STEEEEKHar legat en 30 minuter på balkongen, jag klarar verkligen inte av det. Idag var jag i skolan och nu har jag bara ett matteprov kvar som jag behöver göra, men det får bli när jag börjar skolan igen för nu har jag äntligen SOMMMMMMMMARLOOOOOVVVVVVVV!!! Nu ska jag ut och träffa mini och ikväll så blir det partajjjjjjjj.

Två nyaMQ och Cubus.

shoppat lite idag, bilder kommer sen


-


SPA-DAGHur skönt är det inte med SPA - dagar? Jag älskar dom! Känner mig hur fräsch som helst nu efter, enda nackdelen är att det tar förjävla lång tid och att man inte har tid att blogga. Idag har jag iallafall varit i skolan, solat på balkongen (svettades som en gris), käkat kebabrulle, lockat mammas hår, kollat på film m.m. Imorgon är det skola igen, det är nästan så att jag längtar.

Hos den som dåligt mårKom hem för en stund sedan. Det blir inge PIP för min del. Jag har svårt att andas, mitt hjärta fuckar ur, ligger naken i sängen med musik i öronen. Jag hatar att vara depp, jag hatar mens, jag hatar att jag tar ut min ilska på dem jag tycker om, jag hatar att mitt humör går upp och ner. Nu ska jag fortsätta min dag i sängen, imorgon är det skola igen. Peace.

L Y C K A !

+ Bara ben
+ 4 röda uppgifter klara
+ Nagelack
+ OSTBÅGAR!!!
+ Putte I Parken
+ Planering inför PIP

Sommarskola, duktig tjej

Innan jag börja plugga idag:När jag hade pluggat klart idag:


Mysiga Söndag
Har myst nästan hela dagen. Åt lunch till frukost och frukost till lunch, myst med solen på balkongen, käkat grillat med family, dusch-mys med mig själv, mjölk och choklad mys framför teven och nu sitter jag och myser i sängen med min oversize tröja. Peace out MYSIGA homedogs!

Du kan se min gloria


-


Midsommar

Åkte ut till farmor i forsbacka som jag brukar göra varje år. Gick runt med farmors rullator och var bara allmänt cool. Käka god mat, köpte några lotter (bara nitlotter), kolla när dom dansa runt midsommarstången, käka jordgubbar med glass och kakor. Fick skjuts till Hagaström, hängde där resten av kvällen med trevligt folk, nakenbad mitt i natten.. eller det var bara jag som var nakenfis, men vad förväntade man sig? Jag är ju allt för tokig.

Jag brukar vanligtvis vara i Bulgarien då det är midsommar så jag är inte så erfaren när det kommer till midsommar tider. Eller hur man nu säger... Hoppas ni fick en lyckad midsommar!

Gör din egen midsommarkrans
Plocka blommor, snitta blommorna och låt dom ligga i vatten. 

För att kransen ska vara stabil så kan du använda ståltråd som du mäter runt huvudet, detta är alltså kransens bas. För att kransen ska se fyllig ut så använd gärna blåbärsris eller lingonris, om du inte har det så kan du ta något liknande. Ta snöre eller tråd och bind fast "riset" runt hela kransen. Placera blommorna där du vill ha dom och knyt fast dom hårt med snöret/tråden. Och så har du bundit din egen midsommarkrans.

Om du vill att kransen ska hålla längre så kan du spreja med vatten, lägg i plastpåse och kyl ned i kylskåp.

-


sommar sommar sommarOnsdag & Torsdag

Igår träffade jag Sara runt 3 tiden, umgicks lite och hade det jätte trevligt vid gs. Hem och duscha och sen cyklade jag ut till Hagaström och fota med Mina och sen träffa vi Hanna. Vi röjde Hagaströms gator med FEST HOS MANGE. Sen vart det sleepover hos Mina. Vaknade upp runt 11, frulle. Det spöregnade ute men som tur var så fick jag låna en röd kommun-jacka och täckbyxa av Minas fina mamma, sen så var det full rulle på cyklarna. Jag dampa loss som fan och "lekte" mongo för att bilarna skulle stanna när vi åkte över gatorna, inget fick stoppa oss. Vi cyklade till Eriks hjälpen, Mina hittade jätte fina tavlor. Sen vart det FEST HOS MANGE, fast hos mig, en snabbis iallafall, sen drog Mina hem och nu har jag gjort kladdkaka med choklad bitar i mmmmmmmmmmmmmmmmmm... Peace out fatso mens mandy.

Jag håller drömmen vid liv-


fmmflf - för mycket matte för lite fritid


tar det svart på parkeringen

Idag har jag haft en underbar dag. Skola, lunch på stan, städning, hemma-spa och SOL sammanfattar dagen

shut down

Dags att stänga av datorn och sen är det läggdags, peace!

-


I'm not gonna take it


Hade filmkväll/morgon med filip. Vi såg Halloween, Hata göteborg, Trassel, Stockholm båstad, Lars and the real girl, Rio och lite kommisarie späck. 2 timmars sömn och flera timmars degande och mys i sängen. Nu funderar jag på att röja lite i mitt rum och byta ut mina täcken till lite tunnare täcken eftersom att jag bor för tillfället i en bastu. Imorgon blir förhoppningsvis lite skola och sen jobb.
Vad kan jag mer berätta för er när jag väl är på gång med allt skrivande? Jo kanske att jag känner mig dö risig, mitt hår klarar inte av att vara ute i regnet (blir flottigt dirr) och att jag flagnar nå extremt på ansiktet.

featherfetaste brunchen, vad som händer idag, osvVakna kl 12 idag och hade missat frukosten men vaknade precis lagom till lunch. Vad har jag hunnit med än så länge? Kollat på tv, käkat 23st kakor, degat i sängen och nu så ska jag möta upp pappa och Kjell och fota möbler, middag efter det och sen träffa filip. 

Hur gör man för att övervinna sin blyghet? Jag hatar att vara blyg, det förstör verkligen allt för mig. Jag menar, jag kanske inte verkar så blyg men innerst inne så är det något som äter upp min magkänsla och får mig att bli obeskrivligt nervös, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

-


Fine looking peopleSources: Petter Jansson, imfancy.blogg.se, Cimon Lundberg, Angelica Blick, Newkid

cykla och bada

Igår mötte upp Mina runt åtta tiden och vi tog en riktigt lång cykel tur till bomhus, vi cykla så långt att cykelspåret tog slut så vi var tvungna att cykla på motorvägen och i skogen, till slut så bestämde vi oss för att bada då klockan var halv tio. Det var inte direkt iskallt men inte fan var det varmt. Idag är jag lite små förkyld men jag klarar mig nog genom dagen.

-brb - chill on the balcony


RSS 2.0