Kalla mig knäpp


Hejhejhejhejhejhej. Anledningen till att jag inte skriver är att jag faktiskt har fullt upp, fast så skriver jag alltid, och det stämmer faktiskt också alltid. Min syster håller på att flytta hemifrån, fast först och främst så måste vi rusta lägenheten... eller heter det så? Aja, vi har spacklat, slipat och igår började vi måla väggar. Vi ska även måla en helvetes massa möbler, sen ska vi såklart städa hela lägenheten och putsa rutor osv. Det är mycket jobb kan jag säga. Och jag och Filip som har planerat att flytta till ett hus om ca 2 år... Fuck matkoma vi kör jobbkoma.

Och till något helt annat. Minns ni ballongerna som jag hade på min födelsedag? Jag har inte spräckt dom än. Jag vill liksom inte, dom är så fina att se på och så vågar jag inte spräcka dom för det låter så hemskt. Ja, ni får kalla mig knäpp som inte vill döda mina ballonger.

JAG OCH FILIP VARJE MORGON


När jag såg det här klippet så kände jag att det var som att jag såg mig själv och Filip vakna. Vi är så himla mysiga tillsammans, det enda vi gör är att mysa dag in och dag ut. Så ungefär så här ser det ut när vi vaknar tillsammans i vår säng. 

sjuklingen


Hej och hå från sjukligen här ifrån. Hmmmmmm... Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har nu varit hemma tre dagar på rak pga har inte mått bra. Men idag fick jag pina mig iväg till stan för att ta farväl av min prins som åker och tävlar nu i helgen. Hämtade även ut bio biljetter och köpte mig en necessär. Jag träffade även Makda på stan vilket var super kul eftersom att jag inte träffat henne sen i sommras typ. 
Annars då? Jo då, har ångest över skolarbeten som jag aldrig lyckas börja med och så har jag ångest över att jag inte har kommit iväg till gymmet på två veckor nu. Sommaren är snart här och jag får inte ens på mig mina shorts! Satan i gatan. Jag kommer få gå naken i sommar. Inte nog med det, jag äter ju förfan söt saker hela tiden, köpte med mig en b&j idag när jag ändå var på stan. PT OCH LIVSCOACH SÖKES!

NEW IN


Jacka med transperanta armar från h&m trend.

NEW IN: White shoes


När älsklingen kom hem i lördags så fick jag dessa. Nike air max är från honom själv och conversen är från hans familj. Blev skit glad när jag fick dom, eftersom att jag verkligen behövde nya skor och vitt blir så himla fint nu i vår. Om det nu blir vår någon gång...

jag lever:):):)

Nej, jag är inte död. Har bara haft fullt upp, vilket jag fortfarande har... Hade tänkt ladda upp lite "shopping" senare under dagen om internet tillåter det. Btw min älskade prins är hemma och det känns helt jävla underbart, jag är som kär på nytt.

STHLM BABY

Nu blir det att sova eftersom jag och Scarlett ska till Stockholm imorgon. Hon ska leta efter studentkläder medans jag har tänkt skämma bort mig själv med några nya klädesplagg. Något jag alltid gör när jag åker till sthlm och shoppar är att jag köper sånt som jag aldrig använder så denna gång kommer jag bara köpa sånt som jag verkligen vill ha och behöver. Ses imorgon kväll då vi är hemma igen. Pussssssss

Två tänder färre i munnen


Hejhopp! I måndags så drog jag alltså ut en tand och allt gick bra men idag när dom skulle dra ut min andra tand så gick det inte lika bra. Tanden ville liksom inte ut men till slut så fick hon ut den. Det gjorde absolut inte ont var ju helt bedövad. Den obehagliga med den här gången var att jag blödde 3 gånger mer än vad jag gjorde i måndag, och i måndags så blödde jag mycket.. så då kan ni förstå. Det är väldigt svårt att äta och så är jag jätte rädd att mat ska ramla ner i de djupa hålen och att mitt tandkött kanske blir inflamerad, eller infekterad.. What ever... Det var tydligen inte nog med att jag har ont i munnen utan jag fick även min underbara mens idag.. ironi.. och därmed den efterlängtade menstvärken... också ironi.. Men imorgon smäller det, imorgon ska jag belöna mig själv. Herrrrrrååååå.

jädrans piss dag

Idag är jag full av ilska. Vet inte riktigt varför. Det känns som att jag kommer brista ut i gråt när som helst. Jag har ont i munnen, min favorit lärare har slutat, jag har tydligen "fuskat" på en jävla uppsats... Blir så jävla förbannad när man blir anklagad för något man inte har gjort. Vill mörda någon på riktigt! Och att jag inte får känna någon närhet gör det inte bättre, jag blir så himla känslosam och känner mig ensam konstant. Och igår drog ju tandläkaren ut en tand på mig så det är darför jag har så himla ont i munnen och så har jag ett djupt hål också och jag kan inte låta bli att tänka på imorgon då dom ska dra ut den andra tanden. Kommer inte kunna äta på någon sida och vad ska min pojkvän tycka om mig då när han kommer hem? Jag ser ju helt seriöst ut som ett monster. ÅÅÅÅÅH jag orkar inte mer. Tänker bara ligga i min säng hela dagen, äta massa onyttigheter och eventuellt duscha.

