Trettionde mars


 
Så här såg man ut idag. Är alldeles ursliten och fruktansvärt trött men försöker hålla humöret uppe. Denna helg har spenderat sammanlagt TOLV timmar i tvättstugan... That's sick if you ask me. Jag har med andra ord haft å göra denna helg. Har precis tagit mig en dusch och snart blir det att bädda sängen. Ska bli underbart att få sova i rena sängkläder, det tycker jag är bland det bästa som finns.
 

-

 

Tjugonionde mars


 
 
Idag var det en sån där dag då man vaknar utav solen som lyste upp hela sovrummet. Wonderfull! Jag vet inte om det var den som gjorde mig så pigg eller om det var tanken av att jag har sjuuuukt mycket att göra denna helg. Jag har bokat tvättstugan både idag och imorgon eftersom vi har helt galet mycket tvätt. Det blir minst åttatimmar tvättstugetid denna helg. Men det kommer garanterat bli mer än så då jag har spenderat nästan hela morgonen med att sortera tvättkorgarna. Kommer säkert hinna boka grovtvättstugan och köra någon tvätt här hemma också innan denna helg är slut.

-


 

- 

MOTIVATION


 
 

-

 
 

Tjugofjärde mars


 
Fyra härliga bilder från helgen som för övrigt var riktigt lyckad. Jag gör framsteg med skidorna men det är ändå lååååångt kvar innan jag kan säga "Jag kan åka skidor". Ni kan kalla mig storplogen.. Har fortfarande träningsvärk i vaderna men som tur är har träningsvärken i vaderna och rumpan släppt. Vi hade skapligt väder på lördagen förutom att det blåste en hel del men på söndagen hade vi klarblå himmel men på eftermiddagen blåste det fruktansvärt mycket, men det var ändå ganska häftigt att åka på toppen då det såg ut som att man åkte på moln!!!! Dock fick jag ingen bild på de då min mobil dog så fort jag tog fram den ur fickan.. Hoppas dessa duger iallafall!
 

-

 

Tjugoandra mars

 
Igår var det internationella down syndrom dagen vilket betyder att man ska bära två olika strumpor på fötterna. Detta har man för att visa att alla har lika värde och jag tycker det är en jättefin tanke så jag bar dem med ett leende på läpparna.
 

-


 

Tjugoförsta mars


 
Nu börjar vi vår färd mot fjällen. Med andra ord, vi spenderar helgen i Tänndalen. Det ska bli riktigt roligt eftersom det är första gången på över ett år som jag ska stå på skidor och dessutom första gången någonsin tillsammans med min syster! Jag kanske är snäll och överraskar er med ett par vintriga bilder när jag kommer hem, hihi.
 

-

 

MOTIVATION

 

-

 

Nittonde mars

 
 
Finns nog inget godare än bär i ugnen täckta med vitchoklad och vaniljglass till. MMMMMM! Alltså jag är ett sånt jävla fetto, hur mycket jag än försöker dra ner på sockret så resulterar det endast i att jag äter mer av det. Har någon tips på vad man ska göra?! Att sluta tvärt är ju lättare sagt än gjort...
 

-

 

HOME INSPO


 

-


 

Fjortonde mars


 
 
Mina dagar består av jobb, jobb och återigen jobb. Jag gör det jag gör bäst och drömmer mig bort. Till ett varmare land där man kan gå i bikini utan att orkar bry sig om vad folk tycker om ens kropp. Ett land där man alltid har solen i ansiktet och havet är inom räckhåll. Där vill jag va just idag! Eller ja... som ni nog redan vet så drömmer jag mig dit bort näst intill varje dag.
 

-

 
 

MOTIVATION


 

Sjätte mars

 
Jag är sugen på ett par snygga svarta sandaletter till i sommaren men har ganska svårt för att bestämma mig. Just nu är nummer tre en favorit. Men jag har som sagt inte bestämt mig ännu. Jag ska nog vänta lite innan jag beställer då det säkert kommer finare närmare sommaren. Men ack denna beslutångest.

<3


 

Andra mars


 
 
Denna helg måste ha varit min lataste helg på väldigt väldigt länge. Har i stort sett inte lämnat sängen mer än gått till köket och toan. Hade planerat att ta mig en promenad men den blev aldrig av. Jag hade även planer på att kika runt på stan då jag har fått min första lön men det blev inte heller av. Men det är väll bra att jag ligger hemma och vilar mig. Känner mig nästan helt frisk från veckans förkylning, hoppas jag inte blir förkyld igen. Är verkligen skit less på alla dessa förkylningar, sjukdomar och skador. Why me god, WHY THE HELL ME? Det är då inte karma!

-

 

TRUE TOUR

 
Ojojoj gårdagen alltså.. Dagen började klockan halv 6, som vanligt. Jobb 06:30-12. Sedan skynda sig till tandläkaren för att spänna tandställningen. Hem och duscha, fixa sig. Runt klockan 5 började vår färd mot estocholmo för en Avicii konsert. Konserten var egentligen inte dålig men den kunde absolut ha varit bättre. Men med tanke på att det är hans första konsert så var det ju ändå bra. DOCK - nästa gång jag går på konsert så ska det banne mig vara 18 årsgräns. Då kan barerna vara utspridda medan den här var placerad mitt i arenan på ett alldeles för litet utrymme. Vi stod i bar kön i över en timme utan att egentligen komma någon vart. Jag blev fastklämd i folkmassan och slagen av en sjukt otrevlig och elak ordningsvakt. Kvällen avslutades med att jag hade tappat rösten (har inte kunnat prata på hela dagen idag), värkande fötter och en dödstrött amanda.

RSS 2.0