Trettionde maj

 


 
 
 
Idag har jag och biggie bakat hemma hos farmor, det blev vaniljknutar och vaniljbullar. Under bakningen blev farmor så sugen på pizza så biggie fick cykla iväg och köpa pizza. Sedan blev det att rensa kattlådan och slänga soporna. Påminnelse till mig själv - köp mjölk till farmor imorgon.




-


Tjugonionde maj

 
 



 
 
Dagen har spenderats i min underbara säng i min enkla boning. Jag tycker tiden går fruktansvärt fort, kan inte riktigt förstå att jag har legat i sängen hela dagen... Vädret idag tilltalar mig inte alls, en jädrans massa moln men är iallfall tacksam att solen tittade förbi en sväng imorse. Nyduschad sitter jag här, ska snart äta middag och sen blir det att skriva klart min förbannade litteraturuppsats som vägrar samarbeta med min hjärna.

<3


Tjugoåttonde maj






 
Dagen har spenderats tillsammans med min kära knäppskalle till syster. Vi har pluggat, lunchat, solat, haft nynntävling och skrattat i stora mängder. Min kära syster kan göra mig så förbaskat jävla förbannad ibland men hon är allt bra rolig den där, och jag älskar henne precis som hon är. Det är det som gör henne så unik. Haha, orkar inte med mig själv. Iallafall. Idag blir det middag ute med mamma och Annie, skit myyyyys!

Annie har även varit min hjälpande hand när denna fina krants gjordes i söndags. Den kommer jag att bära på midsommar med möjligtvis någon fin klänning. Jag har för övrigt inga planer på midsommar, men jag är ju inte direkt stressad över det med tanke på att det är ganska lång tid kvar. En sak i taget fröken Amanda!

-


Tjugosjunde maj

 
 
 




 
På fredag är det sista inlämningsdagen. Det betyder att jag måste få tre uppgifter gjorda innan lördag. Den här veckan kommer att bli ganska så intensiv med andra ord. Vad annars då? Jo, det är nämligen så att min papi åker till Bulgarien idag och imorgon åker Filip till Grand Canaria. Kommer att bli lite tomt utan mina män. Jag är faktiskt inte så avis på att dom ska till varmare länder... Sommaren är ju på G här hemma i Sverige, people!

...


Tjugofjärde maj




 
Imorgon har jag som uppgift att ta nya bilder som jag kan bjuda på till er. Så länge får ni nöja er med denna på mig och min stora syster från förra lördagen.

Det som suger som mest när man är förkyld är att man inte kan göra något. Jag är sjukt uttråkad, rastlös och trött. Jag har ju blivit bättre, men känner mig inte helt återställd ännu, men snart så! Då jävlar ska jag kötta så mycket att fettet gråter blod..

Tjugoförsta maj






Jag är jätte sugen på ett par Ray Ban med färgat spegelglas. Dom är ju så jävla tuffa och riktigt somriga. Vet dock inte vilken färg som är snyggast, eller om det ens är min stil. Tänk om man tröttnar på dom efter någon månad, then what? Dom går ju ändå på 1650 spänn, då kanske man hellre vill ha ett par med vanligt mörkt glas som man garanterat inte kommer tröttna på. Hjälp mig. Ska jag köpa eller inte köpa och isåfall vilken färg?

-








Nittonde maj





 
Lite bilder från balen igår. Det var verkligen hur trevligt som helst och vi hade tur med vädret då det nästan var klarblå himmel. Kvällen spenderades med fint folk, drinkar och dans. Tråkigt nog förlorade jag rösten under kvällen och har därför inte kunnat prata på hela dagen. Idag har jag spenderat dagen med min prins och en helvetes massa vitaminer. Jag mår jätte dåligt, men när jag tänker tillbaka på gårdagen så mår jag genast lite bättre. Det var värt att mista rösten för den underbara kvällen.

!


Artonde maj

 
 
 




Idag är det äntligen bal. Imorse var himlen helt grå och det såg ut som att det skulle börja regna vilken sekund som helst, men nu börjar det klarna upp och det ska till och med bli sol mot eftermiddagen. Bara för någon dag sedan stod det att det skulle regna på lördag men hur pålitliga är alla dessa väderprognoser? Jag är fortfarande väldigt förkyld men jag är absolut på bättringsvägarna och en kväll på slottet trotts en förkylning klarar ju vilken prinsessa som helst av. Hörs imorgon då jag laddar upp lite balbilder och ha en fortsatt trevlig lördag!

