-


deppmode men chill ändå

 
 
 


Dimmiga och gråa Tänndalen, men fint är det ändå.

Just nu är min älskade väldigt långt ifrån mig, han är nämligen i Schweiz och åker europacup i Skicross, sen åker han vidare till Frankrike och tävlar där med. Jag är en sån jävla dramaqueen, så fort jag tänker på honom så börjar jag gråta. Han har knappt varit borta en dag och det är 17 dagar kvar innan han kommer hem igen. Jag tror inte att vi någonsin har varit borta från varandra så länge, inte sedan juni 2011. Vad fort tiden går.

Inatt hade jag svårt att sova, kändes så himla tomt i sängen. Kände mig som ett barn igen när jag smög in till mammas rum med täcket runt om mig och hon fråga "vill du sova här?". Jag somnade direkt kan jag säga. Det är något med att vara i närheten av mina nära som får mig att känna mig trygg.

Nu lär jag tänka positivt. De kommande veckorna kommer jag iallafall ha mer tid för mitt pluggande, träna och att umgås med vänner och familj.

Förresten, jag har varit under så mycket stress den senaste tiden så jag har gått och fått magkatarr och inte fan är de kul att äta koktmat. Och ont gör det också! Trodde jag höll på att få en hjärtattack och när jag kom till hälsovårdcentralen i måndags så sa de att det visade sig vara magkatarr... Ja, det kanske inte är så jävla konstigt ändå.

Jag vill inte sova själv

Filip är i Vemdalen och mamma är i Norrköping vilket betyder att lilla Amanda är själv i en stor fyra. Och jag tror på spöken. Jag är rädd för mörker. Jag är lik en rädd kanin när jag är ensam hemma. Jag liksom får panik och springer runt här hemma. Eller nu är jag inte hemma, utan nu är jag påväg till fest. Det är egentligen en klassfest, men jag går inte i den klassen. Idag likt igår ska jag sova själv. Hatar att sova själv. Måste kära närhet när jag sover annars får jag panik. Igår var jag uppe så länge att jag inte orka hålla upp ögonen längre, får se hur det blir idag. Kanske får jag sova hemma hos biggie och lucifer. We will see.


I have a cold
Det började med huvudvärk i slutet av förra veckan och den här veckan har jag jätte ont i halsen, feber, nyser och hostar. Hur har jag då blivit förkyld? Det är nog mest vädrets fel, det varierande klimatet. Den här månaden har det varit allt från +5 grader till -17 vilket medför att man inte vet vad för jacka eller skor man ska ha på sig. Tar man för tunn jacka (vilket jag alltid råkar göra) så fryser man och då blir man oftast förkyld. Det är liksom svårt att veta vad det blir för väder under dagen, man kan ju inte lita på teven längre. Men jag tror att jag till mesta dels blivit förkyld eftersom att Filip är det och jag kan inte sluta pussa på honom, blir tokig om jag inte får pussas! Får hoppas att jag blir frisk snarast eftersom att jag inte har tid att vara sjuk nu när det endast är en termin kvar. Jag blir så sjukt stressad utav att ens tänka på det.

bye bye balloons
Avlider lite lätt

 Jag bor numera i mina rosa mjukisbyxor. Jag har orkar inte ens byta om. Anyway. Jag har så fruktansvärt ont i min mun. Den här jävla tandställningen slaktar mig, den är min värsta fiende just nu då den har skärt flera djupa sår på min läpp så den har svullt upp och så har den gjort ett djupt köttigt sår. Det värsta med det såret är att det skaver hela tiden, jag liksom fastnar och blir skuren. Folk som inte har varit med om det vet inte hur hemskt det är. Grinar typ hela tiden och jag blir så jävla arg när folk inte förstår hur ont det gör eftersom det är en ständig smärta som är omöjlig att koppla bort. Vad mer? Jo, jag är förkyld, skit jobbigt. Det är inte direkt läge att vara förkyld nu när skolan börjar. Ikväll ska jag iallafall på ett pass med Sara och det ska bli jätte kul så det ser jag fram emot. Och Filip har varit och köpt en ny bil idag, jävligt impuls. Ska bli kul att se den också. Imorgon är det jag som ringer tandläkaren så att jag kan börja prata igen och börja äta mat som man måste tugga. Blir äcklad av all denna flytande sörja som jag måste "äta". Blä. 

Play with balloons
Dagens tidsfördriv.

Pictures from 2012


Mitt 2012

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
- Det tror jag absolut att jag har. Jag känner att jag verkligen har vuxit upp och tagit mer ansvar.

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
- 7 september då jag och Filip förlovade oss.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Jag har varit sjuk många gånger i år, men det jobbigaste har varit att jag blev så sjukt deprimerad under en lång period. Och när det gäller skador så gör jag ju illa mig hela tiden så klumpig som jag är, men det har inte varit något allvarligt.

Bästa köpet?
- Min Nikon J1, så lätt att ha med sig den!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Min Filip. Han har verkligen fulländat mig. Han är så snäll, fin, söt, rolig och busig.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
- Somebody that I used to know, Hungry Hearts, Don't you worry child m.m

Vad önskar du att du gjort mer?
- Umgåtts med mina vänner. Det ska jag bättra på i år. Och självklart önskar jag att jag hade pluggat mer, dock pluggade jag väldigt mycket innan jullovet.

Vilken kändis var du mest sugen på?
- Haha, sjukaste frågan. Men det lär nog va Juuuuustin Bieber.
 
Favoritprogram?
- Gossip girl och Glee.

Största musikaliska upptäckten?
- Ingen

Bästa boken du läste?
- Ingen av böckerna jag läst 2012 har varit bra.

Något du önskade dig men inte fick?
- Jag önskade mig faktiskt inget i år men en ny systemkamera skulle aldrig sitta fel. 

Vad fick dig att må bra?
- Svår fråga. Men jag mådde som bäst när jag inte hade nå plugg. Men självklart så blir man glad och mår bra när folk ger en komplimanger eller får en att skratta.

Vem saknade du?
Vänner. År 2012 har verkligen varit ett jobbigt-vän-år. Har inte haft tid att umgås med vänner eftersom att plugget tar upp all min tid men jag kan ju inte helt skylla på det heller eftersom att jag har varit deprimerad under en längre period. Men nu känner jag att jag är på topp igen! 

RSS 2.0