-










Damn what a hassle it is to save money... especially when you don't have a job...

Tjugosjunde juni




Idag blev det en sväng på stan tillsammans med min bästa, Scarlett. Var egentligen ute efter en vit bh men typiskt nog så fanns inte min storlek. Men vi kollade runt i alla möjliga affärer och jag fick med mig hem ett nytt träningslinne. Dock hade jag velat ha den i lila istället för rosa, men det fanns inte. Efter shoppingen satte vi oss på en parkbänk längs ån och fikade. Sen gick vi till länsmuseet där vi blev kvar en bra stund. Just läkerol och ahlgrens bilar avdelningen är min favorit avdelning på hela museet och där satt vi länge och kollade på gamla reklamfilmer och skrattade. Älskade sommarlov.

-

 

Tjugofjärde juni



 
Det här nagelacket fick jag med mig hem i torsdags, väldigt sommarfin färg om ni frågar mig! Det är alltså från Isadora, nr 192 Power Pink. Jag gillar Isadoras nagelacker eftersom att de har en bred pensel som gör det mycket enklare att måla och så blir färgen alltid jämn. Tummen upp!

-

 

Tjugoandra juni




Är det bara jag som tycker att det känns som att sommaren redan är slut? Jag menar, vädret är verkligen kaos. Ena dagen är det stekande sol, andra dagen regnar det, tredje dagen blåser det som ett monster och fjärde dagen är det molningt. Jag blir faktiskt less på riktigt! Jag vill bara åka utomlands, där palmerna bor och där solen alltid skiner långt in på sena nätter. Jag vill lägga mig på en sandstrand och bada i ett klarblått hav, är det så mycket begärt?!

-

 

Tjugoförsta juni




 



Okej, min kamera är typ sämst i världen. Kan någon snäll människa skänka en bra kamera som verkligen fungerar till lilla mig? Skulle inte tro det va? Aja. Jag ville bara passa på att önska er alla en glad midsommar och jag hoppas ni får en jättetrevlig midsommardag trotts det pissdåliga vädret. Själv så dissar jag alkoholen ikväll och ska istället på ett riktigt äventyr med min bästa barndomsvän, jag är verkligen uppspelt, super taggad. Dock vill jag vänta med att avslöja vad det är för något, men kommer förmodligen avslöja det imorgon!

-

 

Tjugonde juni





Anledningen till att jag inte har bloggat är pågående renovation av mitt rum. Jag är nästan klar med rummet och jag lovar att lägga upp bilder på hela rummet när det verkligen är färdigt. Så länge får ni nöja er med mina nya gardiner. Annars då? Jo, jag är förskyld som sjutton med hosta, ont i halsen och feber. Hoppas att det går över snarast! Imorgon är det midsommar jag har fortfarande inga planer.. men det är inte så konstigt, jag har aldrig riktigt varit ett fan av midsommaren.

-

 

Artonde juni

 
 
 
 
Hittar inte det perfekta ordet för min student, men fan vad lycklig jag var. Jag hade så himla många fjärilar i hela kroppen innan vi sprang ut, jag till och med vrickade foten för att jag sprang ut så snabbt, men jag skrek ändå av glädje. Efter utspringet var det raka vägen hem, hem till fina familjen och vännerna för att fira min examensdag. Klockan 6 var det adjö family och hello flak. Att åka flak var det bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Dans, musik och sång. Vi hade det snyggaste flaket i stan. Tak, flaggor, björkar, ballonger, bad-ass ljud och bänkar. Det kom några skurar under kvällen och då var det jätteroligt att skratta åt de studenter som stod på andra flak med paraplyer medan vi var snustorra. Vet inte om jag någonsin har druckit så mycket som jag gjorde på studenten, visste inte ens att jag klara av så mycket alkohol. Jag var iallafall bakis i hela två dagar efter studenten men som tur var hade jag min fina Filip till sällskap.

!!!

 
 

Fjortonde juni

 



FÖR ATT IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!
 

