Sverigekaka

 
Ingredienser:
3 ägg
3 dl strösocker
1 dl ljummet vatten
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver

fyllning:
125 gr smör
1 dl mjölk
4 msk vaniljsocker

Du behöver:
2 st bunkar
Rund bakform
Decilitermått
Teskedsmått
Matskedsmått
Sked
Elvisp

Gör så här:
Sätt på ugnen på 175 grader.

Vispa ägg och socker luftigt i en bunke Tillsätt mjöl och bakpulver. Häll i vatten och vispa ihop allt. Häll smeten i en smord och bröad rund bakform. Grädda i ca 40-50 minuter. Ta ut och låt kakan svalna.

Smält smöret. Blanda nu ner smöret, mjölken och vaniljsockret i en ny bunke och vispa.

Dela kakan på mitten och häll en del av vätskan över den undre delen (bre gärna ut smeten med hjälp av en sked). Häll en del av vätskan på avigsidan av kakans övre del och lägg ihop delarna, sätt ihop delarna. För att göra kakan ännu godare kan man antingen ha florsocker eller kokos ovanpå.


a typical Friday with my class


i've been a bad bad girl

Har inte skrivit på flera dagar eller uppdaterat på flera dagar. Andreas kom i fredags, åkte i morse pga. att min mamma hade sagt att man skulle ställa tillbaka klockan när man igentligen skulle ställa fram den så när vi kom ut ur duschen så trodde vi att klockan var 5 fast sen efter att vi hade kollat igenom både tv och dator så såg vi att klockan var 7 och att Andreas just hade missat tåget. Han fick massa skäll av både hans mamma & lärare, självklart så är det min mammas fel så jag förstår inte riktigt varför han tar skulden på sig..

Aja, sitter med huvudvärk och är helt sömnig. Men innan jag sover middag så tänker jag ladda upp lite hade jag tänkt. SO HERE IT COMES!!!!

I SKOLAN

Har musik nu alltså, älskling är redan i Gävle så ska träffa upp honom när jag slutar vilket är kl 3, skit kul att han ska få vänta i två timmar på mig medans jag är i skola men jag får verkligen inte skolka. Jag tror inte att någon skoldag har gått så segt som denna dag och inte bara det, vi har musik i mer i en timme vilket gör det jobbigare. Jag gillar ju musik men det blir liksom för mycket som sista lektion på en eftermiddag. Aja, see you guys later!

GUESS WHAT IT IS


Checka in min blogg imorgon så visar jag upp detta plagg.


SARA IS THE BIRTHDAY GIRL

Idag fyllde nämligen en väldigt god vän till mig vid namnet Sara Jamil 16 hela år, grattis säger vi till henne.


A+++A


All my love goes to you Andreas


I WONT LET YOU DOWN

Yeah, it's plain to see that baby you're beautiful and there's nothing wrong with you. It's me – I'm a freak but thanks for lovin' me, cause you're doing it perfectly.
There might have been a time when I would let you slip away. I wouldn't even try but I think you could save my life


MÖJLK & BULLAR


Blev att se på Cougar Town tillsammans med ett par bullar & mjölk.


de senaste 3 dagarna

Fredags: Föreläsning på morgonen nästan 3 timmars håltimme fast jag somnade och glömde komma tillbaks till skolan. Städade, duschade och sen kom min underbara pojkvän hit runt nio tiden.

Lördags: Sommarväder, kunde gå utan jacka utan att frysa. Var på stan med älsklingen, kollade på lite grejer. Tog lite bilder på vägen hem. Middag på stan och sen oväntad bio, Shutter iland, grymt bra film om ni vill ha min åsikt.

Söndag: Dega i sängen, stan med älskling. Upptäcker att det har kommit 1dm snö. Lunch och fika på stan och så köpte jag en t-shirt till min underbara pojkvän. Hem igen och myste, middag och sen följa med till tågstationen för att lämna av älskling.

Nu har jag duschat, borstat tänderna, bytt lakan & städat. Känner mig taggad inför att gå och lägga mig, kommer förmodligen att somna snabbt.


