa!
Min dag typ, om man säger sååå.... Krig in, fred ut!

...


Pumped Up Kids


CLICK ON F5

Fick en kommentar för någon dag sedan om att min blogg såg lite "flummig ut". Och jag har faktiskt gjort några ändringar på min blogg, fast inte några "stora" förändringar, men om nu mina kategorier sitter under varandra eller om något ser lite knasigt ut så tycker jag att ni ska klicka på F5 för då uppdateras sidan och mina ändringar kommer på plats. 
Jag hade själv problem med detta på min dator och då var jag tvungen att trycka på F5 2-3 gånger för att se någon skillnad.


MY WEEKEND


Bjuder på lite bilder från helgen. Har käkat väldigt mycket skräpmat den här helgen som t.ex. Mcdonalds och pizza, chips och glass men det måste man ju också få göra någon gång.. fast kanske inte lika ofta som jag gör det...
I fredags hade jag och syrran Idolhäng och igår var det middag hos Hanna med fest. Jag kände att jag verkligen behövde girlpower. Och jag har kommit fram till att jag borde träffa mina vänner oftare, träffar dom nästan aldrig nu för tiden. Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och lyssnat på musik och det ska jag fortsätta med nu. Fred ut.

cya tomorrow

Har inte hunnit blogga idag, men nu lär jag skynda mig. Utgång är framgång. Fred uuut

LET'S PARTY ROCK!


^^


2/12-11

Huvudvärken är extrem, jag känner en sån smärta i huvudet, det är som en bomb i skallen, tick tack tick tack. Filip är påväg till fjällen vid det här laget. Han ska köra dit. Och jag kan inte låta bli att vara orolig över att han ska sladda, krascha eller skada sig. Jag har inte råd att förlora honom nu. Jag orkar inte göra ett piss för tillfället. Finns inget att göra... elllllllleeeer... joo... jag borde ju plugga, men det orkar jag verkligen INTE. Ska man kanske städa lite då? Nej, det vill jag inte heller göra. Jag fryser som fan också.... Nu ska jag fälla några tårar och tycka synd om mig själv. Måste ändå spara all min energi till imorgon kväll då jag ska gå loss. Ska man slå in lite presenter då? Faaaaaan va smart man äråååååå. Kanske ta en dusch sen också så man är FRESH AND CLEAN, NR ONE CHICK. Hahahaha, vad får jag allt ifråååån? Ajaaaaaaaaaaaaaaaaa... Freeeed ut!

ANSWERS

Varför bloggar du inte mer?
Jag har liksom inte tid, ligger efter i skolan och har varit sjuk en hel del och då har jag inte haft något att skriva. Men det ska bli ändring på det!

Om du fick vara en kändis för en dag, vem skulle du vara och varför? Och vem skulle du absolut inte vara och varför?
Johnny Depp eller Megan Fox kanske eftersom att dom är så himla S N Y G G A. Jag skulle absolut inte vilja vara Kissie, jag finner inte henne något intressant och hon verkar inte veta vem hon själv är och det tycker jag är en viktig grej.

Tror du på chupacabras?
Tveksamt, eller jag har valt att inte tro på dom men dom existerar säkert.

Vad heter din kille?
Filip heter min baby

Hur full ska du bli på lördag?
Siktar på riktigtjävlahandikappsfull!

Vad har du för kamera? :P
Jag fotar med min Nikon D60, jag funderar dock på att köpa en D90 eller kanske en Canon. Men vill helst inte lämna Nikon.

Kan du berätta om hur du o din kille träffades? Kramkram:)
Det är faktiskt en ganska rolig historia. Vi träffades första gången på habbohotel när vi var 11 år, han sa att han bodde i Gävle och det gjorde jag också så han addade mig på msn. Några år senare när vi skulle börja åttan så böt jag skola och då hamnade vi i samma klass och gick i samma klass i två år, vi var inte direkt bästa vänner under dom två åren, snarare ovänner. Han hade skrivit till mig några få gånger efter nian men inget som fick mig att tro att han var intresserad av mig, men jag själv fann honom väldigt attraktiv. I april började han och jag skriva till varandra och gick på flera dejter innan vi bestämde oss att vi var ett par. Han är det bästa som har hänt mig, det kan jag lova.


Hur länge har du och din pojkis varit tillsammans? :)
5 månader och 1 dag för att vara exakt.

Vilken är din favoritaffär/vart gillar du att shoppa mest?
H&M tror jag nog, dom har allt där och oftast till billiga priser. Egentligen så är min favoritaffär nog Weekday men vi har ju tyvärr inte Weekday i Gävle.

Twittrar du? Isåfall vad heter du på twitter? :)
Jag skaffade faktiskt twitter nyligen, JakobssonAmanda är namnet för tillfället.

Hur fixar du ditt hår? Det är förjäkla snyggt!
Jag använder mig utav en lite annorlunda locktång från BaByliss, men jag brukar oftast inte behöva locka hela mitt hår eftersom att jag har självlockigt hår.


Vart får du all inso ifrån?
Jag antar att du menar inspiration och det får jag lite överallt faktiskt! Oftast från allmänheten, annars från bloggar, men jag läser nästan aldrig några bloggar. I guess I'm born with it, hahahaha.

Vad gör du helst en lördagkväll?
På en lördagskväll så vill jag helst klä upp mig och göra mig snygg, kanske går ut och tar en fika eller myskväll med killen. Det blir inte så många festkvällar under vintern, men jag älskar verkligen att få släppa loss och det gör man bäst på en fredagskväll, dock kanske inte varje helg. :)

Vill du ha barn?
Lätt som en plätt! Det är en av mina högsta önskningar. Fast jag vill ju inte ha barn just nu, kanske om 3-4 år. Jag har iallafall bestämt mig för att bli en ganska ung mamma.

Är det skönt med sex?
Det bästa jag vet typ

Hur ser en riktigt bra julafton ut för dig? tack för en bra blogg!!! puss
En bra julafton för mig är att få umgås med familjen, kalle anka, godmat, goooofika och en massa julklappar. Jag älskar julaftonsstämmningen!

Varför är du vän med Mohamed? Är inte han cp?
Jag antar att du menar Touzari? Mohamed är lite annorlunda, men han är faktiskt rolig att vara med, mer än att han tvingar mig till massa sjuka saker. Men det är äventyret vi lever i. Vi umgås inte riktigt längre men vi är fortfarande vänner.

Hur ska du fira nyår?
Jag har inga planer ännu, men jag hoppas att få fira tillsammans med dom jag tycker om, familj, vänner och naturligtvis min pojkvän.

wazzup nigga?? how's life in the hood?? wanna party all night say wohohohohohohohoohohohoh. fett med ös medvetslös gloru på såsa på wowowowowowooo känner ni ruuuset wowowowowowo de är fest i hela huset
eyyy yoo wazza ma niggah, I guess I'll be seeing you on saturday? Peace out. Disco disco good good!

datorn VERSUS amanda jakobsson

FITTPULLHORDATOR JAG SKA SLÅ IHJÄL DIG!
Varje gång jag ska skriva ett "blogg inlägg" så fuckar min dator UR. Den vill liksom inte samarbeta, när jag håller på att skriva och har skrivit ganska långt så väljer den att "Återvända" först till jävla bloggs typ arkiv och sen till blogg.se och till slut till tbs hemsida. Varje gång detta händer så blir jag så förbannad, jag tappar lusten att blogga och vägrar att skriva om. Så nu hoppas jag verkligen att det INTE händer innan jag laddar upp detta inlägg. Krig ut.

RSS 2.0