SOVIS



Nu är det banne mig läggdags! Min pojke ligger och håller om sitt täcke så sött och jag sitter här brevid med datorn i knät. Jag kan inte låta bli att kolla på honom. Han är så himla söt, lätt sötast i världen. Åh, jag börja låta som en liten fjortisssssssss........... Skjut mig, oki! Nej men nu ska man väll mensa lite och sen sova. Fred ut!

Julbak!




Igår bakade jag och killen lussekatter. Idag bakade jag, killen och Annie pepparkakor. Imorgon ska vi baka knäck. Jag älskar verkligen allt med jul. Det är så himla mysigt och det finns så himla mycket gott man kan baka till jul. Jag är hur lycklig som helst att jag kommer få fira min jul med min kille, han är så underbar.

Jag hade tänkt ge min frågestund en chans idag också, så imorgon lägger jag upp svaren på frågorna.
SÅ PASSA PÅ ATT FRÅGA MIG NÅGOT NI LÄNGE UNDRAT ÖVER ---------> HÄR

ASK ME ANYTHING, AND I'LL GIVE U ANSWERS




Jag är din i alla lägen



Nu ska jag och min underbarasötafinasnyggagulligasnällamysigaroliga pojkvän ut och fika och sen så blir det bio, breaking dawn om någon undraaaaaaade.. Har hört att den ska vara riktigt bra. Höööööörs på lan. Fred uuuut.

Some photos from the weekend


ILL, SICK AND UNWELL

Jag praktiserade ju på dagis förra veckan, tog hand om 2 åringar. Dom var snoriga och en unge var sjuk och hosta/nös mig rätt i ansiktet och nu är jag så himla sjuk, vet inte vart jag ska ta vägen. Snorar ihjäl mig (idag snöt jag mig så mycket att det till slut kom ut blod ur näsan), ont i huvudet, spyfärdig, ont i halsen och hela kroppen värker. Jag vill inte missa skolan, men jag kan inte gå dit när jag mår så här dåligt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag borde äta, men jag är inte sugen på något.

STOCKHOLM BABY

Nu drar jag och älskling till stockholm och blir kvar där över natten också, så vi ses helt enkelt imorgon då jag berättar om varför jag inte har uppdaterat på tre dagar. Pusssssssss

Make Your Own Ring

Köpte en brosch på loppisen och gjorde den till en ring, sjukt snygg om jag får säga det själv.

Pictures From Today


....


I REALLY WANT THAT GALAXY JAR


-


side by side

Jag och min pojkvän har sovit med varandra varje dag i över 3 månader och idag är det första dagen på hur länge som helst som jag ska sova ensam, det är jag själv som har valt det. Kände att jag behövde en "night-on-my-own", har käkat massor av choklad, duschat och fräschat till mig som attan så imorgon när min älskling ser mig kommer han förmodligen säga "daaaaaaaaaamn giiiirl ;););)););));)" hahaha, jag är för trött för att tänka, eller jag är inte ens trött, jag är kär.

A Boring Little List



Dagens humör:
Upp och ner, ner och upp!


Dagens mående:
Väntar på att något eller någon ska få mig att skratta


Dagens borde:
P-L-U-G-G-A, men jag kan ju aldrig lyfta på arslet och få saker gjorda


Dagens frisyr:
Tjena mittbena!


Dagens smink:
Inget smink


Dagens klädsel:
Tröja med skjorta under och svarta byxor


Dagens planer:
Kolla på film, gråta lite och somna tidigt


Dagens vill ha:
PENGAR I STORA LASS!!!


Dagens fundering:
Varför fryser jag om näsan hela tiden...?


Dagens beroende:
Glee och gossip girl


Dagens tråkigaste:
Allt


Dagens längtan:
Min pojkvän


Dagens superlängtan:
Till julafton, MIN FÖDELSEDAG och sommaren!


Dagens låt:
Om vingarna bär


200g español

Än så länge har vi haft matte lektion och engelska lektion, nu har jag bara spanska lektionen kvar, 2 timmar spanska steg 4 är inget att se fram emot. Jag är allmänt less och trött. Det smakar bajs i min mun (skoj), har ju inte ätit bajs som ni kanske förstår utan jag käkade köttbullar och potatis och om det är något jag hatar så är det smaken efter man har ätit, blääää. Nu kommer min spanska lärare. Let's get it started.

En till sak, jag ska äta 200g mjölkchoklad idag bara för att jag förtjänar det.

<3


M Y N O S E



Jag var med om en liten olycka i Onsdags. Det hela började med att jag låg i sängen med min laptop i knät och var allmänt småsurig och så skulle min älskade man muntra upp mig så då kittlade han mig under fötterna så jag hoppade till och samtidigt som jag hoppade till så hoppade även min dator till och landade mitt på min näsa. Jag grät HURLÄNGESOMHELST. Och Filip fick extrema skuldkänslor (fast att han har svårt att erkänna det), den natten så vaknade jag upp flera gånger pga smärtan. Dagen efter fick jag tid hos Hälsovårdcentralen där dom tyckte att det kändes som ett hack på näsan. Dom skickade vidare mig till sjukhuset där jag fick tid dagen efter. Där kollade två doktorer på näsan och dom kom fram till att jag inte behövde någon operation. Näsan sitter varken lös eller snett och därför kan dom alltså inte operera den. Däremot så har min knöl blivit större sen innan smällen men förhoppningsvis så går den ner. Läkarna sa även att jag inte får anstränga mig och absolut inte vara med på idrotten i skolan eller styrketräna. Så det blir två slappa veckor man har framför sig och tills dess ska jag försöka blogga så mycket som möjligt. Visst är det bra? Alltså att jag ska blogga mer, inte att min näsa är större.

STYLE FOR LIFE




Min vän Linnea har ett eget UF företag där hon säljer örhängen. Jättesnygg örhängen faktiskt! Jag har redan köpt en och min syster en annan och det blir förmodligen fler än de. 
Man får välja helt själv vad pengarna man betalar med ska gå till, antingen Helping Hand eller Jordens Vänner. Läs mer på hennes hemsida som ni hittar HÄR och shoppa ihjäl er, jag är skit nöjd!

JAG BEHÖVER EN NY KAMERA

Några tips på bra systemkameror??? :):):):)

BARA EN JÄVLA MASSA ÅNGEST!

Känns som att jag gör fel hela tiden. Jag skolkar från skolan eftersom att jag ändå inte hänger med, jag käkar hur mycket snabbmat som helst, dricker en oerhört stor mängd läsk och äter läskigt mycket godis. 
Men det som jag får mest ångest av är att jag har blivit så oerhört fet, osmart och ensamvarg. Ja, jag vet att det är mitt egna fel att jag är med min pojkvän hela tiden, men jag älskar hans närvaro, jag älskar att ha någon tätt intill mig, jag är så jävla kär helt enkelt. Jag är så kär att jag glömmer bort verkligheten. Jag har världens bästa pojkvän men jag måste komma ner på jorden nu. Jag måste skärpa mig, jag måste träna, jag måste sluta upp med godis och läsk, jag måste plugga och jag måste börja älska mig själv också, ta hand om mig själv.

INSPIRATION MOTHERFUCKER



sources: weheartit

I would pretty much were this clothes today


RSS 2.0