Några presenter


Jag vet att folk tycker att det är kul att se vad man får i födelsedags present så här kommer några bilder på lite av det jag har fått under min födelsedag. Blev väldigt glad över alla mina presenter. Vi får se om jag lägger upp flera bilder på resten sen.

godnatt


Har rummet fullt av ballonger atm. Tidigare under kvällen så sprack en ballong och jag trodde helt seriöst att jag skulle få hjärtattack. Tänk om flera ballonger spricker under natten? Kommer ju aldrig vakna upp pga hjärtstopp eller nått... Imorgon blir det iallafall ingen skola för min del. Blir att gå till tandläkarn tillsammans med pappa som ska hålla i min hand när dom drar ut två friska tänder ur min käft. Känns inte sådär jätte kul, kommer ju aldrig somna nu trotts att jag är sopslut. Klart slut.

IT'S MY BIRTHDAY!


Idag fyller jag 18 hela år. Igår hade jag "fest" för mina vänner som liknade mer eller mindre ett barnkalas, det var iallafall temat. Och eftersom att idag är det min första dag som vuxen så firades det med ballonger för att ibland får man faktiskt passa på att vara barnslig. Har bakat hela dagen idag, och blivit firad, lekt med min brors dotter, öppnat paket. Det har varit väldigt lyckat. Dock har jag en tendens att alltid gråta på min födelsedag, jag borde ju vara van vid det här laget men tydligen inte. Jag vill åter igen tacka alla de fina som grattat mig, TUSEN TACK!

I feel so untouched right now


I måndags åkte min prins till New York och han blir kvar där i 2 veckor. Det känns så himla tomt utan honom. Vi umgås varje dag och sover tillsammans varje natt. Jag älskar hans närhet och allt som har med honom att göra. Det har gått 3 dagar nu och det känns som att jag ska avlida när som helst nu. Jag har ju turen att han ringer varje morgon men så fort jag hör hans röst så börjar jag grina. Men jag tror att vår relation kommer bli starkare av det här, kanske är det detta vad jag behöver, liksom ha tid att tänka på mig själv och umgås med mina vänner, träna osv. Att Filip är min och ingen annans gör mig så otroligt lycklig och tacksam. Jag önskar att alla får känna så som jag känner för min prins för det är det bästa som finns.

ÖNSKELISTA INFÖR MIN FÖDELSEDAG

Tycker det är ganska fjantigt med önskelistor men aja. "Sakerna" är inte rankade.

1. Wrapped crystal necklace - http://creativitydesigns.se
2. Lumis Belt - Bik Bok
3. Lipstick "PRETTY BABY" - Make Up Store
4. Nikon J1 white
5. Iphone 4s white
6. Nike air max (neon eller vit)
7. Skönhetsprodukter
8. Presentkort (bio, bodyshop, H&M, Bikbok)
9. En shoppingtripp till Stockholm
10. Necessär (svart)
11. PENGARRRRRR


FRUTAS


Efter helgens alla onyttigheter så har jag idag vräkt i mig en fruktsallad med nötter och melon. Mumsibumsi! Tråkigt nog så har jag inte ens klätt på mig än, eller lyft på arslet. Förhoppningsvis orkar jag träna ikväll. Japp japp.

TRÄNA



Idag tog jag sovmorgon till klockan 10:00. 11:30 stod spinning på schemat, jag har aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag på spinningpasset, svettet rent av sprutade från mig. Har planerat att göra ett träningsschema nu till påsklovet, kommer ju ha så mycket tid för mig själv de senaste två veckorna eftersom min älskade prins åker till New York. Men nu blir det ut och gå bort chokladbollarna jag nyss åt... Ångest.

COLORFUL


Transperant skjorta Weekday, väska Kyssjohanna, skor Jeffrey Campbell, shorts Nastygal

ÄR DU PEPSI HAR DU COLA




Har umgåtts med den här glädjespridaren en hel del senaste tiden.

TRÖTT, ÄRENDEN, VÄDRET

TRÖTT - Idag känner jag mig extra trött. Att börja klockan åtta på en måndag måste ju vara det hemskaste som finns och inte nog med det så var den första lektionen Engelska B och vi hade hörförståelse i en evighet, jag slumrade till, och provet gick åt helvete. 

ÄRENDEN - Idag har jag för övrigt fullt upp. Måste springa på flera olika ärenden och jobbaste utav allt är att alla "ställen" ligger på helt olika ställen. Jag ska få en spruta hos Hälsovårdcentralen, fixa tid hos um, diskutera med försäkringskassan och om jag har tur så kanske jag hinner träna (kommer förmodligen ha för ont).

VÄDRET - Inte nog med att jag har fullt ös, så vill inte vädret samarbeta, det har snöat i tre dagar nu så man nästan fryser till döds när man går ut pga man tror att det ska vara någorlunda varmt ute och har på sig för lite kläder.

RSS 2.0