Alla dessa ändringar...

Oj, allt är typ nytt här på blogg.se. Har ju som sagt haft ett uppehåll. Har börjat arbeta med mina sena uppgifter i skolan, vilket tar väldigt lång tid. När jag kommer hem från en dag i skolan så orkar jag inte ens ta fram datorn ur väskan, inte ens på helgerna. Jag måste börja fokusera. Jag vet att om jag inte gör någonting åt mina sena uppgifter nu så kommer jag att ångra mig sen. Därför har jag inte bloggat. Men eftersom att folk ber mig att uppdatera så ska jag självklart göra detta. Har även kommit på mitt nyårslöfte - Ta hand om mig själv.

. . .




 

Syster-helg

 
 
 





I lördags så var jag hem till farmor en stund, lagade soppa till henne, handla mjölk och myste med hennes katt Pricken, världens finaste katt. Sen så promenera jag upp till Söder för en myskväll med syster. Vi köpte med oss mat från Bong Mai och snacks från konsum. Vi satt som två degklumpar i slutet av kvällen. Hade egentligen inte planerat att sova där, men så blev det. Dock vaknade jag tusen gånger pga hennes kissekatt Lucifer, söt men ändå en läskig katt. Dagen efter käkade vi mammas bakade bröd som jag hade med mig dagen innan, och drack te. Blev en promenad genom Boulognern och sedan fick Annie gå ner till konsum för att köpa grillad kyckling och vitlöksbröd medan jag sov. Fruktansvärt gott. Fick även sällskap utav Lucifer som kurrade ihop sig vid min mage. Efter lunchen så började vi rensa i Annie garderob, hon har otroligt mycket kläder och hon har svårt att göra sig av med det men med hjälp av mig, proffsrensaren gick det jättebra. Runt 4-5 så plingade någon på dörren och vi båda vart skräckslagna, det var Filip. Jag och Filip åkte hem och myste hela kvällen. Hade faktiskt saknat honom. Och jag kände mig nykär igen.

Everything's gonna be alright

 
 
 




Allt är så himla grått.. Jag saknar verkligen alla färger som våren och sommaren bjuder på men jag längtar ändå till jul, mysiga jul. Men det här vädret gillar jag inte alls. Kallt, grå himmel, det blåser osv. Man vet inte ens om man ska ha vinterjacka eller ej, ena dagen är det 2 grader och andra dagen är dett 8 grader.

Filip är i Funäs och det känns faktiskt skönt att få vara ensam, att slippa tänka på någon annan hela tiden. Och så är jag så glad när jag ser hur mycket han längtar efter att få stå på skidorna igen. Han är allt bra go den där Filip. Han bor ju här, hemma hos mig och mamma. Och jag har inte sovit själv sen jag var utomlands, i sommras alltså. Inte en enda gång, och jag tror det är bra om man får sakna varandra lite. Man behöver kanske inte träffas varje dag, men nu så är ju jag och Filip beroende av varandra. Han är min egna drog.

Igår kväll så kände jag mig ändå lite ensam, så jag drog hem till pappa. Vi beställde hem pizza från American Pizza Place, spelade kort och så pratade vi jätte mycket. Min pappa betyder verkligen jätte mycket för mig. Han är så himla snäll och omtänksam. Han har verkligen en fin själ.
 
Alldeles strax så ska jag hem till min farmor, tänkte ta med mig lite nybakat bröd som mamma bakade imorse och så tänkte jag bjuda på soppa. Ska även kika om hon behöver få något tvättat så jag kan boka tvättstugan åt henne. Sen ska jag promenera upp till Annie för en mysig filmkväll. Hade egentligen bokat ett pass idag men jag spenderar hellre dagen med familjen.


TRE NYA SVARTA

 
 
 


 
Igår skulle jag köpa ett par par nya stövlar men kom hem med tre par. I och för sig så behövde jag nya skor, tror inte ens att jag köpte nya höst/vinterskor förra året. Men jag har ju så dåligt minne... Nu har jag iallafall ett par höststövlar (de höga i mitten), ett par vinterstövlar som dessutom är fodrade (de till vänster) och sist men inte minst ett par sköna boots, jag har ju bott i mina bruna boots från Dinsko men dom har gjort sitt för i år. Alla tre kommer från skopunkten.

Dyed shirt

 
 
 



Den här skjortan som tidigare var röd har jag nu blekt. Jag började med att göra en dip dye med hjälp av klorin, och sedan knöla jag ihop den och lät den ligga i klorin för att få batikmönster. Jag blev relativt nöjd med den med tanke på att det såg ut som en "Siba-skjorta" tidigare. Och mamma blev lite förtjust i den hon med!

FEEDBACK




Kanske är det outfits, resor, recept, inspiration, skola, träning, videoinlägg osv.
Jag uppskattar verkligen om ni kunde lämna en kommentar nedanför, anonymt eller inte spelar inte någon roll.



COMEBACK





Hallihallå! Nu har jag äntligen bestämt mig för att göra en comeback här i bloggen. Har haft en jobbig period, vilket jag väljer att inte skriva om här i bloggen. Det känns nästan som att jag blottar mig varje gång jag skriver om hur jag mår, eftersom att jag har mått dåligt. Men när jag inte bloggar så känner jag mig dum, mot er. Jag kanske helt enkelt ska börja skriva om något helt annat, kanske börja med outfits igen? Och inspirera er istället för att få er att må dåligt utav att läsa min blogg. Jag ska iallafall börja ta hand om mig själv, och till min hjälp har jag min underbara fästman.



RSS 2.0