-

 

Trettionde augusti
Idag har det varit en sån där olycksdag som alla andra dagar för fröken Jakobsson. Min dator krascha (som vanligt) men som tur var så lyckades jag rädda några dokument och bilder så jag är glad ändå. Har just skickat in en uppgift vilket känns underbart men jag är ändå lite besviken på mig själv att jag inte riktigt hade tagit tag i den innan. Lite tur har jag iallafall som ska spendera kvällen med mat, drinkar och dansgolv med underbara Mina. Som jag har längtat att få gå loss tillsammans med den här tjejen!

-

 

Paris del 6

 


Tour Montparnasse. Jag är inte direkt höjdrädd men jag tror att det är väldigt svårt att vara höjdrädd där uppe. Det är hiss hela vägen upp och utsikten är verkligen häpnadsväckande.

<3

 

Tjugosjunde augusti 
 
 
Första dagen i skolan, CHECK. Det gick verkligen jättebra. Jag är verkligen redo för den här terminen, jag ska ge järnet. För er som inte vet om det så ska jag nämligen gå en sjunde termin på gymnasiet. Det är en möjlighet som inte alla får och jag är sjukt tacksam över att jag fick den möjligheten. Dagen har för övrigt varit underbar. Har verkligen känt mig lycklig. Solen har spridit en tropisk värme, terminens första uppgift är påbörjad och jag hade så mycket energi under träningen. Hoppas ni också har haft en bra dag och njutit utav solen!
 

-

 

Paris del 5

 


Grönt och fint från Paris.
 

!

 

Paris del 4
Lite fina miljöbilder från Paris. Ett ord - I'MSOFUCKINGINLOVEWITHPARIS.

Tjugofjärde augusti

Alltså denna dag. Finns alldeles för många ord för den. Fick för en gång skull sova ut eftersom att det är helg så är det ingen som borrar eller hammrar kl 07 på morgonen! Blev en tripp till Valbo med mannen där jag inhandlade en bh. Som jag har väntat på denna bh, de har aldrig min storlek och ett tag så trodde jag till och med att de hade slutat tillverkat den modellen men jag hade riktigt tur och var överlycklig efter mitt köp. Det här med att köpa bh har jag alltid funnit svårt, antingen är de försmåa eller förstora eller så skaver dom. Fetaste floppen idag var iallafall Espresso House i Valbo, alltså det finns en tjej där som är så fruktansvärt otrevlig. Man tycker ju att sånna människor inte borde få jobba på sådana ställen. Jag kunde inte ens njuta av min latte eftersom att jag var så förbannad över hur jag hade blivit behandlad. Blir arg bara jag tänker på det! Resten av kvällen har spenderats i tvättstugan. En lite annorlunda lördagskväll...

Tjugotredje augusti

 
 
 
 
Idag har varit en väldigt hektisk dag. Har b.la. hunnit med att städa hela lägenheten och tagit mig en riktig work-out med dammsugaren. Sen så har jag även hunnit med att chilla lite med livet men då drabbades man tydligen av världens hemskaste mensvärk. Två ipren senare så bakar man för fulla muggar. Tog mig en liten promenad till pappa och lämna en gobit till honom och sen vidare till farmor med en gobit åt henne också. Hennes katt är verkligen helt tokig i mig, hon liksom blir helt till sig och jamar så fort man vänder ryggen mot henne eller slutar klappa henne. Snart blir det att ta någon drink men mer än så blir det förmodligen inte ikväll.

-

 
 
 

Paris del 3
Vi besökte Paris boulognerskog, otroligt fin. Dock orkade vi inte gå runt hela eftersom att det var så stort. Mycket växter, vatten och djur. Vi såg tre vattenfall på den lilla sträckan vi gick och jag är så himla svag för vattenfall, jag blir liksom som ett barn. "FILIP KOLLA KOLLA ETT VATTENFALL!". Man kunde till och med hyra små roddbåtar där, tänk er så mysigt att ta sig en liten sväng i vattnet och åka förbi vattenfallen och svanar osv. Ja, nu ångrar man ju sig att man inte gjorde det..

-

 

Paris del 2

 


Triumfbågen var väldigt fin att se på. Den är alltså i en rondell som är typ 6-filig, helt sjukt. Innan vi stack därifrån så fick vi vittna en krasch men det var inte någon större olycka. Anyway.. Jag var helt förtrollad av alla detaljer och alla namn på triumfbågens väggar, det var verkligen jättefint, en riktig hyllning till människorna.
 

Tjugonde augusti

Nu är jag äntligen BACK ON TRACK. Jag lovar att jag inte ska göra er besvikna. Iallafall. Nu när jag är hemma igen efter mina två resor så vill jag ändå ut och resa snart igen, kanske bara en weekend eller så. Vi får se... Kanske under höstlovet eller så. Aja. Imorgon börjar jag kanske skolan, jag är inte riktigt säker om jag gör det eller ej eftersom att jag inte har fått besked än. Haha, typiskt jag att komma på saker i sista sekund.

<3

 

Paris del 1
Andra dagen i Paris åkte vi till Eiffeltornet. Det var fruktansvärda köer upp till Eiffeltornet men som tur var så hade vi redan köpt biljetter på nätet så vi hade förtur och behövde inte vänta länge alls. Det finns tre våningar i Eiffeltornet. Vi tog hissen direkt upp till andra våningen där vi bytte hiss till den som gick enda upp i tornet. Det var verkligen magiskt att stå där uppe. Utsikten var otrolig och jag var inte det minsta höjdrädd. Jag brukar inte vara höjdrädd i vanliga fall men man var verkligen helt tagen av utsikten så man glömde bort höjden helt och hållet. Åker man till Paris så tycker jag inte att man ska nöja mig med att bara stå utanför tornet utan givetvis ska man enda upp på toppen för att få den ultimata wow-känslan.

Fjärde augusti

Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag är i PARIS. Jag kommer hem på tisdag morgon men flyger till Bulgarien redan samma dag fast på kvällen. Vilket betyder att jag knappt kommer vara hemma i ett dygn innan jag försvinner igen. Jag ska verkligen försöka ladda upp några bilder på tisdag innan jag åker eftersom att jag inte kommer kunna blogga när jag är i Bulgarien. Här i Paris är det underbart, jag tror jag dör.

RSS 2.0