I tåget mot Linköping

Nu sitter jag på tåget som snart är framme i Linköping. Det blir att stanna tills på söndag men kommer förmodligen att blogga där ifrån. puss hej på er främlingar!

9D
Spexfoto från igår, vi skulle se "rika ut". Kul tema men det var inte många som klarade av utmaningen.


last night


en kväll, fyra tjejer, tacos, film, tårta, chatroulette, jordnöts ringar & en massa skratt


klickklickklick
SÅ USEL, EN SKAM

Har inte gjort ett piss typ. Skola, film, städat. Nu har jag suttit helt ensam i tre timmar i en helt mörk lägenhet, kan ju faktis erkänna att jag är rädd. Hatar mörker för den delen också. Jag känner mig även sviken, glömd, efterlämnad. Livet kan inte vara perfekt.

Det blir att lägga sig i sängen tills mamma kommer hem, hinner nog spy innan dess, mår så jävla dåligt med den här förkylningen.


ego-webbcam-amandafrån dåligt till bra

Jag kan inte ens själv förstå hur man från att hata mens och hoppas på att den aldrig mer ska återvända till att man verkligen längtar efter mensen och hoppas att den kommer så snart som möjligt.
Jag trodde knappast själv att det kunde vara möjligt, att jag skulle be till han där uppe varje gång den är någon dag försenad att det ska spruta blod ur mig och jag bryr mig inte ett dugg hur länge bara jag vet att den är där.
Jo det jobbigaste är när man blöder igenom, känslan, klibbet, men längtan är något oerhört. Jag bryr mig inte längre om jag märker att jag fått den mitt under en skoldag och blöder igenom, jag bryr mig inte om jag nu skulle blöda på mina lakan, jag får inte panik om det har hamnat lite blod på benet som jag glömt torka bort. Obekvämheten med binda och tampong är den samma som obekvämheten av att längta efter sin mens. Mens är något mycket större än det, det är något man tänker på varje dag om inte när man är vaken så förmodligen i sömnen. Mens är en stor del av en kvinnas liv, en viktig punkt i en kvinnas liv. Att skylla på mens är att skylla på ens liv, som om ett liv vore en ursäkt till allt du inte orkar med. "Jag har mens, jag skyller på det" en tanke som nästan alla kvinnor får, fast är det rätt eller fel? Personligen så tycker jag att man borde se mens på ett mer positivt sätt än att bara hoppas på att den ska försvinna eller aldrig komma tillbaks.

Jag har nu sett en helt ny sida som jag inte trodde att jag skulle få träffa på. Känslan från något dåligt till något bra som även kan vara dåligt. Känslan att man inte är gravid, känslan att min kropp mår bra, känslan av att man är en vuxen kvinna.

KÄNDE MIG SOM EN BANK, NU ÄR JAG PANK


Vaknade upp med så här mycket pengar men efter skolan så rök alla mina födelsedags pengar.


JAG ORKAR INTE MER

Jag är absolut ingen blogg-människa. Jag orkar verkligen inte ta mig ut och fota. Fast jag kanske borde göra det nu? Bara ta några random pictures typ. Det skadar ju inte mig det inte, fast jag orkar ju verkligen inte ta på mig skorna vilket är det jobbigaste.

Jag orkar inte ens fixa mig på dagarna, det blir att kasta på sig det första man ser och sen kepsen. Jag är sliten och längtar efter sommaren, längtar efter värme och sol. Mobilen är paj, min hals är fucked up, mitt hår är trist, det händer aldrig något i mitt liv och jag är pank. Inte undra på varför jag är som jag är. Får se om ens kameran funkar efter att jag tappade den några gånger igår. Allt är katastrof.

HEYHEYHEY

Jag har haft det helt fullt upp denna helg så jag ber så mycket om ursäkt. Men nu ska jag börja blogga varje dag. Vi får helt enkelt hålla tummarna för mig och hoppas på att jag gör det. Adios amigos skratta och le!


SYSTRARNA JAKOBSSON


Bjuder på en helt random bild där jag liknar en mus och Annie liknar en höna.


födelsedagar kan dra åt skogen

Eftersom att jag skriver mycket om mina känslor här på bloggen eller rättare sagt jag skriver av mig mina känslor här på bloggen.

