DREAMING


 
 
Tänk om man kunde få ha det så här bra, som bilderna ovanför. Jag har ju en tendens att drömma mig bort. Det är väll kanske en bra egenskap egentligen... fast jag tycker att det så himla svårt att få drömmar att bli verklighet.. Men en dag, ja då jävlar ska alla dessa drömmar gå i uppfyllelse!

-

 

Tjugoandra juni

 
 
 
Long time no see. Anledningen till varför jag inte har varit aktiv på bloggen: Förra fredagen besökte jag Hälsovårdcentralen då jag hade varit hemma två dagar med svåra smärtor i halsen. Jag kunde varken äta eller dricka. Fick ständigt spotta då jag grät av smärta varje gång jag skulle svälja lite spott. Jag hade feber på 39,8 grader och både svettades och frös samtidigt. Väl på Hälsovårdcentralen så hitta dom ingen riktig förklaring till varför jag hade så hög feber och varför jag hade fått en sån ilsken infektion i halsen. De skrev ut recept som jag och Filip åkte direkt och hämtade ut. När vi väl stod i receptionsdisken på apoteket så började allt att snurra. Tiden gick så sakta, jag var förbannad för att människan som skulle ta fram mina recept var så otroligt jävla seg. Jag var så himla nära på att skrika på människan men allt snurrade så fort så jag var tvungen att sätta mig ner på närmaste stol medan Filip betalade. När vi skulle gå så kunde jag inte tänka klart, jag kunde inte resa mig, allt snurrade. Filip förstod inte riktigt hur dåligt jag mådde så han drog upp mig ur stolen, jag kunde sitta och vila i bilen tyckte han. Men ju närmare vi kom apotekets ingång/utgång desto svartare det blev iför ögonen. Sen vart det helt svart och jag hade tydligen svimmat. Jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Jag låg på golvet gråtandes och folk flockades runt mig. Det kändes som en evighet innan ambulansen kom men då hade jag som tur var piggnat till. Jag var dock helt borta i huvudet, kunde inte ens mina sista fyra siffror. Jag vet inte vad som hände men dom förstod inte riktigt att jag just hade kommit från Hälsovårdcentralen så helt plötsligt så var man där igen. Dom kunde konstantera att jag även hade vätskebrist och frågade om jag ville åka till sjukhuset men jag var så himla trött och det enda jag ville göra var att sova. Så jag protesterade och bad om att få åka hem och ta min medicin. Medicinen gjorde mirakel men jag är fortfarande en vecka efter händelsen lite små krasslig. Men det går absolut framåt!

Åttonde juni


 
 
Den här fina tvättpåsen fick jag av min äldsta bror och hans flickvän. Tycker att den är så typisk mig. Är det något jag älskar så är det ju att resa och så tycker jag att kartor är så himla vackra. Dock tror jag inte att den kommer användas som tvättpåse, utan den är bara fin att se på tycker jag och så vore det synd om den gick sönder. TIHI.

-
 
 

Alanya del 4


 
 
Det här var vår strand. Jag längtar tillbaka dit. Där vill jag vara.

<3

 
 
 

Femte juni

 
 
 
Är alldeles slut i både själ och kropp. Blir att ta det lungt hela helgen och fokusera på mitt mående. Det är inte kul när man tappar bort sig själv, så det ska förhindras. Igår tog jag faktiskt en långpromenad med mami. Det var så avslappnande och gav mig en sån sinnesro och uppskattning så jag kan inte låta bli att undra varför det inte har hänt förut. Det är absolut något vi kommer göra om och det känns verkligen som att vi kommer varandra närmare när vi umgås på det viset. Ser så mycket av mig själv i henne.. och i min pappa. Har börjat uppmärksammat hur mycket jag har "ärvt" av mina föräldrar, livet slutar aldrig förvåna en.

<3

 

Andra juni 
 
Åh herre min gud vad nostalgisk morgon jag har haft.. eller nostalgisk och nostalgisk.. Hade inte druckit smoothie på över ett år. Jag hade verkligen glömt bort hur gott det är med smoothies. Efter min underbara smoothie så tog jag mig till gymmet vilket inte har hänt på kanske ett halvår. Har sån ångest över att jag slutade gymma förra hösten. Mår sjuk dåligt, kroppen orkar inte med de långa dagarna och jag känner mig inte alls pigg. Ska verkligen försöka lägga om mitt schema och prioritera träningen!

- 
 

Alanya del 3


 
 
Blandade bilder från Alanya. 

<3 

RSS 2.0