Jag ska gottgöra er, ni bestämmer hur!

Jag har inte tid att blogga. Vaknar 08:30 och kommer hem runt 21:00 på kvällen och då är jag trött, grinig och hungrig. Det finns ingen tid just nu, men jag lovar att gottgöra er.

Jag gör vad ni vill! Men det finns en hake dårå, ni lär ju kommentera vad ni vill att jag ska göra för att gottgöra er. LEAVE A COMMENT DOWN BELOW!

Unknown

Unknown

One enemy is too much one thousand friends not enough


BRA DAGELIDAGDAG

Jag kom på varför jag mådde så dåligt igår, vaknade upp med mens så det var den som spökade igår. 

Jobbet gick hur bra som helst! Hade det jätte trevligt och jag hade alltid någonting att göra. Drog från jobbet kvart över 6, köpte youghurt, satte mig mitt i nian på en bänk och käka upp den (haha!) fast folk glodde för mycket så jag drog till gymmet. Cyklade i en timme, fick även besök av louisewi som cyklade bredvid, jätte trevligt! Kom hem strax innan nio, då blev det desperata hemmafruarna och nu big brother sen är det duschen som väntar. Hejs svejs!

Ska försöka bli bättre på att blogga men jag har fullt upp! Hata mig inte...

skjut mig ett & skjut mig två


Idag hade jag min första dag på apun, det gick jättebra tycker jag. Tränade även efter jobbet, dock ett kort pass eftersom att jag var så trött.


Jag har känt mig lite nere idag, jag vet inte riktigt varför men jag skulle kunna tro att det har med min farfar att göra och min dåliga sömn men jag håller även på att bli sjuk och jag har en otrolig migrän. Nu ska jag ta mig en snabb dusch och kasta mig i sängen för lite big brother time, sen blir det att sova!

Hahahaha, jag kan inte låta bli att skratta när jag ser bilden, jag ser så grymt arg ut. Om blickar ändå kunde döda, då skulle jag dödat mig själv.. Hahaha.. Det är inte ens kul..

Party rock is in the house tonight

Har jag berättat att jag känner mig som en fest? Och nu däckar festen, godnatttttttttttt!!!!!!!

Nike

Det blev att köpa sig ett par träningsskor eftersom att jag inte kan träna i mina walking shoes. Ni hittar dom på Stadium.

Hur ska du någonsin kunna få någonting tillbaks?

Min dag: promenad i hemlingby, frukost, stan (köpa nya träningsskor), gymma, träffa mamma, köpa tv, hem, städa rummet, middag,  tv & säng-häng. 

Jag har världens typ panikångest för att jag inte vet vilken tid jag börjar min praktik imorgon... Vad ska jag ta mig till? Jag har mailat min studievägledare och hon kommer förmodligen läsa mailet imorgon, då kanske jag får min fråga besvarad. Men vilken tid ska man upp? Ska man till skolan innan? Tänk om jag kommer försent? Tänk om jag försover mig? PANIK + ÅNGEST FÖR ATT JAG INTE TÄNKT PÅ DET TIDIGARE...... Smart tjej.

Hipp hipp hurra för morgonpromenad!

Vaknade upp av att mamma kom in i rummet och berättade att hon skulle till Hemlingby. Vi hade 5 minuter på oss att klä på oss och gå ut till bilen. Först gick vi 2km och sen skulle vi testa 3km, vägen var helt oplogad, vi halkade några gånger men vi klarade det. Fan vad jag trivs ute i skogen, jag skulle nog kunna kalla mig själv för en skogshare!

nä man vill ju knappt tro det man hör

Drar upp en våning med mammsen där vi är bjudna på lite födelsedagsfirande. Har feber just nu men vi får se vart kvällen/natten tar mig. Chillade lite vid vattnet idag, sommarkänsla men ändå så sjukt kallt!

We have lost a city we once knew

 

DET BRINNER SÅ HIMLA MYCKET INOM MIG

Vi hade 5 minuter på oss att komma till bussen. Vi sprang som dårar. Vi missade bussen. Vi var tvugna att vänta i en timme tills att nästa buss skulle gå. Jag hann springa hem en snabbis och byta tröja, hämta mobil, hängde på tågstationen, käka glass, frös ihjäl, en fullgubbe satte sig på min väska osv. När det har gått mer än en timme och bussen inte hade kommit så ber jag pappa ringa mig och då visade sig att min syster hade blandat ihop bussarna. Vi skulle ta 91an och inte 41an. Där stod jag vid tågstationen, helt frusen, förbannad, ledsen.. helt förstörd.. Vi bestämde oss för att inte åka dit alls. Jag vill inte göra min farmor besviken eller så.. Men det finns ingen ork just nu. Och det känns som att jag får all skuld för den här "händelsen" när det inte ens var jag som hade gjort något fel, jag antar att det är lättare att skylla på de yngre än de äldre. Det måste komma ut, det brinner inom mig. Om jag öppnar min mun så kommer jag bara skrika eller börja gråta. Jag verkligen hatar att jag alltid har otur. Jag kunde ha gjort något mycket roligare under de två timmarna, men NEJ NEJ! 

