Nittonde juli


 
 
Äntligen HELG. Igår på väg mot jobbet så diskuterade jag och mamma vad vi skulle äta till middag. Jag föreslog att jag och Filip kunde bjuda på middag och så blev det. Han stod för kycklingen och jag gjorde resten. Det var superduper gott. Jag önskar att det fanns en tidsmaskin så jag kunde åka tillbaka i tiden och få äta det där igen, så gott var det! Trevligt, trevligt, trevligt.

-

 

DREAMING


 
Varför kan inte de här bilderna vara tagna från mitt liv?
 

Sextonde juli

 

Igår var första gången på flera år som jag hade det riktigt kämpigt att vakna. Tidigare har jag inte förstått hur folk kan ligga kvar trotts att väckarklockan tjuter, men igår hände det mig. Det tog en evighet innan jag "vaknade". Jag hörde bara ett domnat ljud som tycktes vara långt ifrån min värld. Jag kunde inte koppla ljudet med väckarklockan. Jag var så himla opigg hela dagen igår, kände mig verkligen som en zombie. Men idag är jag iallafall liiite piggare!

-

 

Fjortonde juli


 
 
Jag har haft en underbar och avslappnande helg i Rönnskär. Det var strålande sol hela lördagen och jag kunde inget annat av att njuta av den fina utsikten och vädret. Jag brände mig dock något oerhört men det har lagt sig nu. Rönnskär är en bedårande ö med ca 32 stugor. Där trivs man trotts utedass, vattenbrunn och begränsad el då det är solceller. Men det liksom hör till! Jag låg mest i hängmattan på den nybyggda altanen. Den har Filip och hans pappa byggt, den är riktigt maffig. Hit vill jag tillbaka snarast. Jag och filip har ju trotts allt ett eget rum där som det blir till att pyssla lite med.

-

 

Tionde juli


 
 
Alltså jag får inte nog av jordgubbar, it's so delicious! Snart är det helg och jag har jobbat min första vecka på nya förskolan. Då återstår tre veckor på samma ställe och sen vidare till nästa förskola i fyra veckor. Om jag ska vara ärlig så var jag skräckslagen när jag kom dit i måndags. Men jag blev bra bemött och jobbar med så fina och glada människor, så jag kan inget annat än att trivas som fisken i havet.

-


 

Femte juli

 
Som ni säkert redan vet så är ju jag en nike-girl. Jag är helt tokig i deras produkter. Så nu när man äntligen har pengar i fickan, kan man unna sig grejer. Jag klickade hem de här träningsgrejerna för att bli inspirerad och komma igång med träningen igen. Jag är sjukt jävla nöjd! Nu fattas bara ett till par nike skor...

-

 

Fjärde juli


 
 
Ojojoj vilken vecka! Jag skulle egentligen vara "ledig" den här veckan och nästa vecka, eller arbetslös som det heter. Men istället för att bara koppla av och fokusera på mig själv så har jag haft en jobbig vecka. Det började egentligen förra helgen då jag inte hade någon röst överhuvudtaget så jag kunde inte prata. I måndags sträckte jag ena axeln när jag bar tvätt till farmors tvättstuga. Jag nästan grät av smärta när jag bar dom två tunga säckarna, en på varje axel och en tung påse i ena handen. I tisdags så lyckades jag ha ner farmors badrumsspegel på golvet samt fick en glasbit i foten. I onsdags var jag i Stockholm och då BAJSADE en jävla fågel mig i håret. Och igår när jag äntligen kände att jag kunde få unna mig en promenad så REGNADE det hela jävla dagen! Och idag när det var soligt och jag hade planerat att sätta mig ute och sola så hade jag inte tid för att jag hade lovat mamma att storstäda. Jag tror jag håller på att bli tokig! Inte nog med det så har jag haft fullt upp med farmor då pappa är i Bulgarien. Det enda positiva som jag kan se just nu är att jag ska få jobba nästa vecka då jag egentligen inte skulle jobba. Det här med att vara "ledig" verkar inte funka för mig...

- 
 

3 år med dig


 
 
Idag är det första juli vilket betyder att jag och Filip firar vår tre årsdag. Shit vad fort det har gått! Men ändå känns det som om vi har varit tillsammans hela livet, typ. Tänk att jag fann mig en prins. Trotts att jag är en riktig "pain in the ass" så älskar han mig så otrolig mycket. Det är verkligen helt sjukt hur en person kan älska en så himla mycket. Det är en sån trygghet att ha en sån fantastisk människa i sitt liv som man vet ställer upp i vått och torrt. Han är min bästa vän och kärlek. Så omtänksam, givmild, pålitlig, rolig, glad, kärleksfull och otroligt lätt att falla för. Jag älskar dig min Filip.

<3


 

RSS 2.0