Tjugosjunde juliIdag har jag varit ute och plockat hallon med Scarlett. Vi fyllde vår burk på nolltid men sedan började regnet ösa ner. Vi tog skydd i ett litet "lekhus" där vi fikade med hallon, vindruvor och brända mandlar. Dock blev vi båda så fruktansvärt törstiga, så vi sprang vidare i regnet till Waynes, där jag tog en chai latte, mumsiii. Där satt vi tills det slutade regna, då vi traskade vidare hem. Jag och Scarlett har vuxit upp tillsammans och idag berättade hon att jag och hon brukade hoppa i vattenpölar när det hade regnat ute och efter att vi hade hoppat i pölarna en stund så la vi oss alltid tillslut i vattenpölarna. Det hade jag verkligen glömt bort, liksom hur galen man var som barn!
 

-

 

Tjugotredje juli

 


Kan man få något finare än rosor? .. Jo det kan man ju faktiskt.. Men det är så himla romantiskt med rosor. Tänk att få sig en fet jävla rosbukett skickat till sig på jobbet. Eller varför inte bli överraskad av en bädd full med rosblad och rosor. Jag älskar iallafall rosor, i alla möjliga färger.

-

 

Sextonde juli 
Vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade mina tre Nike-bebisar. Jag tycker det är viktigt att man varierar skor och det är just därför jag har tre olika modeller. Paret längst ner använder jag när jag gymmar, paret längst upp använder jag när jag promenerar och de lila använder jag lite då och då men när jag har fått upp min kondition blir dessa mina springskor.

<3

 

5 juli
Long time no see... Varje gång jag inte har bloggat på länge så känner jag alltid att jag måste ge er en förklaring, och det är jobbigt. Jag menar, det är väll ingen som är lika personlig i sin blogg som jag är. Jag försöker verkligen att tänka på vad jag skriver, men vissa saker vill bara ut. Jag skyller helt enkelt på det.

I måndags firade jag och min älskling vår 2 årsdag. Filip överraskade mig med röda rosor och jordgubbar. Jag lagade mat och sen så tog vi med oss fikat ut och myste framför vattnet. Han är för underbar. Förresten, är det bara jag som saknar AKO godisarna? Var ju på länsmuseet med Scarlett för någon vecka sen och då hittade jag de här godisarna som är en slags kopia av AKO. Dom smakade inte lika gott men de var nostalgiska ändå!

RSS 2.0