plus & minus

+ Stan med Annie
+ Julhandla
+ Kina mat
- Skola
- Bilden på mig i tidningen
- Tårar & problem
- Trött som fan


CHECK!


JAG VILL SOLA & BADA



Skulle inte tacka nej till att resa till något varmt land. Känner att jag behöver komma här ifrån ett tag, orkar inte med problem och orkar inte med att tänka. Vill bara försvinna ett tag. Och aldrig att jag tackar nej till sol och bad.


sista svenska lektionen i år & knarkskola?

Gusten hit och Carlsson dit...
Skogsarne, skyttarne...

Känner mig som en livs levande rishög, luvan är över huvudet, mina ögon är röda och jag kan inte riktigt tänka klart. Fick gå i en meter snö idag, fullt med snö i skon hade jag efter det, det är kallt och jag fryser..

Har ju fått reda på att man tydligen går i en knarkskola, det är ju inte första gången tidningen delar ut titeln "knarkskola" till de skolar jag gått i. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är jävligt tråkigt att dom håller på att skriva sådär och kasta runt orden som om det inte betydde någonting. För det första så har dom inte riktigt gjort en "undersökning" utan dom frågade bara typ fyra pers som stod utanför skolan var av två av dom är nya i skolan (började för ca. 1 månad sedan). Och det jobbigaste måste nog vara när någon slänger en kommentar som "Jaha, så du går på en knarkskola?" eller "Knarkar du amanda?".. Fan vad less man kan bli!


Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst


Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

igår, första advent




Julstämning på hög nivå igår. Bakade lussekatter och drack glögg, jul musiken var på och alla ljus var på.


alla fattar utom du


Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu..


amanda, snabba på

drar och kollar på dans. cya later

2 år och 5 dagar



Idag fyller min blogg 2  år och 5 dagar. Firade med tårta och te.


Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart



Det vart en lugn kväll med underbara fina Mina. Tjockade extra mycket men det slutade med magont, diarré och nästan spya. Älskar att jag är laktosis!

Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats, men du finns kvar. Allt var svävande men nu så ser jag klart...


Mina skor mår bra, hur mår dina sko?



Idag bestämmde jag mig för att fixa mina skor. Så de smutsigaste skorna fick en liten spa dag, tvättade rent dom, vaxade dom, smörjde dom, (målade dom?) os.v. Nu ser dom iallafall fräscha ut! Stolt man är då..


pump it up



Har varit och tränat med Mina idag. Förlängde mitt kort till 3 månader så nu blir det hård träning.. eller inte... Och nej jag har inte philadelphiaost i ansiktet utan det är en ansiktsmask som jag kände att jag jag var värd eftersom att min hud är så riiiis. Annars som ni ser så är mina muskler i god form, muskelknutte nr ETT.. Nu tänker ni säkert "Hennes hand trycker säkert upp det där" och om ni tänker så.. så kan jag inte ljuga... hehehe, busteeeeeed! Nu ska jag ta mig ett bad, tjing tjing!


två apelsiner & en amanda


sjukling?

Vaknade upp med spya i halsen. Jag brukar sällan spy och är nog mest rädd för att spy. Mådde alltså jävligt dåligt men bestämde mig för att gå till skolan ändå. Har ju funkat bra än så länge så ska inte klaga.

Jag har något fel, jag klarar seriöst inte av att stanna hemma, men jag orkar inte gå till skolan men vill absolut inte ha frånvaro.. Är det bara jag som känner så?


BROWN BOOTS


Men det du säger att du tycker säger inte mycket




Ledig dag. Har kollat på tv hela dagen lång, städat och bakat. Har inte haft någon lust att gå ut i stormen, tråkigt med storm...

Idag får det bli en insperation dag, söker efter insperation överallt!


the perfect outfit



Fake fur Bikbok, t-shirt & mössa Weekday, jeans Topshop, ring Asos, skor Dinsko


I do not want to go back, I want to go forward

Rätt så rastlös dag om jag får säga det själv... Två lektioner, fast jag låg i en soffa och sov på företagsekonomin. Idrotten där emot var helt underbar, fotboll. Efter skolan kollade jag och H på tågbiljetter och skulle köpa konsert biljetter men dom var SLUTSÅLDA, jag dör lite inombords.

Imorgon är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska göra mer än att sova ut. Inatt blir det väll mardrömmar igen, en av mina stora favoriter...

Real deal baby

make a gif

My love's a revolver, my sex is a killer. Do you wanna die happy?


lyx vs. budget


SCHOOOOOOL

Japp japp, har igentligen matte men jag kunde inte bry mig mindre om det just nu. Ska till tandläkaren runt halv tre, hoppas på inga hål. Mensvärken tar död på mig. Dagen har varit helt misslyckad så jag skulle inte bli förvånad om jag hade typ tre hål eller mensar igenom.


I scream like a child, my insides went wild



When the phone rang and I thought it was you and I sprung like a kid who just got out of school...


xxxx


Linne & kappa Weekday, byxor Monki, Converse


ont här & där

Funderar ärligt talat på att gå och lägga mig, känner mig allmänt hängig. Det är väll en förkylning på G. Hade tänkt poppa lite popcorn nu och kolla på tv tills jag nästan inte kan hålla upp ögonlocken. Men varmchoklad med grädde låter mest lockande, synd att man inte har grädde.



Ont i revbenen, ont i brösten, ont i axlarna, ont i huvudet, ont i foten, ont i magen, ont i halsen, ont i hjärtat...

SAVED



Ph amanda jensen

Två bilder från igår. Vilken kväll alltså med super trevligt sällskap! Förstår inte hur vi hann med att göra så mycket som vi gjorde eller jaa..  Jag behövde verkligen detta och det vart helt amazing.


The next time you leave don't go without me




Har hunnit kolla på 4 filmer på tvn än så länge, otroligt nog så har jag gråtit åt alla filmerna. Snart ska jag på 30års kalas med min kära familj, ska bli kul! Känns som en ovanligt slapp lördag.. 


mot musik, dans och allt däremellan



Nu far jag iväg för en partykväll! Cyaaa tomorrow young folks!


BLOGG ÄNDRING

Kommentera gärna!


a tiger round my finger


suck it up

Jag kan inte ladda upp bilder på bloggen, jätte kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Hoppas inte att det är samma sak imorgon för då raderar jag bloggjäveln, vill jag lova!


RSS 2.0