ON THE ROAD

 

-


Det här med jul

Jag vill börja med att säga att jag verkligen hoppas att ni har haft en riktigt god jul. Hoppas ni har fått fina presenter och ätit god mat. Jag älskar julen. Denne jul var vi färre än vanligt men det var fortfarande jätte trevligt och mysigt. Jag hade inte önskat mig något denna jul men blev glad över det jag fick. Det enda problemet med denna jul var att vi var klara med alla förberedelser långt innan så när julafton väl var kommen så var det alldeles för mycket väntan. Men som sagt, julen är mysig.

REINDEER

 
 
 


 
 
Hittade de här renarna påvägen hem från Funäs längst motorvägen. Världens finaste renar. Men bara tanken av att dessa blir överkörda får mig att gråta, jag vill bara ta hand om dem som om de vore mina barn. Åh, jag dör inombords..!!!!

My saturday

 
 
 
 
 
 
 
Har alltså aldrig åkt skidor i hela mitt liv. Eller jo, nu har jag det och förra året åkte jag en gång. Går inte sådär jätte bra för mig med skidorna, jag har noll kontroll. Meningen var att jag skulle spela in en liten film så ni skulle få er ett litet skratt när jag plogar ner för backen men tyvärr glömde jag bort det när jag väl stod på skidorna, antar att rädslan tog över men när jag väl kom på det var jag alldeles för trött för att ens ställa mig upp. 

Vecka 51

Jajemen, då är vecka 51 snart över. Har hunnit med en massa plugg under måndag-torsdag. I fredags var det julavslutning i skolan, satt och skratta för det mesta. Hann förbi stan en snabbis med Scarlett som äntligen har kommit hem, eller ja, hon bor ju i Göteborg nu förtiden eftersom att hon går på högskola där. Sedan vid fyra tiden bar jag, Filip och hans far iväg mot Funäsdalen. Vi kom fram på natten så det var bara att gå och lägga sig så fort man var framme. Åkte skidor nästan hela lördagen och idag har vi självklart åkt hem ifrån Funäs (kan ju inte fira jul någon annanstans än hemma) och sedan julbakat och myst framför så ska det låta. Strax är det läggdags för att sedan vakna upp till en ny vecka, en mysig vecka och finns det någon bättre start än att börja denna vecka med julafton?! JULMYSFAKTORTIOAVTIO.

BESTFRIENDS





Source: WeHeartIt

plugga plugga plugga

Som ni säkert redan vet ligger jag efter i skolan. Men det går frammåt.. nu.. Men det betyder att jag inte har haft tid för något annat, liksom roliga aktiviteter, träna och träffa mina vänner. Den här veckan har jag inte ens träffat min pojkvän, eller ska jag säga fästman? Haha, vad fjantigt. Lilla fästmannen min. Det känns iallafall bättre nu, har fortfarande sjukt mycket kvar och hela nästa vecka består av endast plugg, seminarium, prov och sånt tråk. Jag är så sjukt stressad. Det är omöjligt för mig att försöka få bort dessa "röda-uppgifter" innan jul men jag kan ju faktiskt försöka ta bort de som faktiskt går att få bort... Japp japp, så där har ni anledningen till att jag inte har haft tid för bloggen, eller något annat för den delen.

Misslyckade lussebullar





Här har ni dom, de misslyckade lussebullarna. Mamma hade i för lite saffran, jag råka köpa fullkornsmjöl och så var dom på tok förstora. Jag har inte smakat dom än och kommer inte göra det heller, men annie sa att det smakade skit och mamma sa att dom smakade bröd. Det blir att baka nya lussebullar i veckan iallafall, för de här kan man ju inte bjuda på. Blir så less när saker inte blir som man har tänkt sig...

I see sky




Blev en sväng med syster min på stan idag. Kom hem med två välbehövliga baslinnen och några julklappar. Tog en annorlunda promenad hem idag, gick förbi Staffankyrkan och kunde inte låta bli att ta kort på den. När jag kom hem så var jag helt frusen, och det är jag fortfarande trotts att det har gått ungefär tre timmar. Jag är kall som is och mina leder är stela och gör ont. Idag står det festligheter på schemat men innan det blir det lite mys hos farmor!

Tell me you love me

 




Sitter just nu i skolan påklädd, inte i sängen naken som bilden ovan. Har fått klart en uppgift idag, känns underbart dock tror jag inte att jag hinner med så mycket mer idag. Igår var jag ju som sagt på bio, Breaking Dawn Part 2 och filmen var fantastisk. Jag både skratta och grät. Fint slut, dock hade jag velat att det skulle komma iallafall en till film då man får se hur Renesmee och Jacobs realation blir och så. Det enda negativa med filmen var att bebisen såg alldeles för animerad ut men över det hela så var filmen superbra. Jag har inte läst böckerna men har hört att dom ska vara mycket bättre än filmerna. Så eftersom att jag tycker filmerna är så bra vill jag inte förstöra det genom att läsa böckerna. Det där lät kanske lite konstigt? Men iallafall... Jag gråter bara jag tänker på Bellas och Edwards kärlek, den är så otrolig maktfull, finner inte några ord för det. Äkta kärlek kanske. Ja, jag vet att jag är en hopplösromantiker, what to do, what to do..

Hiss & Diss

+ Kärlek. Det bästa som finns är att vakna brevid min kärlek. Känna värmen utav en annan kropp, vakna utav pussar och kramar. Han är personen som följer med mig på toa när jag är mörkrädd, tycker att jag är gullig när jag ramlar eller inte förstår och skrattar när jag larvar mig. Min kärlek är värd allt.


