-


CHACHA BLOGGEN...

Fast sån är ju inte jag....
Anywayyyyyyyyyyyy, kom till skolan idag och fick höra att vi inte hade filosofi, jag valde att stanna kvar i skolan och fixa även ett matteprov som jag låg efter i. Efter school så låg jag i sängen enda tills klockan 17:30 då jag hade tid på hälsovårdscentralen, och det gick bra. Har varit och fikat med älsklingen på Waynes nu, gråtit ut och gått en liten kortkort promenad tillsammans. Nyss var vi ute med soporna och snart blir det mys och förhoppningsvis lite massage, skulle verkligen behöva det just nu. Och jaaaaaa, jag ska börja blogga mer. Pussiluss.

-


FREDAGSMYS




Nu har jag och älsklingen haft en riktigt mysig fredag. Godis, loka päron, loka smultron och citron. Kollat på två filmer också, Stockolmsnatt och Hur många lingon finns det i världen. Grät lite på film nummer två, men Stockholmsnatt däremot.. kan inte beskriva filmen med ord, bra var den iallafall inte. Nu ligger mannen och sover och jag är vaken (som vanligt). Jag har nyst typ sju gånger på rad nu och mannen vaknar inte ens av det, det är en riktig karl jag har skaffat. Men attans vad snorig jag är nu, blir att snyta sig nu, kolla tv och sen sova. Lateroooooo.

KISSING IN THE DARK




Nike skor CHECK
Nike leggings CHECK
Nike linne CHECK
Nike hoodie CHECK

Jag och mannen tog en liten kvälls promenad. Det är riktigt mysigt när det är mörkt ute och lite kyligt. Älskar verkligen kvällpromenader, ingen trafik och ingen skit. Kommer bli flera sådana i höst.

.....


I will never learn from this






ph1: Mannen har i stort sett flyttat in hos mig. Han har även markerat att den högra sidan av sängen är hans och kastat ut hans saker därför på den sidan. 

ph2: Jag verkligen lever i mina nya klackisar, klackar runt här hemma, älskar att jag blir så himla lång... jag är ju ganska så kort annars.

ph3: Igår var jag inte i skolan eftersom att jag är sjuk och idag hade jag pallat mg upp ur sängen och tagit mig till skolan då när jag upptäckt att klassrummet var tomt och skickat sms till mina klasskamrater så fick jag reda på att våra lektioner var "inställda". Så jag marscherade hem och fick absolut inget plugg gjort. Typsikt mig.

ph4: Min sovande mans händer. Jag kan inte beskriva med ord om hur lycklig jag är med honom, han är verkligen speciell.

MY OWN JEFFREY CAMPBELL SHOES



Dessa underbara Jeffrey Campbell Lita Platform Boots låg alltså i paketet som jag hämtade ut idag. Jag är som kär på nytt!

fever & cake



Helvetes bajs skit. Jag mår så himla dåligt. Imorse vaknade jag av att min hand hade domnat bort eftersom att filip hade sovit på den och sen så högg halsonten mig rejält, kunde knappt pratat. Har försökt undvikt att prata så mycket idag. Sen så blev kiboxen inställd och filip har annat för sig så här ligger jag i min ensamhet med feber i mitt stökiga rum. Spyfärdig är jag också, har käkat en halv prinssestårta idag. Spy vill jag göra, frisk vill jag bli och FASIKEN nu kom jag på att jag måste duscha också. Annie vakna nyss så nu ska jag be henne göra lite soppa åt oss så blir det mys sen. Eller... jag får väll mysa med mig själv i min ensamhet. Fuck life?????

PACKAGE FOR THE QUEEN



FINALLY! Var och hämtade paketet imorse. Det måste ha sett allt bra konstigt ut.. en liten tjej, cyklandes på en lila postcykel med ett paket i "korgen".
Lägger upp bild på vad som finns i paketet senare. Nu blir det att käka lunch och eventuellt lite prinsess tårta, eller drottning i det här fallet. Jag är ju en drottning....

