kan det bli värre än så här?

Min kropp vill inte fungera, jag känner mig som en stor degklump, mitt ansikte är helt glansigt, mitt hår är flott, ena sekunden är jag iskall och skakar tänder och den andra så är jag en livs levande svettpöl.
Jag kan inte riktigt beskriva känslan men den är obehaglig. Mina ögon vill inte hålla sig öppna, min kropp värker och min hjärna dunkar som ett hjärta. Jag kan inte somna. Jag är rädd, jag får panik, jag brister ut i gråt hela tiden. Det kryper i min hals och hemska host attacker får mig ur balans, mina ögon svartnar och jag är nära på att falla. Vad är det för fel på mig?

SJUKLING

Skit kul att man har blivit sjuk nu då, mitt på sommaren sådär. Håller på att svimma hela tiden och det blir svart iför ögonen och det känns som att någon står och puttar på mig hela tiden, hostan tar även den kål på mig. Får hoppas att det går över så fort som möjligt iallafall, blir att dricka så mycket te som möjligt och knarka Ipren.


?


ULLAFRÅNULLARED + AMANDAFRÅNHAPARANDAHELP ME

JAG BEHÖVER HJÄLP!
VAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT FÅ ER ATT GILLA MIN BLOGG MER?
VAD VILL NI SE MER AV?
VAD VILL NI LÄSA OM?
JAG SKA FÖRBÄTTRA MIG SÅ DÄRFÖR BEHÖVER JAG ER HJÄLP!

VAR INTE RÄDD FÖR ATT KOMMENTERA, OM NI INTE VÅGAR SÅ KAN NI IALLAFALL SKRIVA ANONYMT.
TACK!


i'm so damn BOOOOOOORING

Min blogg står helt stilla, som ni säkert vet så är jag i Linköping och det enda jag gör att typ att sitta inne eller hjälper till i deras sommarstuga. Att sitta inne är inte så kul eftersom att det är klart att min vill vara ute när det är så varmt ute men liksom det är fööööör VARMT, jag svettas ihjäl så fort jag kommer ut och inga kläder är tillräckligt tunna och att hjälpa till i sommarstugan är faktis jätte kul för ju mer vi hjälper till desto snabbare blir det klart och då kan man vara där och softa.
Jag har faktis med mig min kamera men jag är inte så jävla peppad på att ta bilder. Jag kanske skärper till mig snart, som småningom. Pank är jag också så jag kan inte handla något när jag väl hittar något vilket jag oftast gör, jag är bara allmänt deprimerad.

LINKÖPING

Nu är jag tillbaks i Linköping det blev en fullspäckad vecka i Sverige med bad, filmer och skratt med Andreas och Hampus.

Imorgon ska vi hjälpa Andreas morfar i hans stuga som han har köpt nyligen. Och idag har vi faktis inga planer alls mer än att vi ska ner på stan en stund med Andreas två småbröder.

iPhone upgrade 4.0

Jag har blivit till ett mobilfreak. Har ändrar saker på min mobil konstant i snart 3 månader, aldrig att jag kommer tröttna på denna kärlek är inte ens sugen på en Iphone 4, dom ser bara allmänt gräsliga ut.


NÄR JAG HAR FÖR MYCKET FRITID


I NEED A FRIEND, THAT LIKES ME


en dagens


skjorta Monki, shorts Ginatricot, smycken från Mallorca, Bulgarien & Glitter.


PERFEKTA FRUKOSTEN FÖR TVÅ


FÖR VARMT ATT HA KLÄDER PÅ SIG


Inte direkt en fin bild men jag var tvungen att ta en bild snabbt
 Här i Linköping är det hur varmt som helst nästan så att man håller på att smälta så fort man kommer ut och det är ju inte så speciellt kallt inne heller och till och med en kvälls promenad gör en så svettig eftersom att till och med kvällarna är varma. Tyvärr så har det inte blivit sola och bada utan mest tv-spel pga av värmen.


& allt jag vill är att sova

Jag har typ varit sjuk hur länge som helst, eller inte riktigt sjuk sjuk utan att jag mår illa rätt ofta och är lös i magen rätt ofta. Men det värsta är att jag har problem att andas, jag får panik på kvällarna för att jag inte kan andas, jag blir svettig direkt, stressad och får panik hela tiden. Jag är mycket mer känsligare än vanligt och brister lätt ut i gråt. Lär kolla upp det när jag kommer tillbaks till Gävle.


VILKEN SKOLA SKA NI BÖRJA PÅ?

YES YES YES! Jag kom in på den linjen och skolan jag ville gå på.

¨
Så nu frågar jag er som ska börja ettan snart, vilken skola ska ni börja på?

WHERE HAVE YOU BEEN


RSS 2.0