ENSAM EN LÖRDAG



Har varit själv i ca 4 timmar nu. Min pojkvän är påväg hem från Åre, min mamma är hos en vän, min syster är i trollhättan, min pappa sover och nästan alla mina vänner ska till krogen. Kul att man inte är 18 år. Jag får helt enkelt hålla mig sysselsatt med hjälp av pyssel. Men ibland så behöver man faktiskt tid för sig själv, så här är det inga sura miner!

DEN BÄSTA ONSDAGEN NÅGONSIN


I onsdags så var den svenska björnstammen i Gävle. Jag var verkligen tvungen att se dom! Förfestade hos Felicia med helt gäng tjejer sen for vi vidare till stan, väntade på björnstammen i ca. en timme och det var nästan så att man tappade tålamodet. Men det var LÄTT SOM EN PLÄTT VÄRT DET! Dom var helt galet jävla bra i helvetet, plus att dom är så himla charmiga! Det var inte direkt många som var där och såg dom men FYFAN vilket jävla ös det var, och älsklingarna i björnstammen kunde inte sluta flina och fnissa pga vårt jubel. Nu blir jag helt varm inombords. Om ni får chansen att se dom så GÖR DET, för att det så himla värt det!

NEW IN: SPACE T-SHIRT


GODMORGON


Idag har jag egentligen sovmorgon men det sket väll jag i. Så nu ligger jag i pojkvännens säng (inte den på bilden), läser lite bloggar och lyssnar på dubstep.
Igår gick jag på vatten jympa för första gången, jag hade självklart sällskap av Mina men resten var ju bara gamlingar. Det kändes absolut inte som träning och idag har jag inte ens träningvärk men det var helt underbart att få vara i vattnet, man känner sig så fri.
Efter skolan blir det iallafall spinning, själv eller inte själv vet jag inte än. Sen ska jag springa hem och sköta några ärenden. Ikväll blir det att övningsköra och blir det mys och sova hos pojkvännen.

SÖNDAG


Vad har jag gjort idag?
Vaknade upp bredvid min prins, käka frukost, städade i rummet, slängde sopor, handla matvaror, tvätta bilen, käka våfflor (det är ju trotts allt våffeldagen idag), myst x100, kollat på film, lagat skinksås med pasta och nyss var jag med Scarlett. Nu kom min prins hem igen så det blir att duscha och sen myspys igen.

MY ROOM


Har gjort om lite i mitt rum den här veckan så jag har inte haft tid för att blogga. HÄR hittar ni bilder på hur mitt rum såg ut innan.

MONDAY

Då var första lektionen och ett möte avklarat och nu är vi inne på andra lektionen, svenska. Sen har vi fyra timmars håltimme vilket inte är allt för kul. Men då blir det att käka ute eftersom att jag och två andra i min klass har vunnit en lunch på Tennstopet, så det blir väldigt trevligt! Vädret idag är KAOSKAOSKAOS eftersom det snöar, typ snöstorm ute, snö överallt! Får hoppas att det inte håller på en vecka iallafall. Får försöka se det positivt!

DAY VS NIGHT

Klänning och armband Weekday, tröja och kuvertväska Monki, skor Primeboots


Klänning Weekday, armband och kuvertväska Bikbok, skor Jeffrey Campbell

DEPP-LÖRDAG


Idag har det varit en riktig "ta hand om mamma-dag". Jag har umgåtts med min moder hela dagen idag, färgat hennes hår, målat hennes tånaglar, hjälp henne ladda upp bilder på facebook och kollat på film och tv. 

Jag är inte riktigt på toppenhumör idag eftersom att det var ett år sedan min älskade farfar dog. Skulle egentligen baka och gå hem till farmor, men jag fann ingen ork att ta mig ut eller resa mig ur soffan och sängen. Har tänkt på farfar hela dagen och även fast att det har gått ett år så har jag svårt att förstå att han faktiskt lämnat oss. Jag älskar dig farfar.

Jag älskar dig för den du är


I onsdags när min pojkvän kom hem så hade han nästan inget hår kvar på skallen. Jag blev så överraskad att jag skrattade tills jag grät, min pojkvän blev såklart jätte besviken på min reaktion. Han var absolut inte ful i det, men det var så ovant att se honom utan hår. Dock så ska jag försöka snagga det kortare eftersom att både han och jag anser att det är lite för långt.

