Årsresumé 2013


 Januari - 2013 hade just börjat och stressen från 2012 hängde fortfarande kvar och det slutade med magkatarr under Januari månad. Jag köpte mig även ett par nya mjukisbyxor som jag nästintill bodde i och försökte hitta glädje med hjälp av ballonger under en ensam period då Filip var utomlands och åkte Europacup i Skicross.
 


 
 Februari - inleddes med en fotskada på ett step pass då min högra fot hamnade fel och något knäcktes till. Fick ligga 5 timmar på akuten med en hemskt jobbig smärta och trotts att jag fick smärtstillande så hade jag ständigt ont och fick inte gå på foten på två veckor men efter två veckor så kunde jag fortfarande inte gå normalt. Jag blev sängliggande för mesta dels och det var väldigt ensamt då Filip fortfarande var iväg på Europacup.
 


 
 Mars - Min fina orkidé som jag fick på alla hjärtansdag blommade för fullt. Jag kom äntligen igång med träningen och fann mycket glädje i det. Hittade ett nytt favorit nagelack från O.P.I som jag i stort sett bar varje dag. Våren och sommaren kändes långt borta och jag la ner extra mycket tid på att göra frukost.
 


 
 April - Min änskling kom äntligen hem från Europacupen. Jag fick hem min studenmössa. Åkte till Rom med skolan och fick smakprov av vårens härliga värme och så fick vi ju se en massa fina fontäner, skulpturer och byggnader. April är som sagt min månad då jag faktiskt fyller år i april, nitton år blev jag och födelsedagen var liksom alla andra år inge vidare men Filip gav mig bästa presenterna från Nike.
 


 
 Maj - Köpte mig världens bästa kam. Gjorde mig en sommarfin blomdiadem som jag vart skapligt nöjd över. Inhandlade balbiljetter och gick på bal tillsammans med min älskling. Våren var i fullgång men jag längtade fortfarande efter sommaren.
 

 

 Juni - var äntligen här och det vart grönt vart man än såg. Jag och två till gjorde ett TBS Gävle monopol. Jag tog äntligen studenten och jag har aldrig haft så roligt som jag hade den kvällen på flaket. Mitt hår hade vuxit som en skog och Filip överraskade mig med den underbaraste parfymen.
 


 
Juli - Jag och Filip firade vår två årsdag. Träningen gick jättebra för mig och jag tränade ca 5 dagar i veckan. Spenderade mycket tid med Scarlett och vi gick på en nostalgitripp till länsmuseet där jag köpte Ako liknande godis och så plockades det en hel del hallon.


 
 
 Augusti - Under augusti månad så blev det två stora resor för mig. Åkte till Paris för att fira Filips morfars 70 årsdag. Vilken underbar resa med så mycket historia och kultur men alldeles för varmt med tanke på att man inte kunde bada någonstans. Jag var hemma i Sverige i knappt ett dygn innan jag reste vidare, till Bulgarien med min syster och min pappa. Otroligt kul att träffa mina släktingar då vi var där senast 2011 och hälsade på.
 


 
 September - Hade fått en riktig härlig solbränna då jag spenderat många timmar i solen. Smakade min första Yollibox och vart förtjusad. Spenderade en helg i Stockholm med min älskling för att fira ett år som förlovade, dock slutade det illa då jag blev matförgiftad. Jag började även skolan igen och all träning hade börjat ge resultat.
 


 
 Oktober - Filip överraskade mig med rosor och förklarade vilken underbar flickvän jag är. Vi åkte till Rönnskär där Filips föräldrar just hade köpt en sommarstuga dock var det för kallt för att göra något annat än att mysa. Jag började även bli beroende av scones och hösten hade kommit till stan. Jag fick större ansvar hemma hos farmor och började ta hand om henne och hjälpa henne mer än innan. En depression började smyga sig in och jag fick ett psykfall och klippte "lugg" på mig själv och hade så mycket ångest över detta. Att gå till gymmet blev mer utav en börda.
 


 
November - Slutade gymma helt och hållet då jag var ansåg att det var viktigare att göra saker som gör mig gladare. Försökte börja ta hand om mig själv mer och spenderade många timmar på att måla tår och naglar och investerade i en ny ansiktsmask. Snön hade fortfarande inte kommit även fast att det var skapligt kallt ute.


 
 
December - månaden gick otroligt fort och i och med det så var stressen alltid ett problem. Fick reda på att jag lider av ambivalens och började få hjälp mot min depression. Det var ingen snöig julafton, det regnade istället. Den enda snön vi fick uppleva var den sjätte december och den varade i knappt två dagar. Farmors katt gick bort och jag försökte ställa upp för henne mer än tidigare. Jag gjorde egna marmelader för första gången i mitt liv.

