minus & plus



Körde på två bilder, en minus bild där jag ser lite ledsen ut och en plus bild där jag ser glad ut. Här kommer även lite minus och plus från idag. Bättre att börja med det negativa så man kan avsluta positivt med ett litet leende på läpparna.

- Dålig sömn
- Vakna upp flera gånger
- Rårisig/sopslut tjej
- Skolmaten idag
- FINNAR!
- Att min man sover ATM

+ Vakna upp brevid min man
+ Dusch
+ Ingen idrott
+ Laga mat till min man (Det blev kroketter, nötkött & kantarellsås)
+ Bio med mannen (Apornas planet, tipssssssaar!)
+ WORDFEUD


Önskeoutfit


000


weheartit

smör

Rätt konstig rubrik men hade inget annat att skriva. Skola 8:00-11:45 men jag stanna kvar på möte  med några andra elever eftersom att vi ska fixa lite lekar med ettorna i skolan. Efter så drog jag till divas och fixade underskrift och sen tillbaka till skolan och lämna lappen. Har käkat glass, väntar på killen och sen blir det att dra på sig träningskläderna och sen en promenad i hemlingby, myssssssssssssss. Btw, jag är så jävla trött, sopslut. Kan det vara så att jag redan är lite skoltrött?

Den klättrande apan mohamed


lördag






Morgonen och förmiddagen spenderade jag hemma hos fille, vi käka, bada, sola, fika osv. Kvällen spenderade jag med Amanda, Emma och Hanna och senare träffade jag pojken. Nu hinner jag inte skriva mer, latero.

fredag


I fredags så vakna jag upp av att Mohamed ringde och väckte mig. Kokade gröt åt mig och älsklingsfille och sen gick jag för att träffa Mohamed. Kvällen spenderade jag hemma hos Filip där det var kalas och sedan innan läggdags så röjde vi lite i haga med statoil-häng, coop-häng och massa annat.

+++


I gotta be true to myself



silvrig stickad tröja H&M, shorts DIY, klocka Levis, skor Dinsko

-

weheartit

Zipholder



Brukar eran gylf åka ner av sig själv? Här kommer bästa tipset till er! Med hjälp av Zipholder så åker den aldrig mer ner. Ni hittar den på Jc för 39 kr.

sex, love & cigarettes


Unknown + weheartit

1h 30 min lång skoldag

Jag kan egentligen inte alla det för en långskoldag eftersom att den var så himla kort, en lektion, filosofi, ganska kul om jag får säga det själv. Jag har iallafall börjat skolan nu, förra året gick riktigt jävla fort hoppas de två åren jag har kvar går lika fort... Är jag knäpp om jag säger att det faktiskt är skönt att börja skolan? Isåfall så får jag vara knäpp.

Via iphone




Fjortisbild, mumsbild, sovbild, cykelbild. Hejdå.

igår, idag & imorgon

Tjooooooooooooooo.

Igår hängde jag, filip, mimi, annie och julia på grönan. Förjävligt mycket folk och alldeles för långa köer men det blev å åka karuseller ändå, gick även spökhuset för första gången i mitt liv, det var rätt så LAME, inte läskigt alls. 

Idag så vakna jag upp brevid min älskade och "älskade", haha. Han började skolan idag så var tvungen att vakna tidigt, men jag vaknar ändå alltid tidigt så det gjorde mig ingenting. Sen träffade jag honom då han hade slutat, hängde lite på stan, käka lunch ute osv. Nu ska vi fixa popcorn eller havreflan till våran lilla movienight.

Imorgon börjar jag skolan. Det känns inte så jävla speciellt, ska bli skönt å träffa alla dom jag saknat och lite mindre kul å börja plugga. Senare ska jag träffa älskade igen, och på kvällen blir det förmodligen festligheter... 

Tjollahooooooopp!

dagens




skjorta Monki, shorts Forever21, skinjacka NewYorker, ear cuff Glitter, converse

fullt ös!