Den här helgen, som alla andra helger så är min älskade och tävlar. Idag kom han på tredjeplats (skicross) och jag är så himla stolt över honom. Jag hoppade utav lycka när han berättade det för mig via telefon. Tror att han nästan blev lite rädd för mig när jag berättade hur stolt jag var över honom. Men jag älskar honom. Och mamma tycker att Filip är en så fin och snäll kille.

Tröjan han har på sig har jag själv gjort, den är bra mycket finare irl.

INSPO


Vad jag vill


Jag vill att det ska vara varmt ute, jag vill ha pengar, jag vill åka utomlands, jag vill på konsert, jag vill bli brun, jag vill bada, jag vill sola och jag vill gå runt i shorts.

THIS IS HOW THEY LOOK ON ME


BEHIND MY SUNGLASSES



Är sjukt hängig. Men Annie fick ändå med mig till stan. Fick med mig hem armbanden på bilden och solglasögonen. Just nu känner jag mig helt slut, jag som trodde att jag blivit frisk. Jag vill röja lite i mitt rum innan jag lägger mig ner och tar en powernap men jag orkar inte ens det. Jag får förmodligen powernap-sällskap av min syster eller så kommer Prinsen och myser. Det visar sig...

-


Bleached Distressed Denim Shorts


Jag köpte ett par SKITFULA jeans i en secondhand butik för några veckor sen, och igår bestämde jag mig för att äntligen fixa dom. Började med att klippa dom till shorts (längre baktill), gjorde två hål för att göra dom lite tuffare, kämpat med att få dom så fransiga som möjligt men jag finner det nästan omöjligt och till sist blekte jag dom upptill och satt på ett par nitar för att ge dom en lite mer attityd. Jag är riktigt nöjd med resultatet med tanke på hur fula dom var i början. Gjorde dessa med tanke på att det är inne med faded denim och tie-dyed denim nu i vår.

Ack Amanda


Kom nyss hem, köpt massa gotti, pysslat, det luktar klorin hemma (tack vare mig). Jag borde plugga, men jag ligger hellre i sängen och inte bryr mig ett piss om plugg. Ack Amanda, vad ska det bli av mig?

Lite text för er som gillar sånt


Har just ätit frulle, hade tänkt dra med mig mamma på en kort promenad innan vi åker och handlar. Mamma envisas om att köpa byråer till mig eftersom mina och prinsens kläder inte får plats i min garderob. Och så har pappa lovat mig en spegel, en riktigt lutjakob-spegel, men jag har svårt att ta farväl av min garderob, vad ska vi göra med den liksom? Den skulle ju vara skitsnygg om man bodde i ett hus, men i mitt rum passar den inte in. Måste även göra mig av med min stationära dator, men fan just nu orkar jag inte det. JUSTE! Min prins var med i tidningen igår, han är just nu i Mora och tävlar i Europacup i skicross tillsammans med TOLV andra herrar från sverige och deras konkurrens är åkare från ELVA nationer (sammanlagt 64 herrar), jävligt stort om jag får säga det själv. Jag är iallafall den stoltaste flickvännen i världen atm, eller det är jag ju alltid. See you later alligator!

SCREAMING OUT


Jag har känner mig osynlig eller jag vet inte vad jag känner. Vet inte om jag mår dåligt fysiskt eller psykiskt. Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra. Jag är redo för vad som än kommer, hoppas på något stort, något som får mig att känna eller jag menar nog något som inte får mig att känna, något som inte får mig att bryta ihop. Hur kan allt vara så jävla piss? Är jag kanske deprimerad? Jag hatar verkligen negativitet men nu är jag ju för fan själv drabbad. Har även upptäckt att folk inte bryr sig längre, om min existens. Nej, jag tänker inte göra något dumt eller så, jag tänker försöka få mig själv att må bra, umgås med dom som vill mig gott och ge fingret till de som inte bryr sig ett dugg. Varför ska man slösa sin tid på sånt folk? Okej okej, jag kanske inte umgås med mina vänner så ofta nu förtiden och ja jag ska ändra på det. Jag behöver vänner, alla behöver vänner. Fast bara riktiga sådan som vill en väl.

KONY2012


GRATTIS BÄSTA SYSTER!


PIMPING MY VEST


Hittade den här västen på secondhand, kanske inte världens snyggaste väst men den funkar väll. Har försökt pimpa den med en massa nitar men jag är inte riktigt nöjd än. Någon som kan bidra med förslag?

RSS 2.0