-


 

DAGENS


 

Tshirt från H&M, tätstickad jacka och jeans från Ginatricot
 

Tänkte testa det här med outfits igen. Min stil är så himla simpel, men jag hoppas att jag kan insiprera någon.

-

 

Tjugosjunde augusti


 
 
Första dagen på jobbet efter sjukdom kändes faktiskt riktigt toppen. Jag var absolut saknad och känner mig verkligen omtyckt. Efter jobbet myste jag till det med en kopp te på soffan. Det märks att det börjar bli höst, suget efter te är enorm. Konstigt nog så längtar jag till hösten, iallafall början av hösten. Älskar när löven ändrar färg, fast det inte är så där iskallt och grått ute. Men självklart skulle jag föredra att leva i ett land där det är sommar året runt, ojojoj det skulle man ju inte klaga på. Faaaast jag gillar ändå att vi har fyra olika årstider. Dock skulle sommaren vara längre. Då hade det varit top notch!

-

 

Tjugosjätte augusti


 
 
 
Förstår inte varför jag inte blir frisk någon gång. Egentligen skulle jag nog behöva vara hemma hela veckan, men det kan jag ju inte. Så imorgon blir det jobb för min del, väldigt mycket jobb dessutom. Det är bara att bita ihop, det är ju snart helg... Idag har jag bara legat i sängen med myskläder, så jävla guldvärt. Ska försöka njuta lite av dom här timmarna, men först blir det ipren och te!

DREAMING


 
Kan inte ens fatta att jag inte rest i sommar.. Eller alltså klart jag fattar det, har ju jobbat hela sommaren så det har ju liksom inte gått. Planerar en resa runt jul någon gång. Var ju egentligen meningen att jag skulle försöka ta en sista minuten till bulgi men de enda resorna som fanns var det mellanlandning på 13-20 timmar och det är ju inte lockande överhuvudtaget. 

-

 

Tjugofemte augusti


 
 
Kände att det var dags för en eller två selfies idag. I torsdags promenerade jag hem från jobbet i spöregn vilket resulterade i en hemskt knepig förkylning. Jag har ont i hela käken, längst bak i tungan, rethosta, halsont, feber, dunkande huvudvärk, svimmningar, fruktansvärd smärta i revbenen och ingen aptit. I fredags så tvinga jag mig själv till jobbet, men under helgen har jag blivit sämre. Blev hemma idag och imorgon också. Sen får vi se hur jag mår på onsdag. Det är inte likt mig att vara så förkyld, eller med andra ord, det var "längesen". Ett tag var jag ju förkyld och sjuk konstant eftersom jag aldrig vilade, istället jobbade jag dag in och dag ut vilket gjorde så att jag aldrig blev frisk. Det är verkligen viktigt att vila, så nu ska jag vila!

-

 

Nittonde augusti

 
 
Alltså, sommaren är över och det känns verkligen som att jag har missat den. De enda sommarminnena är från Rönnskär. Längtar tills nästa år, då ska jag definitivt vara där mer än i år.

-

 

DREAMING


 
Jag vill inget annat än att åka utomlands. Både min mamma och syster är i Bulgarien... men inte jag, eftersom att jag jobbar, 5 veckor till. Funderar starkt på att boka en resa. Så att jag kan ta min resväska och fly från landet när jag har jobbat klart. Jag undrar faktiskt om det finns något jag gillar mer än att resa. Men det finns det nog inte. Att resa är min stora passion, att man kan bara släppa allt och koppla av samtidigt som man får uppleva en helt annat land, kultur och folk. Vill så gärna njuta av det just nu.

Sjätte augusti 
 
De här skorna kom hem till mig förra veckan. Bara 280 kronor! Jag kunde bara inte motstå dem, vilket kap! Blir förmodligen slit och släng skor av dem, liksom vardagsskor eller skor man använder på jobbet. Bilden gör sig inte riktigt rättvis, skorna är väldigt mörk marinblå med svarta detaljer. Så himla stilrena, bekväma dessutom! /Jättenöjd tjej

-


 

RSS 2.0