DREAMING


 
Kan ju säga att jag är lagomt less på vintern nu. Jag skulle gärna vilja vakna upp imorgon och kolla ut genom fönstret och se solen lysa, snön smält bort och träden är gröna. Jag skulle vilja fly från denna dystra årstid. Någonstans där det är varmt, där man kan sola och bada. En romantisk getaway. Fast det skulle typ räcka med att åka till någon spa anläggning i närheten för en massage eller två, gärna någon ansiktsbehandlig också!

-

 

Tjugofjärde februari


 
Den här lilla lappen fick min mamma i ett kuvert på julaftons morgonen. Jag spelade in hennes reaktion när hon öppnar brevet och inte riktigt förstod att vi ÄNTLIGEN skulle flytta. När hon väl förstod så drabbades hon av panik. "Då måste jag skriva upp mig på den där lägenheten som jag hittade på gavlegårdarna". Hahaha den där kvinnan.. Men det har gått så bra så, hon har hjälp mig en del här i lägenheten och är så lycklig för vår skull. Nu har hon dessutom fått tag på en mindre lägenhet, hon kan ju liksom inte bo själv i en fyra.. Den ligger väldigt centralt så nu vet jag vart jag kommer sova efter en kväll på krogen när Filip är borta och tävlar. Skämt åsido.

Tjugonde februari


 
 
Idag har jag lagat första "middagen" i lägenheten. Det fick bli pannkakor med valfritt tillbehör. Jag valde såklart nutella med jordgubbar och banan. MUMMMMMMSIGT! 

-

 

Trettonde februari


 
Jag är så himla lycklig trotts min förkylning. Saker och ting börjar verkligen "gå min väg". Ikväll ska jag tillbringa min sista natt i mitt flickrum med musik i öronen. För imorgon så ska det banne mig flyttas till Lilla Centralgatan.

-

 

Nionde februari

 
Bilder på hur vår lägenhet såg ut när vi fick nycklarna. Nu har den dock fått sig en makeover och ser inte ut som ovan. Jag önskar verkligen att jag tog fler bilder före vi börja rusta... men vi var så himla ivriga på att börja måla och börja flytta in. En del av lägenhet hann jag inte ens ta kort på för vi fyllde det med en massa sopor, målargrejer, stegar, slipmaskin osv. Lägenheten är fortfarande KAOS. Men jisses, vem tusan trodde att det skulle ta så mycket jobb och tid att måla, städa, skrubba, diska, packa upp kartonger osv. Jag har varit i lägenheten varje dag förutom en sedan 30e januari och hållit mig sysselsatt med allt möjligt som behövs göras innan vi börjar bo där. Men förhoppningsvis ska vi kunna sova där i helgen. Vi håller tummarna!

-

 

RSS 2.0