Tjugonde april


 
Omg, vilken hektisk vecka! Känner mig helt sopslut när jag egentligen borde känna mig utvilad osv med tanke på att det har varit en långhelg. Men icke sa nicke. I fredags var det tjugoårskalas för lilla mig, igår var det påsklunch samt utgång (HADE INTE VARIT UTE SEN SISTA AUGUSTI!) och idag var det lunch på baligarden med tjockasläkten igen. Det enda jag vill göra är att lägga mig och sooova brevid min karl men jag är för rastlös för det, typ myror i brallan. Sjukt illamående och trött men ändå vill jag hitta på något. Hmmm... ångesten är ganska så stor just nu. Idag får iallafall min älskade pryda min blogg, Han var så tjusig i tisdags på min födelsedagsmiddag.

Femtonde april


 
 
Har haft min bästa födelsedag någonsin. På jobbet blev jag så himla rörd av uppvaktningen att jag nästan började gråta. Och när jag kom hem och fick se 20st rosa ballonger på sovrums taket och kunde jag inte hålla tårarna inne. Det var så himla vackert! Jag är verkligen en tönt när det kommer till ballonger. Jag fick även rosa tulpaner och två parfymer från min lilla prins.

Nu är jag alltså tjugo år och jag känner mig jättegammal, för första gången på tjugo år kan jag säga att jag faktiskt känner mig äldre när någon frågar. Hejdå tonåren och tjena vuxenåren!

Tolfte april


 
Häromveckan så hände en inte allt för rolig sak. Mitt älskade halsband som har hängt med i tre år gick sönder. Jag trodde faktiskt att jag skulle bli ledsen när det hände men jag kunde inget annat än att inte bry mig och skratta bort det. Nu i efterhand så känner jag mig liksom naken utan den och att det är något som saknas. Så igår tog jag mig i kragen och beställde en ny. Om ca två veckor hänger den runt min hals igen, wihiiii!

-


 

Tionde april


 
Jag hade nästan glömt bort att vi såg renar påväg hem från fjällen för några veckor sedan. Renar ger mig en underlig känsla. Det känns liksom magiskt och... herregud, jag får inte ens fram fler ord!

-

 

Sjätte april


 
 
Förra sommaren var på jakt efter klänningar utan att hitta någon som fall mig i smaken. Så jag passade på att unna mig lite när lönen hade kommit. Jag beställde hem två klänningar från Nelly.com. Den på bilden är från Lise Sandahl och den andra (som inte gjorde sig inte rättvis på bild) från Nly trend. Ni kommer få se den andra klänningen vid ett senare tillfälle...

-

 

Femte april


 
 
Damn I'm tired. I förrigår så kom jag på mig själv att jag faktiskt kände mig riktigt frisk. Men vad händer inte då dagen efter, jooo man vaknar med världens ondaste hals, en snorfylld näsa och feber. Idag mår jag bättre och har jag spenderat hela förmiddagen tillsammans med syster och farmor. Nu känner jag mig helt utslagen och spenderar förmodligen resten av dagen i soffan med en eller två koppar te.

-

 
 

Första april


 
 
Äntligen april, min månad! Jag hade egentligen tänkt avvakta med att berätta för er men jag kunde inte hålla mig längre... Jag har fått en resa till turkiburki i 20års present av mamma (jag fyller år 15e april). Vi reser den sista april och blir borta i två veckor, känns riktigt underbart! Som jag har längtat att få resa och komma till varmare breddgrader och snart händer det äntligeeeeeen.
 

-


 

RSS 2.0