-

 

Tjugosjätte februari


 
 
Jag får knappt vara frisk i TRE dagar innan jag drabbas av någon sjukdom. Vad är det för fel på mit imunförsvar egentligen? Varför vill den inte samarbeta? Eller är det miljön jag befinner mig i som är full av bakterier... Vilket som.. Det enda jag vill är att vara FRISK och aldrig bli förkyld igen. Jag försöker hålla humöret uppe genom att unna mig en hel del gottis.

-

 

MOTIVATION


 

Artonde februari

Vad är det för fel på mitt immunförsvar? Försöker hålla humöret uppe men det är omöjligt när man mår så dåligt som jag gör. Går från förkylning till förkylning och nu är jag nästan bombsäker på att jag har fått magsår.. eller magkatarr... eller magsjuka. Det hela började lördags eftermiddag då jag för första gången åt pulled pork och strax efter det började jag må illa, försökte hålla ut hela kvällen och var tvungen att sova på ryggen för att inte spy under natten. Jag åt inte ett piss på hela söndagen, hade sprängande huvudvärk, ont i magen, en sprutande bakdel och extremt jävla illamående. Ni anar inte hur mycket jag försökte att spy men inget kom ut. Körde ner fingrar, händer och tandborstar i halsen men inget fungerade. Som tur var så lyckades jag sova bort i stort sett hela dagen. Så som det ser ut just nu så verkar det som att jag kommer vara hemma hela veckan. Har ont i magen till och från och när det är som värst så tror jag seriöst att jag håller på att dö.. då känns det som att jag liksom blivit skjuten med flera skott som har gått rakt igenom magen och smärtan blir bara värre och värre för varje sekund som går...

-

 

Femtonde februari


 
Det blev ingen besvikelse! När älsklingen kom hem så överraskade han mig med en ros, två paket jordgubbar och choklad. MMMMMMMMMMMM!!!!! Sen vart det middag på Allstar med Fill, hans mamma och pappa och hans mormor och morfar. Det var jättetrevligt förutom att musiken var opassande och alldeles för hög. Sen drog vi vidare och drack drinkar på två andra ställen, även det var trevligt. Natten spenderades i sängen med tända ljus, massage och mys. 
 

-

 

Fjortonde februari

 
 
 
Glad alla hjärtans dag. Jag önskar att min kväll blir som bilderna ovan. Men som ni säkert vet vid det här laget är jag väääääldigt oimponerad och blir sällan överraskad och när jag väl blir överraskad så är jag inte direkt blyg på att visa min besvikelse eftersom att det aldrig blir det jag vill att det ska vara. Jag hoppas inte på en besvikelse i år men jag är nästan bombsäker på att det kommer bli det... Informerar er imorgon! Haha.. stackars filip...
 

-

 

Sjätte februari


 
 
Okej, jag kan inte sluta drömma mig bort. Jag vill till ett varmare land för sol, bad och avkoppling. Jag vet att jag är tjatig men jag vill ju så himlans gärna! Det får även ta och bli sommar snart också. Fast egentligen så tycker jag att månaderna går fruktansvärt fort, men det är väll bara positivt egentligen? Eller flyger tänk om hela livet förbi! Liksom så man inte ens hinner leva... Alltså min hjärna just keeps on spinning, huvudvärken är extrem. 
 
 

-

 
 

Fjärde februari

 
 
I helgen var jag och sömntutan på loppisrunda. Jag fyndade en kandelaber, en socker burk och en skål. Det blev totalt 60 kronor vilket inte alls är illa. Kandelabern var långt ifrån nyskick men jag gillar att den har några skråmor, det ger den lite attityd. Förresten.. jag är inne på min andra förkylning nu på mindre än en månad. Det har jag då aldrig varit med om förr. Det är bara att bita ihop och se glad ut som en annan hade sagt.

-

 

RSS 2.0