SLÄNG DIGFÖR MYCKET PLUGG

Snart ska jag börja på mitt spanska brev som jag måste göra för att få ett G i spanska. Det är helt sjukt, innan vår lärare slutade i julas så sa hon att jag kunde höja mig till MVG och sen efter det så har vi bytt hundratusentals lärare och kolla här, nu är man till och med IG. Nej du, nu kan man ju dra åt skogen.

Och min NO-lärare försöker hitta massa ursäkter för att kunna ge mig IG men icke sa nicke. Synd nog så är imorgon min sista chans att fixa till mina betyg för att imorgon så ska dom vara klara. Får hoppas att jag har kämpat tillräckligt för att komma in på den linjen jag vill gå på annars kommer jag vara tvungen att gå Sam Ekonomi, och det är inte riktigt min plan.

KAVAJEN


Detta är alltså kavajen jag köpte förra veckan, hade spanat på den i drygt en månad men nu är den äntligen min! Jippi!


RESAN ÄR BOKAD

Nu har mamma beställt resa till Bulgarien, som varje år. Så den 12 juni så åker jag, Andreas, Annie och mamma till Bulgarien och stannar där i 2 veckor. Tyvärr så missar vi midsommar, men det gör nog inget förhoppningsvis.

IDAG:

Min underbara pojkvän kom till skolan, eftersom att det var puh-dag så var det en helt ok dag och jag blev även klar med min bild uppgift som jag även blev väldigt nöjd med.

Efter skolan så åt vi på MAX, Andreas hjälpte mamma med tvätten, vi myste, ut och gick runt lite och snart ska vi till min pappa och umgås lite. SEE YOU TOMORROW!

tjejen med det stökiga rummetNågon behöver städa, eller vad säger ni?


PEACE OUT


STOCKHOLM TOMORROW

Imorgon så far klassen till Stockholm. Först blir det riksdagen sedan fritid för shopping eller bara gå runt i Stockholm och sist Grönalund.

Schema för imorgon:
05:30 Vakna
06:20 Vasaskolan, bussen hämtar oss
09:00 Riksdagen
12:00 Fritid
18:00 Grönalund
22:30 Åka hem till gävle
00:00 Hemma

Kan ju hända ändringar men just nu ser det ut att bli så här.

THERE AINT NOBODY FRESHER


blablablablabla..

Klasstid, slöjd & svenska. Sedan hade vi orientering efter lunchen och slutade 13:40 istället för halv fyra. Skönt som fan kan jag ju lova.

Orienteringen gick faktis bra, jag och Mina kämpa på fast slår vad om att hon kunde ha gjort det bättre utan mig eftersom att jag har en sån dålig kondition.


glad eller ledsen

Jag vet inte om jag är glad att jag snart slutar skolan och ska få börja på en ny skola med en ny klass eller om jag är ledsen. Jag är nog mer ledsen eftersom att vi har så fina minnen tillsammans med klassen och vi har ju hållit ihop så jädrans länge. Men det ska ju bli skönt att slippa den skolan jag går i nu, dom man ogillar i skolan och det ska bli så himla skönt att få sommarlov och börja om på nytt, eller det är nog mer läskigt. Man kommer vara tvungen att passa in, man måste få folk att acceptera en, hitta nya vänner os.v. Men jag lär tänka positivt, det blir som ett äventyr. Jag kan både faila eller vinna. Blandade känslor i stora lass.

one two three


1. Me & Sofia runs 2. I fall and we both laugh 3. Sofia helps me up and makes sure that I was OK


.

Idag har jag:
Vaknade, hjälpte mamma med att göra smörgås tårtor, satt mig i vardagsrummet och åt frukost, datorn & ladda upp bilder från mallorca resan på facebook, skype med mannen i mitt liv, pluggat med mamma, ätit massa marabou & nu pratar jag med mannen i mitt liv igen.

somebody like me in a place like thisME & ANDREAS WON


Idag så var jag och älskling i Furuvik och så vann vi en stor marabou, älskling fick det mest choklad eftersom att jag måste sakta ner med mitt godis ätande eftersom att jag åt så mycket godis i Mallorca. Linnet är andreas som jag har köpt till honom från H&M.


Mallroca
HOME SWEET HOME

Kom hem i torsdag runt halv 6 tiden då jag kom in i porten för att kasta mig i min pojkväns armar så snubblar jag istället på en planka och skrapa upp benet, inte så farligt men ändå. Har varit med min pojkvän tills idag då han åkte för ca en timme sedan.

Nu blir det uppdatering kära läsare!

MALLORCA

Hola guapas!
Jag ar alltsa i Mallorca. Jag ar en utbytes elev och imorgon sa kommer vi att vara i spanjorernas skola. Det har varit hel ok men jag saknar saklart min familj dar hemma och mina kareste andreas.

Kommer trodligen hem den 20 maj men vi far se hur det blir med det. Beso, vi ses om 7 dagar!

me & youchocolate


You gave fire like saltwater into my eyes¤

Har varit i skolan, nu sitter jag äntligen vid datorn efter 4 dagar.
Om 7 dagar bär det av till Mallorca. Jag har inget att skriva om.

RSS 2.0