///


$$$


Dagens uppdrag

Skolan 8:00 till 11:45 var en enkel match. Första lektionen var spanska och andra filosofi. Jag borde faktiskt plugga idag men jag har varit helt psykiskt störd. Gjort kaffe åt mig själv som inte smaka... så värst bra... om man säger så. Just nu sitter jag med två flätor i håret och pappas gammeldags glasögon, Annie slängde kommentaren "Varför ser du ut som en tant för?".. Jo, för att jag är psykiskt störd. Jag behövde lite kärlek och ville verkligen få mitt paket. Hur löste jag detta? Jo, jag bad Annie om en kram och väntade otåligt på posten som kom klockan TRE, helt galet sent om ni frågar mig. Men nu så har det ÄNTLIGEN kommit så det ska hämtas ut lite senare idag och då ska jag även få mera kärlek av min älskade man som jag ska möta på stan, känns underbart!

Dagens

svart linne NewYorker, myströjan Bikbok, jeans CM, skor Dinsko (förra årets modell)

+++


Finns bara tare lugnt i kväll

Har spenderat min helg tillsammans med min älskade. Käkat massa pizza, pluggat lite matte, pirates of the caribbean marathon, lunch hos killens mormor och morfar, window shoppat osv. Nu ska vi kolla på sista pirates filmen alltså den 4:e, käka bullar och killen kommer förmodligen somna innan mig (som vanligt) så det blir väll kanske å blogga en gång till innan natten är slut. LATEROOOOOO.

Dagens önskeoutfit





Så här vill jag gå runt idag, en riktigt snygg chill-outfit.

-


TACKAR GUD FÖR TBS

Jag faktiskt älskar när lektioner blir inställda. Som te.x. idag då jag mådde skit dåligt och hade kämpat mig upp ur sängen för att ta mig till skolan och precis då jag ska gå ut ur dörren så ser jag att jag hade tre sms där det stod att alla lektionerna var inställda idag, det var så himla skönt att bara vända om, slänga av sig kläderna och kasta sig i sängen. 

Och alldeles nyss så fick jag reda på att vi bara har en lektion imorgon 10:15-11:45 (engelska b), hur skönt som helst kan jag lova! Och en ledig fredag på det, eller jag drar nog till skolan iallafall, måste fixa lite plugg ändå men men. TBS<33333333

Hemmagjorda wienerbröd

 
Ingredienser:
Deg:
2 dl kall mjölk
½ paket jäst
200 g smör
1 msk socker
6 dl vetemjöl

Fyllning:
5 msk marsan pulver
2 dl mjölk

Glasyr:
1 dl flor socker
Några droppar kallvatten

Du behöver:
Matskedsmått
Decilitermått
2 st bunkar
Slickepott eller slev
Kavel
Visp
Pensel
Skål
Sked

Gör såhär:

Rör ut jästen i lite av mjölken i en bunke. Tillsätt resten av mjölken. Blanda nu ner smöret som ska vara skuret i bitar, socker och nästan allt vetemjöl. Arbeta ihop allt till en deg, gärna med en slickepott eller en slev.

Ta upp degen och kavla ut den på ett mjölat bakbord till en fyrkant, ca 40x40 cm. Skär degen i 20 mindre bitar, ca 10x10 cm.

Blanda marsanpulvret med mjölken. Fördela fyllningen mitt på varje fyrkant. Vik in hörnen och nyp ihop runt fyllningen. Lägg bullarna på en plåt. Låt bullarna jäsa övertäckta ca 2 timmar.

Sätt ungen på 250 grader.

Pensla bullarna med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen i 5-8 minuter. Låt svalna.

Blanda florsocker och vatten. Glasera wienerbröden med hjälp av en sked. Låt glasyren stelna. Sen så är era hemmagjorda wienerbröd klara!

night walk




Har varit på en nattpromenad tillsammans med mannen, riktigt skönt att komma ut och bara gå utan något direkt mål. Nu blir det att se på tv, eller jag får väll se på tv själv eftersom att han har redan somnat, men vad fan gör de? Jag har ju iallafall världens underbaraste, roligaste, snällaste, finaste och gulligaste sällskap.