Min födelsedag har inte vart något vidare. Fick underkläder och pengar av mamma och pappa sedan har jag inte fått någonting mer än så länge. Jo visst kommer släkten hit på lördag men ändå så känns det inte helt rätt. Det känns som att jag har blivit en gammal tant och det känns absolut inte som min födelsedag. Jag har gråtit 7 gånger. Den 6 gången var on och off hela tiden eftersom att jag och Andreas tjafsade. Mina ögon är helt RÖDSPRÄNGDA och jag mår skit. ANYWAY......... this fucking birthday sucks. Eller så förväntade jag mig mycket mer, känslan man hade när man var liten, fan vad jag vill ha tillbaks den.

Är det bara jag som tycker att födelsedagar blir bara mer och mer tråkiga ju äldre man blir ?


IT IS MY SIXTEENTH BIRTHDAY TODAY


SNART SNART SNART

OM EN MINUT BLIR JAG HELA 16 ÅR.


ONE QUESTION


Can someone answer me this question?


Bulgaria last summer

4 random pictures from Bulgaria last summer.


drömmer om en godnatt puss från min man


rena rama helvetet

Igår hade jag nog den värsta dagen man någonsin skulle kunna ha.
Vaknade upp och mådde inget vidare, det visade sig vara magsjuka. Spydde, sket ut rinnande bajs, svimmade, klen som tusan, skakade och kunde knappt gå. Känns helt seriöst som att jag skulle svimma, spy och skita på mig samtidigt. Som tur var så mådde jag bättre idag fast var dock hemma fast jag bestämmde mig till slut att gå på simningen för att slippa att göra den någon annan dag och det klarade jag lätt fast har en så förskräcklig huvudvärk just nu.

linköping

Påsklovet. De första dagarna av påsklovet spenderade jag med mamma, sen kom Andreas på lördags kvällen, påsk skola både tisdagen och onsdagen och igår alltså onsdag så åkte jag och älskling tillsammans ner hit till Linköping. Just nu är han tyvärr och spelar paintball och kommer att göra det i ca. 2-3 timmar till. Jag ville inte vara med eftersom att hur kul skulle jag ha det igentligen? Jag är både känslig och får lätt blåmärken och inte bara det.... det skulle bara vara killar med och jag så klart. Men som tur var så hann jag tacka nej fast nu sitter jag istället helt själv i älsklings sovrum. Har redan börjat städa men jag vågar inte gå ut till köket och lämna all disk eftersom att det är så mycket och hans låtsas pappa är vaken. Aja, jag får göra mitt bästa här och spendera mina timmar med tv, dator och säng. Det var lite utav mitt lov.


NU, SNART, SEN

nu: måste jag städa städa klart

snart: ska jag till tågstationen & hämta älskling

sen: mys med massa pussar, kramar & kyssar

EGO
dagen;

Började att man blev väckt runt 7 tiden då mamma dammsög. Men tur som man hade så somnade jag om och nästa gång jag vaknade var klockan 10 och då kom mamma in i mitt rum och fråga om jag ville med på en promenad. Vi tog oss en promenad till Coop Extra och handlade. Hem och gjorde lite kyckling sallad och sen vart man så propp mätt att man samnade pladaks på soffan i ungefär 2 timmar. Nu är jag ny duschad och har inte gjort ett piss. Hade igentligen behövt städa i mitt rum men det blev ju aldrig av.

Eftersom att älskling är upptagen och har inte pratat med honom sedan 16:40 så har jag spenderat min tid på facebook och chattade med en hur trevlig som helst kille. Eller ja, han heter Ignacio och kommer från Mexiko. Jag älskar verkligen att chatta med folk från andra länder och se vad de har för åsikter och saker och ting. Dagens skämt måste nog vara att han trodde att jag var 21 år.

Snart blir det att gå och lägga sig innan jag stoppar i mig mer mat än vad jag igentligen behöver. Men min mage kurrar verkligen ihjäl sig så det är väll bara att vänta och se vad som händer. Kanske tar och äter lite godis ur mitt påskägg. Nej fy bubblan så knasig dag det har varit. Är hur trött som helst

yeah, i'm afraid


-

Känner mig helt förvirrad. Helt borta. Vem är det jag är igentligen? Är jag precis som dom jag inte vill vara? eller är jag värre än det? Livet gör det svårt för en, men man gör det bästa av det. Jag har nästan 5 gånger så många år till att leva än det jag redan levt. Får göra det bästa jag kan av det.

+++


RSS 2.0