<3

 

Tolfte juni






Studentveckan är i fullrulle. I måndags var det brännboll och vi hade badtema. Vi vann både första och andra matchen men sen så fick någon klass som flörta med domarna våran plats i semifinalen, vi blev såklart väldigt besvikna. Sen hade vi klassfest hemma hos Linnea, verkligen jättemysigt. Igår var det barrundan och jag hade så mycket att göra innan så jag missade första stoppet, men det gjorde mig ingenting. Dock halkade jag i trappan på allstar eftersom att någon idiot hade tappat sin dricka... Jag ville gråta av smärta. Idag har en en bula som är större än en tennisboll och så håller bulan på att bli blå plus att en stor hudflik skrapades bort. Hela benet dunkar fortfarande av smärta. Kvällen var iallafall lyckad men jag råkade nog göra av med lite för mycket pengar, men man tar ju bara studenten en gång! Just nu är det faktiskt förfest och sedan vattenkrig. Jag vill jättegärna vara med men mina fötter och mina ben tillåter mig inte att ta mig någonstans förutom till toan. Jag vill absolut inte missa något den här veckan men jag har helt enkelt inget val, vill absolut inte supa bort smärtan eller riskera att det ska bli värre än vad det är.. Förresten så är det inte heller toppväder heller så man lär väl bli sjuk om man blir blöt idag? AJA.
 

...




 
 
 
 

Sjunde juni






 
Min älskling kom hem i tisdags natt och det är väll lite därför jag inte har haft tid att blogga. Vill ju liksom spendera så mycket tid som möjligt med honom. I onsdags hade vi studentmiddag och sedan drog nästan alla vidare till bankhuset. Jätte rolig kväll, träffade jätte många gamla klasskompisar från högstadiet. Igår spendera jag kvällen/natten med biggie och Filip på interpool där vi spelade biljard och dart. Alltså, jag har inte spelat biljard så det var ganska skämmigt i början men i slutet så gick det betydligt mycket bättre. Idag står det utgång igen på schemat... Men först blir det att njuta av solen och äta picknick!


Parfymen överraskade Filip mig med när han kom hem. Hade aldrig luktat på den tidigare men den luktar faktiskt riktigt sommar fräscht!

-


Tredje juni

 
 
 



 
Det här är resultatet av min, Jill och Marias "egen grej" i estetisk varksamhet. Det är alltså ett TBS Gävle monopol. Gatorna har samma namn som våra klassrum och på chanskorten står det roliga anledningar till bl.a. varför man kanske behöver springa fram tre steg. Det har varit sjukt kul att göra det här spelet och vi har verkligen varit kreativa då det enda vi har tagit från det riktiga monopolspelet är husen, hotellen, tärningarna och spelpsjäserna. Visst finns det saker man önska att man kunde göra bättre men eftersom att vi fick högsta betyget så är jag HELT SJUKT JÄVLA NÖJD. Spelet har vi för övrigt skänkt till skolan.

<3


Andra juni

 
 
 
Utgången igår var skrattfylld och väldigt lyckad trotts att den vart så impuls. Jag kan faktiskt inte riktigt förstå att det var ca 5 månader sedan jag gick ut sist. Idag mådde man iallafall som man förtjänade. Nu till något helt annat. Jag vill ha de här bikinitrosorna, de här är alltså baksidan av trosan som man ser på bilden. Dock kan jag tycka att sidorna på trosan är alldeles för mycket och att betala 400kr för en bikinitrosa tycker jag inte riktigt är värt. Får hoppas att jag hittar någon liknande trosa, eller kan man kanske sy ett par själv? Nä nu drömmer jag mig bort som vanligt...

-


Första juni




 
 
Alltså jag dör, börjar få fetaste vadmuskeln som ni kanske ser på bilden (större i verkligheten). Alltså jag tänker ju inte låta det stoppa mig från att träna ben, men jag vill ju absolut inte att den ska bli större än vad den är. ANYWAY! Första juni har bjudit på toppen väder på förmiddagen men mot kvällen kommer det förmodligen bli regn, vilket jag inte hoppas på. Jag har hunnit med mycket idag faktiskt. Gick en morgonpromenad, solade en stund vid lunch, tränade ben en snabbis, hoppade impulst in som hårstylist för att fixa en balfrisyr och nu sitter jag här nyduschad. Ikväll blir det lite drinkidrinki och allmänt chill. Trevlig kväll!

-


RSS 2.0