Gulligt armband



Märket Baglady från Divasboning.

Tuesday



Idag är det min sista praktikdag, känns jätte tråkigt att det är över. Imorse vakna jag 1 timme tidigare för att baka chokladbollar till dom på divas så jag har inte stort sett rullat chokladbollar hela morgonen och då kom jag självklart försent också. Lämnade kvar 2 chokladbollar till Annie med en gullig liten lapp, ska även luncha med henne idag.. mysssssspysssss...

gladiiis



Praktik 10-18, kondition @gym 18-19:20, middag 19:40 osv osv.. Juste! Jag glömde min dator på praktiken, har lite panik för jag minns inte riktigt vart jag lämnade den eller vart jag lämnade laddaren. Annie sa massa snälla saker till mig idag, då blev jag glad. Tack och hej för mig ikväll.

hey, hello and hi

8 timmars sömn på 48 timmar... Känner mig inte lika död som jag borde känna mig. Har iallafall duschat, borstar tänderna nu och sen blir det läggdags.. fast vem försöker jag lura? Inte kommer jag somna än eller!

Daddys jacket



tshirt H&M, jeans CM, ringar Ginatricot & Jc, converse och pappas jeansjacka.

tröttiii

Fan vad jag är trött... Har varit med scar the whole day och 75% av dagen har vi snackat engelska och varit "turister". Har tagit en hel del hoppbilder som kanske kommer ut någon gång då ni vill skratta. Snart ska jag ut på en liten promenadis och sen kommer förhoppningsvis Mr X hit och sover. Cyaaaaaaa.. homedogs.. woff..

igår kväll




Gårdagen bjöd på festligheter. Fick dock inte så mycket sömn, sisådär 3-4 timmar..

Obs, jag känner inte dom där två snubbarna på bilden ovan.

-


suuuuugen...

Unknown sources, fashioninfluence.blogg.se osv.

Jag är så himla sugen på en tatuering, hur snygga är inte dom här liksom? Men hur fan ska jag kunna bestämma mig..

Slutkörd

Vilken lång och händelsefull rik dag det har varit idag. Hade en kort skoldag, två lektioner, gymmat, duschat, delat ut flyers, shoppat & gått runt i timmar. Hängde på Divas de sista två timmarna av "tjejkvällen" och bara umgicks, sen fick jag och min cykel skjuts hem, jätte snällt av dom! Jag kom hem för ca. 20 minuter sen så nu blir det avsminkning och gaddborstning innan jag få mig ett par lugna minuter innan läggdags. Tjingaplingpling!

-


Onsdag





Förlåt för dålig uppdatering, jag lovar att uppdatera mera imorgon. Dagen började ganska lätt med skola, sen blev det gym, powernap, dusch. Sen mötte jag upp Mr X, vi käka och kolla på den nya Pirates filmen, ganska så nice lite för lite action bara. Det var iallafall jätte trevligt, hoppas ni har haft en bra onsdag. Nu blir det att sova, tjing tjing.

fetaste frukosten



Åt en rejäl frukost imorse, sen var det nationella matte prov och nu är jag på jobbet. Har packat upp varor och uppdaterat deras blogg. Det är synd att jag inte har många dagar kvar på divas, men det blir att hälsa på. Tjing tjing!

Day 23 – Your room








Jag började renovera i mitt rum i februari och hade lovat att lägga ut bilder på hur mitt rum blev men det har tagit en evighet att få det klart men nu så är det i stort sett färdigt. No hard feelings.

Day 22 – Something that makes you cry

Jag är en känslig person behöver jag säga mer?

Day 21 – Your perfect day



kul att ha kul när man har tråkigt


Day 20 – Your fears



Vad är jag rädd för? Jag är rädd för hur mycket som helst. Men jag är väldigt mörkrädd och har varit det sedan jag var en liten flicka och det är jag fortfarande fast inte lika rädd som förut, vet dock inte varför jag är så rädd.. blir bara så jävla paranoid när jag är omringad av mörker.  Kanske är det för att man inte vet vad som gömmer sig i mörkret? Fast då menar jag inte att jag inte kan vara ute på kvällarna för det älskar jag att vara. Svårt att beskriva men mörkrädd är jag iallafall.

BLI PIGG AV PIGGELIN



Jag är nå sjukt trött. Ska käka en piggelin innan jag sluter mina ögon. En film vore inte helt fel det heller.

lölö-lööööördag

Vad har man gjort idag?
Vakna runt 8, sov lite, sola ute, blåst iväg, klättrat i träd, kollat film (the last song, om den nu heter så), duschat, busat, käkat, käkat, käkat och återigen käkat. Fan nu helt plötsligt kände jag mig hungrig igen..... TIME FOR FOOOOOOOOOD.. igen..

Ladys night






Lite bilder från igår. 6 busiga brudar som busa hela kvällen förutom på slutet då jag somnade på amandas axel och skickade ett godnatt sms till Mina som satt framför mig "Dover sommar en duvan", vad det nu ska betyda..

skriker ut mina lungor, du är speciell

Nu drar jag ut i solen, ska nog göra en rolig video idag efter all inspiration. Skriver om imorgon när jag kommer hem, hihihihi..

Tycker du att du är vanlig?
Tycker inte jag.

random


leblogimage, weheartit, tumblr & unknown.

Gooooodmorgon livet!




Drog till skolan idag iallafall, funderar på att göra ett matteprov men vi får se hur det blir med det.. Längtar efter min säng, fan va trött jag är.

Livet som kändis

Tog mig en skaplig sovmorgon eftersom att det blev en lång natt, om ni förstår vad jag menar.. Var i skolan drygt en timme och debatterade (om det nu heter så?). Piffade upp mig lite innan jag drog mot Stureplan och mötte upp Mr X. Vi satt och käka på Vapiano, det var jätte trevligt. Sen så hämtade min chaufför upp mig och körde mig till gymmet för ett träningspass med min träningscoach. När man kom hem så väntade självklart en tre rätters middag och sen lite filmmys i vår biosalong här hemma. Nu ska jag tömma min hotmail eftersom att den har bombats av paparazzi bilder från idag, oops!

Day 19 – Something you regret

Det är mycket jag ångrar men jag orkar inte riktigt tänka på det förflutna. Något som jag gör som gör mig besviken på mig själv är att jag håller mig borta från mina vänner, jag är så okontaktbar. Senaste tiden har jag inte ens känt mig som mig själv så okontaktbar som jag varit. Jag ber om ursäkt om jag har bettet mig konstigt.

Lite dålig?



Kass dagens outfitbild men men.. // halsband Ginatricot // topp H&M // jeans CM //

Day 18 – Favorite vacation

Jag har flera stycken "favorit-resor" men jag har valt att skriva om min resa till Mallorca. Vi var ett gäng utbyteselever som åkte dit med skolan. Resan var händelsefull rik, vi sola, vi bada, vi gick i spanskskola, vi åkte på utflykter, bodde hos spanska familjer, festade, lärde känna nya människor os.v. Det är ingen resa jag ångrar trotts alla tårar jag fällde där nere, resan har fått mig att uppskatta livet här hemma mer än vad jag gjorde tidigare.

Via iphone

Som förlåt för att jag har varit kass på att uppdatera så får ni en "foto-bomb". Det är alltså bilder från förra veckan och denna vecka.

Day 18 – Your favorite birthday

Alla mina födelsedagar är mina favoritfödelsedagar. Jag skrev nämligen en uppsats på engelskanationella om födelsedagar och fick MVG- på den. Ganska stolt dårå..

RSS 2.0