Tjugonionde september

  
 
 
 
Här kommer mina dagliga beautytips! Jag använder väldigt sällan smink. Enda gångerna jag använder smink är på fest men ibland så sminkar jag mig inte ens då. Anledningen till det är för att min hud mår mycket bättre utan smink. Istället för att sminka mig så brukar se till att ögonbryna är plockade, böja ögonfransarna och återfukta ansiktet dagligen. Sen så har vi ju det här med deo och hudlotion med det är ju en självklarhet. Viktigt att hålla sig fräsch!
 
Om det är något jag hyllar så är det helt klart natural beauty. Jag tycker att folk inte ska vara rädda för att strunta i sminket, ni alla är ju så himla fina ändå! So what om man har några finnar här och där, det är ju bara normalt.

-

 

 
 
 
 
 
 

Tjugofjärde september


 
 
Jag hade verkligen glömt bort hur kallt det är på hösten. Jag HATAR kallt väder. Vill bara packa en resväska och dra till något varmt land och komma hem till våren. Önske tänkande? Någonting som iallafall värmer upp mig på hösten och vintern är te. Har fyllt på te burken med fruktiga te smaker och igår köpte jag även chai tea sirap. Nu behöver jag alltså inte gå till ett café och köpa en chailatte längre. Åh, jag är överlycklig. Förutom det goda skummet som man får på Waynes så smakar det i stort sett likadant. Ett riktigt bra tips för alla er chai älskare!

-


 

Bulgarien del 2


 
 
Det fanns knappt någon tid till att ta bilder men några foton blev det iallafall. Det är alltid lika underbart att åka ner till Bullis och spendera dagarna vid olika stränder och släktingarna. Jag längtar redan tills nästa sommar!

Tjugoförsta september


 
 
Så jävla pinsamma bilder men det fanns värre, haha. Jag är iallafall IN PROGRESS och nu börjar man se lite resultat på armarna. De senaste två dagarna har jag haft vilodagar, musklerna måste ju faktiskt få vila lite så man orkar ta i ännu mer. Vi får dock se hur jag gör imorgon. Jag älskar verkligen att träna men de senaste veckorna har jag prioriterat träning framför allt annat, vilket är jävligt dåligt eftersom jag skjuter upp pluggandet hela tiden.

What else? Joo.. Igår var jag på dejt med grabben och vi såg filmen Familjetrippen, den var verkligen värd att se! Jag som nästan aldrig skrattar åt filmer satt och små fnissa under hela filmen och ibland blev fnissandet till gapande skratt. Det var verkligen längesedan jag såg en film på bio som jag tyckte var värd pengarna. Ett tips för alla er som längtar efter att få ett gott skratt.

!!!


 

MOTIVATION


 

-

 

Nittonde september



Alltså världens bästa säng, gör alltid lika ont varje gång jag måste lämna dig. Vill aldrig lämna dig. Haha. Igår var jag på kvart över nio bio, snabba cash. Filmen var bra, dock var det lite too much going on och alldeles för lite JW. Jag hade ju hellre velat sett en film med bara JW, men what to do what to do.
Idag har jag tvättat i tvättstugan. Jag avskyr verkligen att vara där.. eller det är mer vägen dit. Det är verkligen as läskigt. När jag väl är där så kan jag vara där i flera timmar utan att gå hem bara för att jag hatar den läskiga korridoren, den vidriga trappan och att det alltid tar hundra år innan lamporna tänds. Värst utav allt är att jag alltid tvättar på kvällarna, då det är som mörkast. Men nu när man ligger i rena lakan så är det fan värt det.

-

 

Artonde september



 
 
För några dagar sedan så blev det en impuls klippning. Nu är mitt hår ca 6cm kortare och det känns verkligen tjockare och fräschare. Bilden ovanför är alltså en bild före klippningen och jag har lite svårt att förstå att jag hade så långt hår för knappt en vecka sedan. Jag gillar att ha långt hår men jag tycker inte att det är särskilt snyggt när folk har för långt hår då det oftast ser ovårdat och volymlöst ut. Därför tyckte jag att det var dags för att fräscha upp mina toppar som var en aning slitna. Jag kommer förmodligen lägga upp en efter bild på mitt hår om några dagar, så håll ut mina vänner.

...

 

MOTIVATION

 

!


Sextonde september





Idag blev det ett möte i skolan som gick förvånadsvärt bra med tanke på hur nervös jag var. Hem och byta om, rusa till gymmet där jag möttes upp av min bästi. När jag kom hem så blev det ett hela tre timmar långt mobilsamtal med en gymnasievän. Nu sitter jag här i soffan, känner mig ovanligt fräsch och full av energi. Funderar på ett till gympass, fast det lutar mer åt en promenad.

!





 
 

Bulgarien del 1



 
 
Härliga sommarbilder från Bullis 2013.

-

 

Trettonde september

 
 
Guess what? Idag är det fredagen den 13e. Oooooh läskigt...fast nä.
Nu är det psykologi plugg som står på schemat och därefter ett pass på gymmet. Kvällen kommer att spenderas med min berondeframkallande vän yollibox och möjligtvis en skräckfilm. Jag testade faktiskt min första yollibox i måndags och blev glatt överraskad av smaken. Den är inte alls lika söt som en vanlig glass och den har en mycket godare konsistens. Värt att testa!

-

 

Tolfte september


 
 
Beställde hem det här linnet i måndags och jag tror jag hade lite för höga förväntningar, som vanligt. Lite knasig passform liksom och så är den en gnutta genomskilnig, men den är fortfarande fin så jag tänker behålla den. Jag får lite Jenny from the block (Jennifer Lopez) känslor när jag har på mig den. Dock är den väldigt tunn så det blir nog lite för kallt att ha på sig den i höst/vinter, eller så får man helt enkelt täcka v-ringen med en halsduk när man är ute. 

!

 
 

Palace of Versailles

 
 
Jag har aldrig i mitt liv sett något så vackert som slottet i Versailles. Dock hann vi inte med att gå och kolla i trädgården mer än från fönstrerna. Men det är verkligen ett sånt ställe som man kommer återvända till när man är lite äldre.

On my lips


 
 
 
Min fina vän Mina presenterade det här läppstiftet för mig för några veckor sedan och jag vart helt såld. Den kommer från Maxfactor och heter STAR DUST PINK nr 615. En favorit just nu.

-

 

Nionde september

 
 
 
 
Helgen som kunde ha blivit hur mysig som helst gick inte som förväntat. Matförgiftad, värmeslag och spyattacker sammanfattar min helg i Stockholm. När man väl kommer hem från den lilla trippen tidigare än väntat (för att man mår illa) fick man direkt kommentaren "ÄR DU MED BARN?". Herreminjesuskristus, lugna sig människor, jag måste väll ändå hinna leva innan jag planerar en sån grej.

-

 

Sjunde september



Estocolmo. Spenderar helgen i en takvåning i södermalm. Känner mig verkligen som Karlsson på taket när jag står här på balkongen. Samtidigt som jag tycker om att bo i lilla Gävle så drömmer jag ändå om storstadslivet. Men än finns det fortfarande tid för allt, eller hur?

!

 
 

RSS 2.0