Mums mums

Ni har väll inte missat att jag har recept i bloggen? Klick HÄR för att komma till mina recept.

fredag, lördag



Fredag
Vakna upp hos mannen, käkade frukost tillsammans. Sen cyklade jag hem till Hanna och sen cyklade vi vidare till Alborgen. Där blev vi indelade i grupper och jag hamna i samma grupp som Matilda, Samuel och Jonas och självklart så vann vår grupp som jag döpte till CoolKidz, vi vann ganska så överlägset. Billys panpizza-middag och sen bio tillsammans med mannen. Vi såg på Jägarna 2, skit bra om jag får säga det själv. Kan inte riktigt avgöra vilken av ettan eller tvåan som är bäst.

Lördag
Spenderade morgonen med mannen. Kollat på tv, chillat hur mycket som helst, gymmat med bästa Hanna och nu har jag käkat ihjäl mig, spyan liksom sitter i halsen och det är skit obehagligt. Ska spendera resten av min dag med Mina och natten spenderas nog med mannen som fulländar mitt liv. Btw, jag är fan förkyld. Lateroooo!

Ctrl-alt-deleta skitsnacket från mitt bredband

Om det är något jag hatar så är det folk som snackar skit om en bakom ens rygg. När man är med personen så är han/hon hur snäll som helst men sen hör man från andra att den snackar så jävla mycket skit. Jag tror inte illa om någon person som inte gjort mig illa tidigare, och det är då det hugger till extra hårt när jag får höra att folk snackar skit om en.

Något jag också retar mig upp på är folk som inte kan vara vän med "alla". Okej, okej man behöver inte riktigt vara vän med alla men man behöver inte vara ovänner heller? "Jag kan inte vara vän med han/hon för han/hon ljuger så mycket" det enda jag kan tänka på när någon säger så är "Du känner inte ens personen, hur kan du då dra sådana slutsatser? Alla förtjänar en chans." och så svarar personen "Men jag har hört det", då har jag bara en sak att säga den personen och det är HERRRRRRRRRÅÅÅÅÅÅ! Ta din bullshit och kör upp den någonstans för du anses bara vara en osäker person som inte kan tänka själv.

Något som jag egentligen inte orkar lägga ner tid på är folk som man umgåtts med tidigare som inte ens kan hälsa på en? Jag retar upp mig som fan på det. Och det enda dom säger när man tar upp det är "Men du hälsar ju inte på mig.." Jooooooo det har jag gjort men det är väll klart att jag slutar hälsa på dig om jag aldrig får någon hälsning tillbaka. "Men jag har inte hört att du har hälsat på mig" det är det dummaste man kan säga, det är en bortförklaring, en skitsnackare är vad du är. Varför ska jag lägga ner min tid på dig när inte du kan lägga din tid på mig?

Något mer som jag retar upp mig på är folk som inte kan acceptera att folk har likadana saker som dom, det blir dagis nivå på en riktigt hög nivå "Men jag köpte den först" eller "Åh jag vill inte att hon ska ha likadan tröja som mig" osv. Är du så osäker på dig själv att du inte kan acceptera att någon har likadan tröja som dig? Troru att han/hon ser snyggare ut  än dig i tröjan eller vad är ditt problem? Tror du att du är unik bara för att du har saker som inte andra har? För sånt gör inte en person unik.

Jag tycket att det är patetiskt. Jag orkar inte skitsnack. Men det är ju trotts allt ett skitsnacks-samhälle vi lever i.

Dagens önskeoutfit


Kommer jag att klara det?! IDIOT




I'm here to stay, for a while at least. Jag har alltså beslutit mig för att fortsätta blogga, vill inte göra er besvikna så jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt med alla slags inlägg.

Idag står Företagsekonomi b och Idrott på schemat så ska väll pallra mig till skolan snart. Efter skola så blir det att köpa ett nytt träningskort och inviga mitt första gympass på länge tillsammans med H. Lateroooooooo!

Sluta blogga?

Har tappat suget, vet inte längre vad jag ska blogga om. Får knappt några kommentarer och aldrig någon feedback. Jag är ute på hal is, och min statestik borde egentligen gå upp men istället så rasar den. Jag funderar verkligen på att sluta blogga, det kanske inte är min grej trotts allt.

Vad tycker ni? Kan ni ge mig lite feedback? Eller kanske försöka övertala mig att fortsätta. 
Peace så länge.

RSS 2.0