Sjuttonde maj





 
Fyfan vad förkyld jag är. Idag gick jag endast till skolan för att göra en UF-redovisning och sedan var det raka vägen hem till sängen. När jag kom hem så kikade Filip förbi med vitaminer och frukter.
Imorgon är det bal. Jag känner på mig att jag kommer må mycket sämre imorgon. Att stå i endast klänning ute i regnet låter inte ett dugg lockande. Men det är försent att backa ut nu. Jag har ännu inte bestämt vilka skor jag ska ha på mig, vilken jacka (om man ens har någon?) och viktigaste av allt.. håret. Jag har alltså ingen blekaste aning om vad för frilla jag ska ha. Är även nervös över vad man gör på en bal och jag är nästan 100% säker på att det inte blir någon alkohol för min del imorgon trotts att det ingår. Får hoppas att någonting är ätbart under middagen iallafall och att mitt snor inte rinner ner i maten... ÅH VAD ÄCKLIGT. Vill typ spy på mig själv serrrrrri.

Femtonde maj

 
 
 




Bjuder på två bilder från sommaren 2009. Det är inte de snyggaste bilderna men jag älskar ju att bjuda på mig själv. Det jag vill få fram är att det är så här smala ben jag vill ha, igen. Jag kan knappt ens förstå att jag har varit så där smal, jag tränade inte ens på den tiden..

;)


Fjortonde maj

 
 



Dom här byxorna vill jag ha på mig, men ack ack. Min röv är för stor, mina lår är för breda och min mage är för tjock. Målet med min träning är att jag ska komma i mina gamla byxor och mina gamla shorts. Just nu ligger jag mitt emellan. Jag är för smal för shortsen jag hade på mig förra sommaren och jag är för tjock för shortsen jag hade för två sommrar sedan. Drygt läge helt enkelt!

Elfte maj

 
 
 


Nostalgisk långhelg. Har lyssnat på gamla brända skivor, så jävla underbart. Har även pratat minnen med vänner och kusin, kan knappt tro att tiden går så fort. För övrigt är jag ensam hela helgen vilket är jätteskönt, behöver verkligen bara vara för mig själv. Hade dock tänkt ta mig en sväng till systra mi ikväll som har varit bortrest hurlängesomhelst. Ha en trevlig lördag!

-


Nionde maj

 
 
 

Förlåt. Jag har varken haft tid eller ork att blogga. Mycket har hänt sedan sist med jag väljer att hålla det för mig själv. Huvudsaken är att jag mår bättre så här, iallafall just nu. Idag är det ganska tråkigt väder ute, jag hoppades faktiskt på sol trotts att jag hade läst väderrapporten. Idag är jag kattvakt igen och ska försöka gosa en stund med Lucifer innan jag dör av allergisk reaktion. 

-


Andra maj




18 maj smäller det. Balklänningen är köpt sedan flera månader tillbaks, balskor behövs fortfarande köpas och hårupsättningen är inte bestämd ännu. Jag har en kavaljer vilket givetvis är Filip. Vi har varit och köpt en kostym till honom och idag ska vi hämta byxorna som behövde sys upp. På tal om sys upp, min klänning är jätte lång och jag kan inte låta bli att gå på den så det får mamma fixa. Och så ska klänningen få ta sig en tvätt innan också eftersom att den är så elektrisk efter att ha bott i en plast förpackning. Nu hoppas jag bara på att det ska vara bra väder och att vi hittar någon fläschig bil som vi kan glida dit i. Men mest av allt så hoppas jag att jag inte gör bort mig, vi alla vet ju hur klumpig jag är...

<3


Första maj

 
 
 



 
Blev en snabbis på stan igår eftersom att Filip skulle hämta upp mig där. På 20 minuter hann jag köpa en hårborste, en ansikts kräm, ett nagelack och en tröja. Sedan hämtade som sagt Filip upp mig och vi åkte hem till honom där vi spenderade kvällen. Filips föräldrar bjöd på grillat och det var hur gott som helst. Dock somnade jag på soffan för att jag var så trött. Det blev att gå och lägga sig tidigt för både mig och Filip. Idag har vi tvättat Filips bil i 4 timmar.. Både utsidan och insidan. Min naglar var helt förstörda efter tvätten så nu har jag tänkt inviga mitt nya nagelack och sen blir det läggdags! 

RSS 2.0