GODNATT MIN SKATT!

Eller får man säga så? Jag är iallafall dödstrött, men kommer ändå inte kunna somna när jag väl ligger i sängen men det gör mig ingenting igentligen, eller så är det vad jag vill tro just nu. Men ni har säkert haft en underbar dag och kommer förmodligen stanna uppe hela natten lång och det är också kul men kanske inte varje natt.

P.S imorgon fixar jag bild med jackan vilket någon önskade. Vill bara säga att jag tycker att det är jätte kul att ni skriver kommentarer om te.x. sånna saker. Bara att ni kommenterar gör mig glad!

this is how we live




Mysig liten kväll. Lagade kycklingsallad som jag och Annie satt och åt (blev kvar lite som jag äter till lunch imorgon). Gick förbi pappa en sväng och pratade med honom sen tillbaks hem för att kolla på Indiana Jones med mamma som självklart somnade.

Visst är det allt bra mysigt när det är mörkt ute? Eller jag menar det lär ju vara ljust en tid på dygnet då solen kikar fram men sen kommer det mörka mörkret. Ganska mysigt sådär, men jag skulle nog inte tycka det om det var så året runt, dag in och dag ut.


Tänk om det finns nånting bra




Dagens // linne H&M // skjorta Ginatricot // mammas jacka // shorts Åhléns // halsband & väska Lindex // skor Scorett // ring H&M //

Why are you doing this to me?

Drog ner till stan med Scarlett idag. Jag visste precis vad jag skulle ha men självklart så fanns inget av sakerna! Så himla typiskt! Åkte till och med till Valbo och kollade men där var det också slut eller dom hade halsduken men i en annan färg så jag köpte den inte.... Så jävla dryg dag!

I want to fall asleep in the world of sunset


EFTER EN NATT MED SKRATT

Kom nyss hem från pappa som hade något som han kallade för en "fest". Min pappa är hur gullig som helst, jag fick ont i mungiporna eftersom att jag log åt honom hela tiden då han sjöng och dansade. Älskade pappa bjöd på 3 olika sorters fisk, fläsk, kantareller, oliver, sallad, granatäpple, chokladbitar, vitlök, potatis ... ja, you name it! Det var super trevligt min syster och min äldsta bror var där och 3 stycken av pappas vänner, jätte snälla och roliga är dom. Igentligen skulle jag ut på en promenad med Scarlett men jag är alldeles för trött men känner ändå att jag skulle behöva lite luft.

SHE USED TO BE A PEARL


a cup of tea






Spenderat min morgon med en kopp te och smörgåsar farmför teven. Snart bär jag mig av mot gymmet!

Nu ska jag skärpa mig och bloggen!

Idag vakna jag upp med lite suddiga minnen från igår, ska se om det kommer upp några bilder på facebook för då kommer dom upp på bloggen också. Underbar kväll, först var det tårar och sen vart det rajtan med babyboy och boxarN. Ibland orkar jag inte med mig själv men jag ska ut och fota idag så idag blir det MINST 5 inlägg, om jag inte laddar upp 5 inlägg så får ni slå mig ok ok ok ok, jag är på dryg humör men ändå rastlös. Den här texten hänger liksom inte ihop men jag hänger liksom inte ihop med mig själv heller för den delen. Men blablabla och så vidare....

"scar, hänger du med ut seeeeeeeeen?"

WINTERJACKET



Äntligen en ny vinterjacka, fjällräven 4000 på intersport (kill avdelningen).


VAD SKA JAG KLÄ UT MIG TILL?!

Ska på maskeradfest i Sandviken idag med klassen, men jag har inte en blekaste aning om vad jag ska vara för något... Kan ni hjälpa mig?

IDAG ÄR JAG ALLMÄNT ARG

Jag är verkligen inte på humör idag, så jävla arg. Absolut inte min dag idag, måste plugga matte eftersom att jag har matteprov imorgon men det skiter jag i. Råka se fel på klockan så jag kom en timme tidigare än alla andra till skolan. Men jag är så jävla trött på allt, fan vad jag vill här ifrån, till ett annat land, kanske flytta utomlands, till något varmt land där man slipper se snö och frysa ihjäl. JAG HATAR ATT FRYSA, JAG HATAR ATT MÅ DÅLIGT, JAG HATAR ATT INTE FÖRSTÅ NÅGOT, JAG HATAR ATT BLI UTNYTTJAD, JAG HATAR ALL JÄVLA ONDSKA, JAG HATAR FOLK SOM LJUGER OCH JAG HATAR MIG.

JAG ÄR GANSKA SÅ ÄCKLIGT JÄVLA TRÖTT



Licky licky, nu ska jag ta mig en godnattsömn....... eller? :D:D:D


SÅ HÄR SÅG MIN DAG UT:

- 07:30, vaknar upp, frukost, klä på sig os.v
- 8:40 skola (spanska & möte med special lärare)
- 11:30 Hem, luncha tacos, dator
- 15:50 Gym med hannis!
- 18:00, middag fläsk med potatiskgratäng och kantareller <3
- 20:00 fika med mallorca tjejerna (as mys)
- 22:00 Kungarna (sämsta avsnittet)

Snart ska jag gå och lägga mig, är ganska trött. Tur att man har sovmorgon imorgon!


