SÅ LÄNGE

heeeeeeeej det var längesen! Idag var det min första dag i skolan. Kan knappt fatta att det är sista året, känns helt underbart. Dock måste jag lägga ner mycket tid på skolan och kommer förmodligen inte kunna blogga så mycket eftersom att jag ligger efter nå sjukt i skolan. Föresten så har jag inte riktigt något att blogga om. Jag tycker bara att min blogg är så himla tråkig... Får hoppas att jag får tillbaka glöden snarast. Tack och hej för mig så länge!

<3


FULLT UPP

Hejhoppsidoppsi. Jag har fullt upp denna vecka.

I förrigår fyllde mamma år, då ägnade jag hela dagen i köket och laga mat och gjorde tårta (KANSKE VÄRLDENS GODASTE TÅRTA!!!)

Igår var jag på bio med Scarlett och såg The amazing spiderman. Jag var inte så taggad att se den i början eftersom att jag har sett de tidigare spiderman filmerna vilket jag inte är något fan av. Men den här var helt fantastisk! Dom lyckades verkligen med att få filmen rolig, sorglig, intressant osv. Lätt värd pengarna.

Imorgon fyller pojkvännen år. Då ska mamma bli firad av familj och hennes vänner här hemma runt lunch och sen ska jag iväg på pojkvännens kalas i hagaström på eftermiddagen och kommer förmodligen bli kvar där hela natten.

Den här veckan har jag även börjat gymma igen vilket känns underbart, igår sprang jag till och med på rullbandet, även fast att jag inte sprang långt alls så vart jag så himla stolt över mig själv.

Den här veckan har jag även hjälpt mamma här hemma med en massa städning, dammsugning och diskning.

Bleached Denim JacketKöpte mig en jeans jacka förra veckan på secondhand eftersom att jag ville testa göra dip dye-mönster på en jacka, jag är jätte nöjd med resultatet. Jag tycker den ser as ball ut. Vad tycker ni?

beautiful people


sources, weheartit

...


RSS 2.0