Trettionde maj


 
För er som har missat - så överraskade min pojkvän mig på min födelsedag genom att fylla mitt rum med tjugo stora helium ballonger (då jag fyllde tjugo år). DET VAR HELT UNDERBART! Ballongerna höll i ungefär en månad innan dom börja krympa och flyga ner mot golvet. Och i måndags var det bara fyra heliumballonger kvar och då valde jag att spräcka dom med. Jag tyckte helt enkelt att dom hade levt klart... och så börja jag må illa av den där lukten av ballonger och helium...

-

 
 

Tjugonionde maj


 
 
Jag är så himla trött på mitt hår. Det är tjockt, slitet, volymlöst och bara ivägen. Den här gången funderar jag på att klippa av en bra bit. Det kan vara så himla fint med kort hår och förresten så växer ju håret ändå ut liksom. Jag är dock osäker på om jag vågar ta det steget ännu, att bli korthårig. Det kanske bara blir någon decemeter för att få bort de slitna topparna. Hur som helst, långt hår är fint till en viss gräns då det börjar se ovårdat ut när det blir för långt och mitt hår börjat nå den gränsen.

-

 

Tjugoandra maj


 
 
Världens bästa pojkvän överraskade med rosor idag. Jag är verkligen lik min mamma när det kommer till blommor. Speciellt när det gäller buketter. Både jag och min mamma älskar blommor och blir så lycklig av dem. När jag väl frågade varför jag hade fått buketten så svarade han "För att jag älskar dig" och sedan tillade han "...och du går igenom en jobbig period". Det är helt otroligt hur mycket man uppskattar människor som verkligen bryr sig om en och ser att man behöver muntras upp.

<3

 

Alanya del 2


 
 

- 

Alanya del 1

 
 
 
Har haft två underbara veckor i Alanya. Jag stormtrivdes, människorna var trevliga, vädret var kanon trotts att det spöregnade tre dagar på rak och naturen var väldigt fin. Vi tog en båttur som var alldeles fantastisk. God mat, skinande sol, värme, badstopp och otroligt fin panorama vart man än såg.

-

 
 

RSS 2.0