loppis söndag!


 

Idag ska nämligen jag och familjen sälja på loppis. Jag är den som har minst saker att sälja eftersom att jag rensar mina saker typ hela tiden men det blev ändå lite smått och gott (smycken, kläder och skor) som fick följa med i loppiskartongen! Ses vi på maxim?

All those little things

 
 
 Spenderade min alla hjärtans dag med min underbara fästman. Haha, kommer aldrig att vänja mig att säga så. Men men. Jag fick en hjärtformad ask full av hjärtformad lindt choklad, hur gott som helst och så fick jag min först orkidé, hur fin som helst! Min älskling fick ett kort utav mig, med en fin dikt som beskriver precis hur jag känner för honom och han blev så rörd av texten att han började gråta. Sedan åt vi middag på Tennstopet och efterrätt, det var jätte romantiskt och gott. Dock fick jag inte ta med kameran eftersom att han skäms när jag sitter och tar kort. Sedan tog vi en promenad hem och myste framför en kärleksfilm tills vi somnade. What would I do without my love?

GODMORGON!Jag har just bäddat sängen och det enda jag vill göra är att krypa ner i den igen, men icke! Nu blir det att fixa frulle, antingen yoghurt eller smoothie och såklart mackor. Jag vill inte ens ut idag, det är snöstorm ute, men vad gör man inte för kärleken.

Lite spa på kvällskvistenJapp japp, man vill väll inte att mannen ska komma hem till en babian och åka tillbaka till Schweiz för att han blir så rädd. Därför bestämde jag mig för att ha en lite spa-kväll med ingen mindre än babianen själv - me, my self and I. Jag har längtat så efter min lilla prins så det ska bli helt underbart att få hem honom. Nu lär jag fortsätta att göra mig i ordning inför imorgon och kolla på Valentine's Day på 5an, hihihihihihihihh.

<3


I miss training
Jävlar vad jag saknar träningen! Sen i fredags har jag inte rört mig ur fläcken. Träningen får mig att må jätte bra med mig själv men nu när jag ligger i sängen hela dagar så är jag deprimerad men det gör mig ändå jävligt motiverad. När jag kan träna igen, vilket säkert kommer ta en månad, så ska jag köra jätte hårt för att ta igen de här veckorna. Svetten ska verkligen spruta från mig. Enough said.

SVARTA SKINNJACKOR


HJÄLP MIG ATT BESTÄMMA VILKEN SKINNJACKA JAG SKA KÖPA GENOM ATT KOMMENTERA VILKEN/VILKA SOM NI TYCKER ÄR SNYGGAST!


My prom dress

 
 
 Förra veckan fick jag hem den här skönheten. Tråkigt nog var den lite trasig, ser ut som att den har fastnat på något eftersom att det är ett hål brevid "kikhålet" vid bröstet och vid nyckelbenen så är det typ ett sträck som är likt en "mask" som man får på strumpbyxor. Dock är klänningen slut och jag vill verkligen bära den här klänningen på balen, så jag har valt att behålla den. Och då syns inte det trasiga så mycket om man inte vet om det liksom. Färgen gör sig inte riktigt rättvis på bild, den är mer varm nude-rosa. Den sitter jätte bra, men är för långt, jag får väll ha på mig några riktigt höga klackisar. Sen så vet jag inte om jag ska sy igen "kikhålet" som är vid bröstet, men jag kommer trodligen inte göra det eftersom att det är ganska charmigt ändå. Jag lär dock planera hur jag ska ha håret, och klänningen lär tvättas en gång innan eftersom att den är elektrisk vilket gör att den klistrar sig fast på min kropp. Och så behöver man en kavaljer. Haha, det är här är ganska löjligt, men jag känner mig som en prinsessa när jag har på mig klänningen. Den är ju liksom inte "too much" men jag kommer knappast kunna använda den någon annan gång än på balen.

...


I'll be right here - in my bed
Idag har jag sovit ruskigt bra. När jag vaknade upp trodde jag till och med att de senaste dagarna bara har varit en dröm eftersom att jag vaknade smärtfritt. Men icke sa nicke, det tog inte lång tid innan smärtan kröp sig tillbaka till foten. Smärtstillande och ett glas vatten till frukost, till lunch blev det kycklingspett med jordnötsås och ris och till dessert blev det äppelsmulpaj med vaniljglass och blåbärsglass. Nu är man proppismätt. Idag tänker jag inte lämna min säng. Vill egentligen gå ut då himlen är klarblå utan ett enda moln, men jag lär drömma vidare. Som man bäddar får man ligga.

<3


Take away the pain & put a smile on my face

 
 
 Märkt att jag fått med mig hem två olika kryckor.. lyxigt.. Jag har gått klädd så här ungefär hela dagen. Min morgonrock är så fruktansvärt stor så jag håller på att halka på den hela tiden och ärmarna fastnar alltid på kryckorna, måste vara storlek xl, men mysig är den ändå.

Jag har planerat så himla mycket den här helgen och nästa vecka, men allt har ju skitit sig nu eftersom att jag inte kan gå. Jag hatar mig själv just nu typ. Varför är jag så klumpig? En riktig klumpeduns är jag minsann! Jag kan inte ens bära något eftersom att mina händer är fulla utav skavande kryck-handtag. Jag behandlar min mamma och syster som slavar. Det är jobbigt, när jag själv vi kunna göra saker.

Jag kom nyss ut duschen. Stod där skrikandes efter mamma eftersom att jag inte kom ut ur badkaret, men det slutade med en menspöl, hes röst och en massa tårar. Kan inte göra något. Hur ska jag klara mig. Går inte ens att tänka positivt. Min högra fots tår ser ut som tjocka prinskorvar. Var tvungen att måla tånaglarna röda efter duschen för att dom var så gräsligt fula.

Akuten

I torsdags när jag var på ett step pass så hamna min högra fot fel och något knäcktes till. Fick åka till akuten där jag var i 5 timmar. För det första så måste jag säga att personalen är kass. Ortopeden kunde inte ge mig något riktigt svar mer än att inget ben i foten är bruten och att något band i foten kanske har gått av. Jag kan inte ens stödja mig på foten. Jag har ont hela tiden trotts smärtstillande och jag får gå på kryckor vilket jag finner omjöligt med tanke på att jag har vrickat min vänstra fot. Just nu önskar jag bara att jag aldrig gick på det där passet, jag hade till och med tänkt avboka passet. Just nu försöker jag undvika allt och alla eftersom att jag är så deprimerad och har fruktansvärt ont. Blir att gå på kryckor i minst 2 veckor, det vill säga att jag inte kan träna på två 2 veckor, vilket betyder att jag kommer avlidna i min säng dränkt i tårar och smärta. kgqWQAGYJRlhkewaögköer

RSS 2.0