Who take this lady to the Hollywood scene


TODAYS OUTFIT


necklace Ginatricot, shirt BikBok, jacket H&M, jeans Cheap Monday, shoes Scorett


letter from lovely


B-B-B-B-BOOOOOORING

Har så himla tråkigt, vad ska man göra när det inte finns något att göra?


MY NEW HAIRCUT IN PINK


I do not know why there is such a bad quality on the pictures


IF YOU ONLY KNEW HOW MUCH I LOVE YOU

Feel completely gone.
What frightens me my love? Why do I show you a bad side of myself when I know there are so many other things that I could show you. Why is it so difficult to tell you how much I love you, why does it feel like you never believe me. I'm so afraid that i will lose you, it's hard to be without you. Perhaps I am a bad man who does not believe in anything good in life, but I got you and it will do just fine.


BEFORE I GO TO SLEEP


klantarsle

Jag förstörde mitt ansikte igår, drog typ av hud på näsan så jag har typ två stora röda fläckar på näsan där jag inte har någon hud. Vågar inte heller sminka över det eftersom att det kommer säkert att bli infekterat då, skit kul liv vill jag lova. Det räckte verkligen inte med de två stora finnarna jag redan på kinden och de två på hakan.


EGO



DAGEN:

Började 9:25 men jag missade två bussar så jag kom typ mer än 30 minuter försenat och så slutade jag 13:15 men jag stannade dock kvar eftersom att jag ville göra ett prov som jag hade missat.
När jag kom hem så blev det dator för det mesta och ut och fota lite. Nu snackar jag med älskling och snart  blir det nog att gå och lägga sig, är så otroligt trött.


AMANDA AS WE ALL KNOW HER




SMELL LIKE SUMMER


The Body Shop har just fått in lite härliga produkter. Det här är en Body Butter med lukt av citron och varje gång jag andvänder den får jag en sommarkänsla. Tyvärr vet jag inte hur mycket den kostar eftersom att min pojkvän köpte den till mig men jag tror att det är runt 175 kr.

The Body Shop has just received some wonderful products.
This is a Body Butter with the scent of lemon and every time I use it I get a summer feeling. Unfortunately I do not know how much it costs because my boyfriend bought it for me but I think it is around 175 SEK


A GIRL'S BESTFRIEND



gkfdngls

Hatar allt just nu. Känner mig sjukt ensam. Nu förstår jag vad vuxna menar när dom säger att ungdomar är väldigt deprimerade vid denna ålder. Kanske kan det bero på att min mamma inte förstår sig på mig och trycker ner mig. Jag skulle gärna kunna bli adopterad................

I JUST WANT TO EAT YOU UP


back to school

Idag var jag i skolan efter nästan 2 veckor. Jag är fortfarande förkyld men nu är det bara att bita ihop och fixa att inte hamna på IV, för just nu är det de enda jag kommer in på än så länge. Det blir förmodligen Linköping till helgen och spenderar då min helg med Andreas och plugg.

Det vart en kort skoldag 09:25-13:00. Efter så blev det två burgare och sen hem och se på OC och bara slappa. Nyss fixade jag syrrans blogg till något lite nyare och nu väntar jag på att få prata med Andreas. Snart blir det att gå och fixa sig till läggdags.

SKÄRPNING!!!!!

Nu ska jag börja uppdatera varje dag och flera gånger per dag, nu får jag ta och skärpa mig...

The Reason

Jag har ju inte skrivit på dagar, om inte en vecka. Nu ska jag komma ikapp och börja vara duktig igen. Snart kommer älskling hit, helt oplanerat. Så han får hjälpa till att trösta sin deprimerade lilla flickvän (mig). Jag känner verkligen bara för att bli ompysslad och älskad. Får se om det blir några fler inlägg ikväll...

some shopping



SAD-face

Gjorde nästan mitt livs störta misstag som jag skulle ångrat som fan.
Dagen har jag tillbringat med tårar, hosta, snor & näsdukar.


RSS 2.0