Ett liv tar för mycket energi.

innan döden springer ikapp oss

Springer till bussen, drar till farmor, ses senare...

SNE

Nöjd med gårdagens bus. Världens bästa Mina, gamla klasskamrater, skratt, mcdonalds, dans & spring, taxi hem.

En rymd fylld av längtan




Sista dagen på caseveckan, otroligt skönt! Jag fick slita som ett djur och vi lyckades redovisa vår "Vision Gävle 2025". Efter skolan så blev det en kortare och lättare träning.  Efter så blev det en fika med underbara jenny. Det var sjukt längesen jag träffade henne och jag har verkligen saknat att umgås med henne. När jag kom hem så var det inte en kotte hemma och jag var ganska hungrig så jag bestämde mig för att laga mat. Det blev fisk och potatis, jag failade i början men det blev sjukt GOTT! 
Nu sitter jag och chillar i sängen med datorn i högsta hugg!

Två nya


++++


Du kan kalla mig utanför för att jag inte gjorde som dom andra gjorde när dom gjorde som dom gjorde förr.



Skolan var helt ok, vi har börjat med ett projekt som heter "Vision Gävle 2025" där vi ska göra ett arbete om hur vi tror och tycker (vi måste tänka miljövänligt) att Gävle ska se ut om 14 år. Det känner nästan som att jag får göra allt i min grupp, men det kanske är för att jag är så kreativ.... Annars så har jag varit på stan och bl.a. köpt två linnen som jag visar er imorgon. Jag kom nyss hem från gymmet, snart blir det middag, duscha, big brother. PEACE!

Galen brud i en galen förpackning


I don't have to leave anymore

Vilket underbart väder det var idag. Jag såg folk som gick runt i linnen, personligen så tycker jag att det är överdrivet men men. Skoldagen var lyckad, gymmade med M & J, käka, chillat.. Snart så ska jag ta mig en dusch och efter det så ska jag kolla på lite tv och sen sova.

Am i in or am i out?



"I never thought I would be the one going for the easy way out.
Or maybe there is no easy way.
Or maybe the right way and the easiest way sometimes are the same"

TRÖTT TJEJ

Vad har jag gjort idag?
Skolan, möte, skolan, checkat stan, tränat, käkat, sovit, kollat på tv och snart blir det att sova igen..... Jag kan liksom inte förstå varför jag är så jävla trött. Jag måste skärpa mig och bloggen. Påminn mig! Jag har ju så dåligt minne annars....

Min helg



En ap-trött Amanda kl sju på morgonen med en lånad jacka.

+ chillat
+ firat Annie
+ besök av farmor
+ skadat benet/foten
+ tränat
+ festligheter

Jag orkar liksom inte




Some people never get beyond their stupid pride

Gick till skolan idag. Har dock inte gjort ett piss. Jag gråter, jag skrattar, jag är glad, jag är arg, jag är ledsen. Tänkte bjuda på två underbara bilder på mig som jag tog idag.

Du kommer alltid att finnas i mitt minne, farfar


Idag 17 mars 2011. Arne Jakobsson, han skulle fylla 90 år i år. Han var den mest omtänksamma personen jag känner och världens underbaraste farfar. Jag minns det som igår då han lurade mig att han tappa tänderna i gröten, då han sjöng den finaste operasången jag någonsin hört och hans otroliga berättelser om hans händelsefulla liv.

Jag vet att han inte vill att jag sörjer, men jag kan inte låta bli. Jag älskar dig farfar, du finns i mitt hjärta, du finns i min själ och du kommer alltid att vara nära. Jag ska leva för dig. Vila i frid världens bästa farfar.

I've always been a crazy motherfucker

Ligger i sängen nu. Jag är helt slut fysiskt och psykiskt. Nu ska ta mig en snabb dusch, borsta tänder och sedan blir det att tillbringa kvällen i sängen framför tvn... om jag inte somnar...

Kul att blogg inte har funkat på 1435453 timmar

Dagarna går fort men kvällarna går långsamt. Vädret går mig på närverna. Jag älskar sol men det är inte så jävla kul när det är -10 grader. Vad mer har jag att säga? Kanske att jag är lite less? Det får duga, tjena tjena!

En bra dag


+ Skola
+ Fixat praktik plats
+ Soligt ute
+ Desperate housewives
- Mitt sår har börjat varat
- Träningsvärk

110315


jacka h&m, stickad halsduk, blus vila, halsband ginatricot, ring från mallorca, jeans cheap monday, converse

RSS 2.0