-

 

Trettionde december


 

Det här är min absolut favorita "parfym". Serien är från Victorias Secret och heter Such A Flirt och har en blommig doft av stjärnfrukt och vit orkidé.
I smell like an angel..... hahahaha...

-

 
 

Tjugonionde december




 
Här är några av mina julklappar denna jul, eller ja de som gjorde sig rättvisa på bild. Jag är jättenöjd med mina julklappar men den bästa julklappen fick jag ändå från tandläkarn. Att man får gratis tandvård till och med det året man fyller tjugo. Och jag som har nojat över om jag ska skriva under avtalet eller ej. Men nu fick jag mig alltså ett år till att tänka på saken. Det är nästan så att jag önskar att dom höjer åldern till nästa år också, hihi men man får ju alltid önska. Hoppas ni fick något roligt i julkapp!
 

<3

 

Tjugoåttonde december

 
 
Min mysiga lördag har spenderats i sängen med min älskade Filip, smält choklad, bananpengar och jordgubbar.. mumma! Vi har kollat på film och just nu spelas mysmusik på låg volym. Strax ska jag måla ett sista lager nagelack på fingrar och tår innan läggdags. Men innan så funderar jag verkligen på att ta ett piller för magen då jag tror att magkatarren spökar igen... om det inte är magsår den här gången.. jissaness!

-

 

Tjugosjunde december


 
 
 
Idag tog jag mig en sovmorgon, så himla skönt att bara få sova ut. Sedan bestämde jag mig för att fortsätta på mystemat och bakade scones och åt brunchen i sängen. Är det konstigt om jag tycker att det är ganska så underbart att vara själv, alltså då menar jag inte hela tiden... utan liksom några timmar i veckan bara eller så. Jag älskar ju att vara med Filip och att få umgås med andra men man måste få lite "space" så man kan få lite sinnesro. Snart ska jag iväg på uppdrag åt mamma och ikväll är det kalas som gäller för min äldsta bror som fyller hela 39 år idag.

-


 

Tjugosjätte december


 
 
Jag älskar att hitta på saker så denna jul så passade jag på att göra tre olika slags marmelad att ge bort i julklapp. Jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet och gott vart det också. Mamma kom in imorse då hon hade ätit av min hallon och rabarber marmelad och hon var helt förtjust!

-


 

Tjugonde december


 
Är det bara jag som är stressad inför julafton? Jag har många julklappar kvar som ska fixas så det blir till att springa på stan och koka marmelad i helgen. Btw, jag har investerat i en präglingsapparat som gör mina julklappar extra fina i år. Är helt besatt av den där jävla apparaten! FYRA FUCKING DAGAR KVAR TILL JUUUUL!

-



 

Tolfte december


 
 
Hej och hå hur ska det gå. Försöker tänka positivt då jag har drygt en vecka kvar i skolan. Det finns ingen chans att jag kommer hinna med att göra allt som behövs. Men så är det nu och då får jag göra mitt bästa med att hinna med det mesta. För övrigt så har jag isolerat mig den senaste veckan då jag har varit så sjukt stressad. Imorgon kommer Scarlett hem från Storbritannien och det ska bli sjukt kul att få träffa henne då hon har varit där sen i somras. Förresten så tycker jag att det är jättetråkigt att snön nästan har smält bort all snö. Jag hoppas dock att det hinner snöa innan jul, för vad är en jul utan snö?

-

 

Sjätte december

 
 

Igår kom första snön. Det var inte överdrivet mycket snö, men imorse när man vakna fick man en rejäl chock! Jag menar, från att det inte var någon snö alls till detta.. Ja du, det var ju en skaplig skillnad. Kan inte förstå hur tiden kan gå så fort som den gör. Jag hinner inte få något gjort! Bäst att man börjar julklapps shoppa redan nu, för sen hinner man ju inte med det.
 

Min önskelista 2013





 
Emelina knopp lakan från IKEA, doftljus från Yankee Candle, solglasögon från Rayban, nagelack Sugar Crush från Isadora, morgonrock från Zalando.se, locktång från Babyliss, bodymist och bodylotion från Victoria's Secret, nagelack Pirouette My Whistle från O.P.I, träningskor Nike Lunarglide+ 5 Shield storlek 40 finns bl.a. på Sportamore.se eller Stadium och presentkort på H&M, Ginatricot, The Body Shop, SF bio, IKEA m.m. Jag önskar mig även en ögonfransförlängning, hihi. Man kan ju inget annat än önska sig!
 

-


 

RSS 2.0