<3


INSPO

sources WeHeartIt

mallorca - part four


Vi spenderade en hel dag på stranden, vilket var helt underbart. Fast efter den dagen så vart vår kära Mallorquina helt solbränd och sjuk, stackarn kunde inte gå ut på flera dagar pga solen. Vi var på en helt underbar strand som roligt nog var full av nakna människor, det gjorde stranden bara roligare. Längtar tillbaka som fan.

INSTAGRAM
Följ mig på instagram - amandajakobsson

...


PERFUME
Den här underbara parfymen fick jag utav min fina kille i 1-års present. Jag hade kollat på den innan jag åkte till mallorca och filip kom naturligtvis ihåg det. 

Förstår inte riktigt varför bilden vart så konstig, förstår inte riktigt vad jag gör för fel när det kommer till att lägga upp bilder som innehåller mycket rosa eller röd. Hjälp mig någon som kan?

SOMRIGT SOVRUM


Eftersom att man inte kan vara ute pga regnet så fick jag för mig att fixa det lite somrigt och sött i mitt rum. Jag och Filip fick för oss att cykla en sväng till ikea där vi köpte lakan m.m. Mitt rum har aldrig varit så här tjejigt som det är nu men jag trivs och min säng är så otroligt jävla mysig, nästan så mysig att jag inte kommer kunna ta mig till jobbet imorgon!

MY SECOND PAIR


Beställde hem dom här snyggingarna i slutet av maj men har inte hunnit lägga upp dom förrän nu.

mallorca - part three

En eftermiddag åkte vi med en vän till Antonia till ett badställe och påvägen dit stannade vi till vid ett par klippor där det var en sån fantastisk utsikt, dock blåste det förjävligt mycket och vi var blöta i håret så bilderna blev kaos. Badstället där var liten och mysig, bland gröna klippor och båtar. Vi spårade även i mallis, men mer än så kommer jag inte skriva.

MY DAY

Idag har jag jobbat, vilket jag hade gjort hela veckan. Men idag så hade jag tandläkartid innan jag börjar jobba men virrig som jag är så hade jag glömt bort det helt och hållet. Så jag hade suttit klockan på 7, znoosade nån minut innan jag kom på att jag hade tid hos tandläkaren 07:15. Drog på mig det första jag såg, borstade tänderna och cyklade som en dåre till tandläkaren. Dom spände tandställningen och det gick förvånansvärt fort så jag var till och med på jobbet 10 minuter innan jag började och käkade frulle. Idag har det flytit på som attans på jobbet, dagen har gått jätte fort och jag har liksom vant mig och vet vad som ska göras och kan göras och det är så trevligt att lära känna alla och prata hela dagarna, det brukar jag inte göra annars. Jag är nog en ganska blyg person ändå, fast nääää.. När jag kom hem så chillade jag en stund och sedan blev det matlagning tillsammans med mannen i mitt liv. Nu blir det läggdags!

-


mallorca - part two


Vissa eftermiddagar hängde vi vid Barbaras pool och bara chillade trotts att solen gick ned. Vi var även i huvudstaden två gånger men kameran fick inte följa med pga att vi inte ville att dom skulle bli stulna och så är det jobbigta att släpa på kameran hela dagen. Däremot så åkte vi på en liten tripp till en söt liten by som heter Pollenca där vi blev kvar flera timmar.

-

mallorca - part one


Vi kom till Mallorca tidigt på morgonen vilket var jätte bra eftersom att man kunde hitta på saker på en gång. Vi bodde i en stad som heter Porreres hos vår vän Antonia. De första dagarna spenderade vi på hennes terass på ett par handukar och så gick vi på rundtur i byn.

funkar inte

Jag försöker få upp bilder på bloggen men det verkar inte funka för tillfället.. så det får helt enkelt bli imorgon. Föresten! Jag jobbar mellan 8:00-16:00 så bilderna kommer förmodligen upp på kvällen. För övrigt så är jag fruktansvärt trött, somnade så fort jag kom hem från jobbet idag. Nu ser jag verkligen fram emot flera timmars sömn tillsammans med min finaste älskling. Godnattttti!

Home sweet home!

Hade en helt kanon resa i Mallorca, jag ville inte ens åka hem! I början trodde jag att 2 veckor skulle kännas som en evighet men det gick faktiskt jätte fort. Trotts att vi inte gjorde så mycket de tre sista dagarna så tycker jag ändå att resan var lyckad. Bilder från resan kommer senare under dagen eftersom att jag ska iväg och jobba! Hoppas ni alla har haft de jätte bra här hemma i Sverige!


ETT ÅR MED KÄRLEKEN


Idag är det ett år sedan jag och Filip blev tillsammans. Just nu är jag i Mallorca och kommer inte kunna spendera denna dag med min älskling men när jag kommer hem så ska vi fira. Men nu tänkte berätta lite om hur vi träffades och hur viktig han är för mig.

Jag och Filip "träffades" första gången när vi var 11 år på Habbo, haha jag vet att det är jätte löjligt. Eftersom att båda bodde i Gävle och vi tyckte att det var lite "coolt" så addade Filip mig på msn, vi chattade kanske tre gånger sen var det inget mer med det. När jag gick i sjuan så stängdes Nynäs skolan ner. Vi var ett stort gäng som bytte till Stigslunds skola så vi fick en egen klass, och då fick vi även veta att en "ny" kille skulle börja i vår klass, det var många som redan kände honom eftersom att dom bodde i samma område. Första gången jag såg Filip i skolan så föll jag direkt för honom, och det var jag inte ensam om... Eftersom att jag hade honom på msn så valde jag att samla mod och chatta lite med honom, men utan några framsteg. Inget hände under hela åttan. I nian hade jag tappat intresset helt och hållet då jag hade hört att han var förtjust i en annan tjej. Jag blev då tillsammans med Andreas. Om jag ska vara ärlig så var jag aldrig riktigt kär i Andreas. Under denna tid så tjafsade jag och Filip en hel del och ett tag tålde jag inte ens honom trotts att han var så himla attraktiv. När det tog slut mellan mig och Andreas hösten 2010 så skrev Filip till mig och frågade varför det tog slut och visade intresse, men eftersom att jag var ganska nere så tänkte jag inte på det mer. När jag sedan fyllde 17 så skickade Filip iväg ett grattis sms till mig och efter det så smsade vi varje dag och sen dejta vi i ungefär en månad innan vi valde att bli tillsammans officielt. Filip har även berättat att han var "kär" i mig under vårt sista år i högstadiet men att han inte vågade säga något eftersom att jag hade pojkvän. Kanske var det lite hatkärlek mellan oss redan då. Men för mig var det ändå kärlek vid första ögonkastet, jag skulle göra vad som helst för honom redan då.


Varje gång jag ser Filip le så smälter jag. Han kan verkligen komma undan allt med det där leendet. Han är charmig, omtänksam, rolig, romantisk, intelligent, gullig och oerhört snygg. Vad han än gör, även om det är första gången han gör det så är han så himla duktig och vill göra sitt bästa och lära sig mer, det gör mig så stolt. Jag är stolt över att vara Filips flickvän. När jag inte är med Filip så blir jag deprimerad. Han är min egna drog. Hans närhet fulländar mig. Han är en sån kille som får en att känna sig som "the only girl in the world". När han berättar för mig hur vacker han tycker att jag är och hur söt och rolig jag är. Det finns inte en dag då Filip påminner mig om hur glad jag gör honom och hur mycket han älskar mig. Jag känner mig oerhört trygg och jag är otroligt tacksam att jag får dela mitt liv med en sån fantastisk människa. Jag älskar dig Filip.

RSS 2.0