COZY INSPIRATION


 
Första advent! Nu får man äntligen börja julpyssla wihoo. Ser fram emot att julbaka och ta fina vinterbilder. Man får hoppas att det blir en vit och solig vinter för då blir det fina bilder.
I år har min tråkiga familj bestämt att vi inte ska "fira" jul. Mamma har tröttnat på att laga julmat och några familjemedlemmar har det tufft ekonomiskt. Känns så himla tråkigt. Jag älskar ju julafton... Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men det kommer förmodligen bli så att jag följer med Filip och firar jul med hans familj istället. FÖR INGEN SKA FÅ FÖRSTÖRA JULEN FÖR MIG!

-

 

Vinterskor
Alltså fått dom bästa vinterskorna av Filip. Stilrena, fodrade och inbyggda broddar. Det som är så himla häftigt med dessa broddar är att man kan fälla undan dessa utan problem, då slipper man slita ut dom när det inte är halt eller snöigt ute. They are so warm and cooooosy! Me so happy.

Tjugosjätte november


 
 
För några veckor sedan var jat tvungen att köpa en ny telefon då min gamla Iphone 4s totalstrejkade på alla sätt och vis... Då var det en självklarhet att jag skulle ha en ny Iphone, eftersom jag trivts så bra med mina tidigare Iphone mobiler.  En av alla fördelar med denna telefon är att avstängningsknappen är placerad på sidan istället för uppe på telefonen, vilket gör att den är mer lätt tillgänglig. En annan fördel är att telefonen är större och smalare än tidigare modeller, vilket jag tycker ger bättre grepp. Dock har jag hört att några andra upplever telefonen som hal. Men jag tror att det kan bero på att själva mobilmaterialet är "halt" och så är telefonen så himla lätt! Den väger knappt någonting!

<3
 

COZY INSPIRATION

 
 


Nu är den kalla tiden kommen. Jag fann 6st inspirationsbilder som sammanfattar lite av de sakerna som jag tycker är mysiga nu när det är kallt ute.
Jag tycker det är så himla mysigt att gå runt i stickade oversize tröjor oavsett om jag bara är hemma eller jobbar. Varm choklad, latte, te, det spelar ingen roll - bara jag får en storkopp! Att bara ligga i sängen med datorn eller mysa ner sig i soffan efter jobbet tycker jag är bland det mysigaste. Eller varför inte ta ett varmt bad när kroppen är alldeles frusen.... Winter is coming! Btw, jag funderar på att skaffa mig en overall.

Tjugofjärde november


 
Det här är min nya kära dator. Min första apple dator dessutom. Jag känner mig supernöjd trotts att jag fortfarande håller på att lära mig hur allt fungerar, men det känns som att det inte ska vara några större konstigheter. Jag har alltså inte haft en dator på snart ett år och därför kändes det verkligen som att det var dags att skaffa sig en nu. Sen så var det faktiskt så att Filip köpte sig en MacBook Pro en vecka innan jag köpte min MacBook Air så det var väll lite han som uppmuntrade mig också till att köpa en dator. 
 

-

 

Tjugotredje november


 
 
Idag hann jag mysa en liten stund på morgonen, innan stressen hann ikapp en. Tvättstuga, storstädning i badrummen, dammsugning, lunch hos farmor, packa lite flyttlådor, ett spinningpass, duschning och sist men inte minst matlagning. Nu ligger jag äntligen i sängen och det är jag minst sagt värd. Hade ju inte varit helt fel med en helkropps massage just nu. Då hade man säkerligen vaknat upp och känt sig som en gudinna imorgon.

-

 

Tjugonde november


 
För knappt tre veckor sedan tog jag besultet att börja leva ett hälsosammare liv. Detta innbär att jag inte äter lika mycket godis dagligen, försöker äta nyttigare mat och träna tre dagar i veckan. Jag känner redan nu att jag mår mycket bättre och är mycket gladare. Mitt mål med det här är att, ja som sagt, leva ett hälsosammare liv så att jag ORKAR göra mer saker, och trivas bättre i min kropp. Mitt mål är inte att tappa en massa kilon och bli "smal". Det har aldrig varit ett mål i mitt liv. Jag gillar mina kurvor och tycker att en "stark"-kropp är bland det finaste som finns. Jag tänker absolut inte förbjuda mig själv att äta onyttiga saker. Jag tror inte på dieter och magiska piller. Det funkar för vissa men det är inget jag tror på. Idag känner jag att jag har mycket mer energi, piggare, gladare och jag är stolt över mig själv som tog det här beslutet. Nu är det bara den knepiga delen kvar, att inte tappa motivationen.

-


 
 

DREAMING


 
Alltså känslan som alla dessa bilder förmedlar - där vill jag va. Tänk om man fick leva i bilderna, jooodu Amanda, det hade ju varit underbart.

JAG GÖR COMEBACK


Ny mobil, ny kamera, ny dator - kan det bli bättre????.. Jajamensan, jag gör en COMEBACK. Ni kan förvänta er en massa inlägg här hädanefter. Nu är det inget som kan hindra mig. Den här gången ska jag inte göra er besvikna!

Halsband


 

Dessa tre är mina absoluta favorit halsband. Alla tre har jag fått av min älskling.

Amanda-halsband
Jag hade ett namnhalsband förut från Guldfynd men den gick sönder på jobbet. Efter det köpte jag ett nytt namnhalsband på Guldfynd men den uppfyllde absolut inte mina förväntningar så besviken och ledsen lämnade jag tillbaka den. Då köpte Filip ett Amanda-halsband åt mig i två år som förlovad-present från Hildebrands Guld som jag tycker är jättecharmigt.

Infinity-halsband
En dag då jag och Filip hade varit på bio så hade han en överraskning till mig. Jag öppnade dörren till sovrummet och på sängen låg det röda rosor, ballonger och ett litet gulligt paket. I paketet var det ett infinity halsband med matchande armband. Alltså hur gulligt som helst! Detta halsband har jag på mig nästan varje dag jag jobbar.

Kärleks-halsband
Det här halsbandet fick jag i tre år tillsammans-present där det står "amor vincit omnia" vilket betyder "kärleken övervinner allt". Tycker att den är förhimla fin. De två ringarna som sitter ihop symboliserar infinity. Så kort och gott - kärleken övervinner allt i oändlighet.

Elfte november


 
Tänk om man kunde få resa lite. Att jag inte har varit i Bulgarien i år ger mig en sån sjuk ångest men vad ska man göra när man inte kan tacka nej till jobb och de enda flygen som går ner dit har en mellanlandning på 15 timmar. Nej tack! Alltså med direktflyg tar det HÖGST 4 timmar. Så jag tänkte - fuck it. Då planerade jag att följa med min syster till Dubai istället i början av december, what a dream liksom att slippa kallt väder och komma till ett sånt fint land... men nicke sa nicke. Saving my cash for another time, or another dream. Nästa år ska jag banne mig resa! Men man är väll inget annat än en drömmare. Kan man vara något annat eller?

!

 
 

RSS 2.0