Trettionde januari


 
 
Månaden börjar närma sitt slut. Jag är busylady all the time och det enda jag har tid för att jobba, äta och sova. Jag nöjer mig med det ett tag framöver även fast att jag inser att jag behöver mycket mer än så. Denna kväll bjuder jag även på två bilder på mig innan tandställningen sattes in. Jag vill så hjärtligt gärna att min tandställning tackar för sin tid och att jag aldrig mer behöver se den nå mer men det är ju säkert över ett år kvar tills det händer...

 
 

MOTIVATION


 

Tjugofemte januari

 
 
 
Alltså fan jag är rätt sugen på att klippa av typ 20cm hår som bilderna ovanför. Är trött på min nuvarande längd och på senaste tiden har håret bara varit i vägen hela tiden. Men jag klippte mina toppar senast förra helgen och det känns lite för tidigt och alldeles för impuls att klippa håret än så länge. Vi får se vad jag väljer... Sist jag gjorde något impulsivt med håret så slutade det ju i katastrof och tårar!
 

-


 

Tjugofjärde januari
Sista arbetspasset för veckan är gjord och nu är det långhelg som gäller för mig. Tre lediga dagar, plus denna kväll. Jag gillar att få vara ensam på helgerna och det är ju perfekt när Filip är borta och tävlar. (Alltså nu menar jag inte att jag gillar att vara ensam varje helg). Trotts att jag har dammsugit hela lägenheten och bokat tvättstuga till på måndag så tänker jag passa på att bara slappna av och njuta av tiden med mig själv. Men det blir ju sällan vad man har tänkt sig... Nu har jag iallafall tagit mig en dusch, klätt mig i myskläder, ligger i sängen och är redo för lite film och sömn. Men först ska jag försöka få i mig något matigt fast det måste vara flytande då mina tandställning tar kål på mig..

-

 

Tjugoandra januari
Det här är min lilla vs samling. Eller samling och samling... det är ju inget märkvärdigt med det egentligen. Men jag älskar dofterna och det är just därför de faller mig in i smaken. Fruktigt och fräscht! Jag är dock sugen på en sån där parfym från Clean, typ warm cotton eller fresh laundry för då snackar vi riktigt fräscht!

-

 

Tjugoförsta januari


 
 
 Okeeeeeeej, är det bara jag som längtar efter varmare breddgrader? Skinande sol, värme och blått hav. Bilderna ovanför är tagna i mallis och bullis. Jag önskar att jag befann mig i ett varmare land men samtidigt vill jag inte visa min kropp just nu då jag är väldigt missnöjd med den just nu. Men så fort min förkylning har släppt så ska jag köra ALL IN med träningen. Jag har så mycket energi som jag måste göra av med plus att jag mår på TOPP när jag tränar. Jag blir starkare, orkar mer, piggare, gladare och så får jag bättre självförtroende, en riktig boost helt enkelt. Så himla taggad på att börja igen men samtidigt så måste jag vänta så jag inte blir sjuk.
 
 

-


 

MOTIVATION


 

-


 

Tredje januari


 
 
Igår var min första jobbdag för i år och det gick jättebra. Jag hoppas verkligen att jag kommer att få jobba på förskolan under en längre period, det är inte lätt att få ett jobb överhuvudtaget. Man anstänger sig som tusan för att skriva ett lockande och övertygande personligt brev och cv och så får man ingen respons av företagen ens en gång. Meeen som sagt nu har jag en fot inne på förskolan så jag hoppas att dom tycker att jag är duktig och vill behålla mig, hihi!

-Första januari


 
 
Jag kan knappt fatta att det är ett nytt år. Det kommer verkligen att ta ett tag innan man vänjer sig att säga 2014. Jag spenderade min nyårsafton tillsammans med min bästavän. Middag, efterrätt, lattebuffé, dans, prata minnen och en massa skratt. Jag har aldrig haft en sån här lyckad nyårsafton förr och tänk att man var så duktig att avstå alkohol. Jag vaknade med ett leende på läpparna och hade inte velat byta plats med någon annan. Förresten, tänk vilka möjligheter det nya året ger. Jag är så grymt positiv och tror att det här året kommer bli det bästa hittills. Gott nytt år mina vänner!
 

-

 
 

RSS 2.0