Varför är min blogg så rosa?

Jo, nu är det så att jag ska köra på en FÄRGGLADVECKA!
Då kanske jag blir mer sugen på att blogga eller ja whatever, vad tycker ni om det då?

PUSSELIPUSSPUSSPUSSSPUS!

Who is the betrayer?


This will be my last confession

I was a heavy heart to carry
My beloved was weighed down
My arms around his neck
My fingers laced to crown.

And is it worth the wait
All this killing time?
Are you strong enough to stand
Protecting both your heart and mine

BIT FÖR BIT IGEN

Har bara suttit och spelat dator hela dagen. Har fräshat upp mig också så förhoppningsvis så är man piss och fräsh imorgon också. Jag får bara färre och färre besökare, vilket är inte ett dugg kul men det betyder att jag måste ta tag i bloggandet nu, det är ju inte direkt kul att blogga om ingen läser och absolut inte när statistiken sänks för varje dag som går.

Jag älskade dig då, jag älskar dig nu, jag älskar dig föralltid. Jag vill inte leva utan dig.


You've got the love I need to see me through



Unknown


IMORSE



Annie kom in till mitt rum imorse och nöp till min tå, vi skulle ut på en promenad men jag tackade nej, från sängen och ut till en promenad kändes inte ett dugg lockande. Men jag bestämde min för att det skulle bli av ändå och Annie blev överlycklig. Det blev en kort promenad, och det var grymt skönt! Efter blev det lite stretching och frukost!


MOT BARNKALAS, DÄREFTER MIDDAG

Snart bär jag mig av mot min brorsdotter som fyllde 5 för några dagar sedan, så det blir barnkalas, jippi! Efter så drar vi oss vidare till familjen Jonsson där det bjuds på middag. Får se hur sent det blir annars kanske det blir lite partyparty efter det eller mys. Lateroooo!

Världens bästa hanna



Har spenderat mycket tid den här veckan tillsammans med finaste Hanna. Och jag vill bara säga att jag är jätte glad som har en vän som dig som alltid ställer upp. Du är hur rolig som helst med härligaste humorn, du är underbar.


This is way too much, I need a moment


Helt sjukt att jag inte är sugen på godis. Livet är ljuvligt, eller vad säger ni?


att börja ett friskt liv

Idag började mitt friska liv på allvar. Köpte gym kort idag så det blev styrketräning/kondition i 2h och 40min. Jag är sjukt stolt över mig och Hanna. Men detta är bara början! Jag känner mig som en annan person när jag är där inne och när jag kommer ut är jag hur glad som helst! Tänk om jag blir såhär glad & positiv varje dag om jag fortsätter träna, en ny och gladare Amanda! Underbart!

Detta gäller från och med nu: 
Godisminskning, läskminskning, styrketräning, olika pass, promenader, mycket sallad & frukt, dricka massor av vatten och spendera mycket tid med familj och vänner m.m.


Engelska lektion, skjut mig



Detta har jag verkligen längtat efter (ironi), engelska lektion. Nu har vi iallafall inte engelska 2 gånger i veckan utan bara en gång i veckan. Men det tråkiga är att lektionen är från 11:40 till 14:20, vilket innebär lång lektion. Jag måste göra läsa ut en bok på engelska tills nästa vecka och nu gör jag en powerpoint med en massa bilder från filmen av boken, eller säger man så? Äsch, jag orkar knappt bry mig.
Det här klassrummet ger mig huvudvärk. En lysnade gul vägg som får mig nästan att spy och det är iskallt här inne så min näsa är som en liten isbit. Nä fytusan så ska man vara kvar här i 2 timmar till, skjut mig!


you never know what you had until you lost it

Det är läskigt hur uttrycket stämmer. Mår bokstavligen CRAP, och det ser absolut inte ljusare ut för varje dag som går snarare mörkare/hemskare. För många tankar, funderingar. Värst utav allt är tårarna... Dom dyker upp bara jag hör hans namn, när någon frågar hur jag mår eller när något påminner mig om honom. Positiv inställning gjorde mig bara mer ledsen och jag kan inte dölja hur jag mår när jag inte ens vill vara med mina vänner för att visa hur svag jag är...


Försöker hitta på bra tidsfördriv...


Men ingenting är roligt när man har så mycket tid och ingen person att spendera den med


Min dröm är din nu



Så länge hjärtat mitt slår så minns jag dig när du stack ett hål i min kevlarsjäl. Och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl.


En bra måndag



Idag hände en lite tråkig sak men jag har gjort det bästa av dagen. Stannade hemma från skolan sen fick man besök av bästa Hanna! Nu dricker man loka och äter godisssssssssssssss, mums!


Last night




Bilderna är tagna av sofia.
Igår så blev det att fira lilla malin. Vi överaskade henne med kina mat och efter det satt vi och kollade på Julens hjältar med chips & ostbågar. Mycket gott! Det var iallafall jätte trevligt och jag hade saknat det här även fast jag var lite deppig.


RSS 2.0