+ Snö. Jag älskar snö. Inte för att det är kallt utan för att det är så himla fint! Och dessutom kan man leka i snön, utan att göra illa sig. Och som vi alla vet så är jag en riktig klumpeduns, ingen nyhet direkt. Åka pulka, snöbollskrig, åka skridskor ute, göra snögubbar och snöänglar. Ja, det är bra underbart. Men det är även så himla roligt att gå runt och känna sig som en tomte med rosenrött ansikte och stora kläder.


+ Baka. JAG ÄLSKAR ATT BAKA. Nu i jul ska jag passa på att baka extra mycket, synd att man går upp så förjävligt i vikt när man bakar. Kan inte hålla händerna i styr, kan inte sluta äta. Efter jul så är det inte min blogg ni hittar här, utan en tjockis.

- Årets julkalender. För i helvete. Jag måste verkligen totaltdissa detta. Det är så farbaskat löjligt. Kanske hade jag för höga förhoppningar med tanke på att första Mysteriet på Greveholm var så bra. Men det är ju nå sjukt hur dåligt det här är. Jag tänker byta ut årets mot förra årets julkalender. För den var FANTASTISK. Den satt man inte och sucka till, det här är skit. Jag retar upp mig på dialekterna och jag avskyr skådespelarna. Det är en skam. Men det kanske är en julkalender som blir bättre med tiden.. Men än så länge är den dålig.


- Otrevliga människor. Jag har nyligen upptäckt att människor är jävligt otrevliga, inte alla men många. Vissa har en så stark åsikt att även fast att man anstänger för att säga på ett trevligt sätt att det personen säger är otrevligt och att man inte säger så, så blir den istället agressiv och attackerar en personligt. Detta stör mig nå extremt. Vill bara slå människan i ansikte, men jag vet att jag är mognare och bättre än det.


- Bilister. Jag kan börja med att säga att jag inte har körkort, och är absolut inte sugen på att skaffa det heller. Har man körkort då ska man förfan kunna veta hur man kör en bil. Har sett flera bilar som har åkt av vägen, ner i diket. Ja, det är halt men ändå.. Och förra veckan när jag och Filip åkte till Coop så åkte vi i filen som hade företräde att åka in på parkeringen men då kommer en jävla kärring kör med full fart mot oss fast från sidan, svårt att förklara då det är riktigt komplicerad infart. FÖR TUSAN KVINNA VI HAR FÖRETRÄDE, KAN DU INTE SKYLTARNA? Denna kvinna kommer alltså i fullfart mot oss och var nån centimeter ifrån att krocka med oss men som tur var så såg Filip detta och gasade på. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv och förbannad! Och oftast när man krockar eller när man är nära på att krocka brukar man stanna och prata med varandra, liksom diskutera varför det blev som det blev osv. Men näää.. kvinnan kör vidare utan att bry sig om vad som nästan hände. Hon gjorde inte ens en min när vi nästan krascha. Nästan så att man tror att hon var självmordsbenägen.

100 gånger bättre




Idag skulle det kännas hundra gånger bättre att ligga kvar i sängen än att sitta här, i skolan i en rätt så obekväm soffa. Kanske tog gårdagens julbak upp alla mina krafter. Jag är fruktansvärt trött idag iallafall. Mina ögon hänger, mina ögonlock är för tunga för att hållas uppe. Jag pinar mig igenom denna skoldag. Jag har förmodligen sovit dåligt, orkar inte ens tänka efter.
Under psykologi lektionen kom jag på att jag kanske har panikångest. Jag har ju alltid ångest, och alla dessa symtom stämmer in så bra på mig. Och nu blev det lite för personligt igen...
Ikväll ska jag äntligen få se Breaking Dawn part 2, jag som bestämt skulle se den på premiären men icke sa nicke. Jag har haft så mycket att göra att jag knappt har tänkt på det. Är väldigt förväntansfull. BTW, jag har söta julgardiner i mitt rum.

Frusen måndag

I måndags var jag ute och gick med Annie i Boulognern, det var klarblå himmel och solen sken. Dock var jag så jävla dum i huvudet att jag gick ut i endast träningsleggings på benen i minus 20 grader, mina ben vart så frusna att dom domna bort och det liksom stack till i benen, typ som om någon skulle sticka någon med flera nålar och spikar samtidigt. Det blev inte någon lång promenad då Annie förstod att jag led. När vi kom hem till Annie så tog jag av mig mina träningsleggings och som jag trodde var mina ben helt sprängröda. Jag hade som sagt ingen känsel då men när jag hade värmt mig under en filt ett tag så började mina röda ben få vita stora prickar. Läskigt var det. Men är man dum så är man. Nu har jag iallafall känseln kvar i benen. Och förresten! Det var ju så förbaskat fint i Boulognern, men då skulle ju självklart min mobil dö utav sköldskador........ Syrran fick iallafall några bilder får hoppas hon lägger upp bilderna på bloggen så att jag kan drömma mig tillbaka. Verkar ju för tusan inte bli nå så fint väder på ett tag då det redan nu är minus tre grader. Hoppas inte snön smälter bort! Jag hatar verkligen slask.

FROST

 
 
 



Jag älskar verkligen frosten som skapats på mitt fönster, så himla fint och intressant!

Every second with you is a love song






17 månader tillsammans med min prins idag.

GOODMORNING




Igår kom första snön. När jag kollade ut genom fönstret trodde jag faktiskt att jag drömde. Jag tycker att det är hur mysigt som helst med snö, vinter, jul men att gå i en meter snö, motvind och få snö i ögonen gillar jag inte så värst mycket. Förra lördagen julpynta jag hela lägenheten och i torsdags pyntade jag granen. Alla julklappar är handlade och inslagna, med andra ord så är jag redo för julen. För övrigt så fyller min älskade pappa år idag, hela 62 år så det blir till att fira honom hela dagen.

RSS 2.0