Idag eller rättare sagt igår vare fullt ös. Vakna tio, käka frukost, åkte ut till Forsbacka, hjälpte farmor att packa ner saker (hon ska flytta), pizza till lunch, gofika med kaffe, hem till stan igen, promenad genom stan, chill hemma, middag hos pappa som avslutades runt för ungefär en timme sedan. Nu ska jag sova, godnatt!

-


godnatt pos



Nu blire läggdags för min del. Känns lite konstigt att sova själv när man inte har gjort det på över en vecka. Bjuder på en bild från Åre på mig och älsklingen. ÅÅÅ JAG BLIR TOKI. Jag vill den pos.

Home sweet home!

Nu är jag hemma igen. Nu kommer jag börja uppdatera lika mycket som vanligt eftersom att jag inte ska bort något mer. Hur som helst.. Jag hade det jätte mysigt och trevligt i åre och tänndalen. Nu har jag duschat, ska snart käka och sen börjar min efterlängtade spa-kväll. Skönt att vara hemma och fräscha upp sig, behöver det verkligen!

ole åre






sorry for the late update

Men nu ligger det till så att jag är nämligen i Åre med min älskade pojkvän och hans föräldrar. Vi har det jätte mysigt den enda nackdelen är väll kanske att det är väldigt kallt här uppe. Imorgon fyller pojken min år och på fredag så ska vi åka vidare till Tänndalen och kanske ett litet stopp i Norge innan de. Sen bär vi oss av hemmåt på söndag. Nu får ni ha det så bra så ses vi antingen imorgon eller på måndag, pusssssssshej!


Jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar


YESTERDAY

Började min dag framför teven. Drog ner till stan med family och shoppa. Mötte upp älsklingen som jag inte hade träffat på 3 veckor, fikade, promenare, kolla på film. Natten spenderade jag med Malin, Mina och Evelina. Gjorde bl.a. 100 situps mitt på torget, planka en minut på en bänk, tog ett dopp på fjärran, blev jagad av civilpolisbilar osv. Kom hem runt ett, duscha, drack 3 glas färskpressat, sen soooooooooov jag.

VI MÅSTE HJÄLPA DELFINERNA!

Såg nyss en dokumentär på svt1 om delfiner, hur dom dödas i japan. Jag har aldrig gråtit så mycket, jag har aldrig lidit så mycket, hur så fina djur slaktas på ett sånt brutalt sätt är helt..... absurt! Jag vill inte förstå! Jag känner att jag måste hjälpa dom, jag måste få folk att se vad som händer med delfinerna, de djur som är intelligentare än oss, som hjälper oss och räddar oss.

Skriv upp er för att hjälpa delfinerna. DET TAR INTE MER ÄN 1 MINUT:
1. http://www.takepart.com/thecove
2. Klickar ni på "Write to our leaders and help get the word out in Japan"
3. Klickar ni på "Not on Facebook, sign here"

Och nej, det är inge jävla virus.

Mormors dröm




favoriten från H&M

Vi lever alla med känslan att falla



Tog Limöbåten till Limön med Annie, Marika, Mimi, moster och mamma. Badade med döda fiskar, svettades som en gnu och åt kall korv men trotts det så var dagen otroligt sköön och mysig, verkligen skönt att komma ut på vatten och känna håret blåsa åt alla håll och känna hur solen steker på. Påvägen hem tog vi ugdomar en sväng till Waynes vid vattnet och tog oss en varsin frappe och kolla ut över vattnet. Det känns som att jag har fallit från ett moln, jag måste vara knäpp, lite störd och alldeles för lugn. Men på lördag ska jag gå loss som attan. Laterooooo!

Limön

Nu drar vi till båten som går till Limön, skriver när jag kommer hem. Pusselipuss

Veckans blogg vinnare här då




Har ju aldrig vunnit nå veckans blogg grej förut så var ju jätte kul å se att min galne vän och otrogne äventyrare Mohamed (aka CHUPPIIII) hade valt mig som numero UNO. Killen är helt sjukt kul, går loss och har dessutom en väldigt intressant blogg! Check it outtttttttt nooow dudes - CLICK HERE -

RSS 2.0