-

jag kan inte stanna kvar
jag fuckar upp ditt organiserade liv

Who is the betrayer?

Idag har jag stor städat, köket är helt klart (bild kommer annan dag), um och snart ska jag ta bussen in till stan för att träffa Jillllyyyyyyy.

DANSAR LITE LÄTT


mmmmmm...

Blev semla till frukost, nu har jag 20 minuter på mig att gå till stan.. KAOS!

I was a heavy heart to carry

Tre älskade timmars sömn. Vaknade av att min mamma prata i telefon (hon är GANSKA högljudd). Klockan ett ska jag möta Mina på stan, det ska bli mys. Dags att varva ner!

I have a fever, but it does not stop me

Igår var det lite festination. Hade nog på mig för lite kläder så har feber idag men det hindrar inte mig från att dra ut ikväll igen! Kom hem 6 på morgonen fick mig 5 timmars sömn. Jag mår BRAA!!!

1 av 6

RISHÖGEN NR ETTETTETT! Idag har jag varit duktig, gick till skolan, jag var den enda ifrån min klass som gick till skolan fast att vi har LOV, tjohej. Har pratat med Stefan om rättskunskapen. Det går framåt, gjorde klart en röduppgift. Snart drar jag mig hem för att börja måla i köket.

You've got nothing to lose
Har kollat på Glee hela dagen. Imorgon åker annie till filipinerna, blir jobbigt att vara utan surkärringen i två veckor. Medan hon blir brun så blir jag vit, positiv inställning.. NOT!

LOV!!!!!!!!

Nu har man äntligen fått LOV! Har massa plugg att göra så det är bra att jag har så mycket tid nu. Har inte så mycket mer att sägaaaaaaaaaaaaaa...

KAOS

..... på riktigt!

PROPPMÄTT

Ingen skola idag. Tog mig en sovmorgon och har legat i sängen sen dess. Annie lagade mat idag, hur gott som helst. Tråkigt att snön aldrig försvinner. Drömmer mig bort till ett varmare ställe.

All alone on a Saturday night

Ligger i sängen nerbäddad, har ätit daimtårta och kollar på gaygalan. Vet inte om jag kan kalla detta för en lyckad lördagskväll men den får duga.. Imorgon blir det förmodligen plugg och förhoppningsvis lite festligheter på kvällen. Godnatt

Jag behöver mer fastän du förstör mig helt


Du är mitt allt men kommer döda mig långsamt

Snart drar jag ut för att träffa Sara, det var ett tag sedan sist. Det blir promenad och solning, katsching!

Jag är på väg att träffa botten och jag älskar det
Jag skulle hellre missta livet än att missta dig
Trots att du förtrycker mig, fördärvar mig, förgiftar mig
Försök förstå hur jävla starkt jag hatar dig, min älskling

KÄRA LISA

Igår hade jag fullt upp! Skola, möta upp mallis tjejerna, handla, käka ute, hem till sofia, överaskningsparty, spel, minnen & fina människor. Tyvärr blev det ingen övernattning för min del utan jag och Mina var ute och lekte i -23 grader. Underbar kväll!

FAN VA TRÖTT JAG ÄR

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har gått in i väggen. Har haft det jätte stressigt i skolan, sovit dåligt, feber os.v. Men nu ska det bli ändring på det!

Alla hjärtans dag

Vad har jag gjort idag? Jo, jag har gjort en äppelpaj, spridit lite kärlek i hemmet, fått gelehjärtan, fått ett underbart hjärta av min far och inte ätit någon middag. Idag är det "Tjockis"-dieten som gäller, paj, tårta, godis!

Farväl mina älskade


Idag rök 1 svart sopsäck full av skor. Tog även farväl utav mina silvriga converse, mina favoriter en gång i tiden.

Du, håll ut

Har legat i sängen och kollat på film hela dagen. Nu är det dags att hitta på något! Det får bli skor och jack-rensning och senare blir det plugg eller cd-rensning..

new

Äntligen är dom mina!

!


I made lunch today


Så här duktig var jag idag! Lagade stekt fisk med ströbröd, kokade potatis och morötter, Hallandsås och persilja och citron på det! Otroligt gott!

For everything we once dreamed

Jag är inte på topp. Är hemma helt själv och gör ingenting. Känner mig rastlös och jag känner inte för att anstränga mig för att ha roligt.

how wonderful isn't this?

Fan vad underbart! Sov i mitt rum idag, första gången sen jag började måla. Det var hur skönt som helst. Det första jag såg när jag vakna var solen och lite musik till det så var det bästa morgonen någonsin!

YOU WON'T BRING ME DOWN

Nu ska jag börja dra mig mot stan. Först blir det fika med några efterlängtade sen efter det så blir det bowling med några favoriter från klassen. I guess i'll see you guys later!

ESPAÑOL

Har suttit och pluggat sönder spanska. Ska skriva en uppsats på spanska imorgon och jag känner mig inte allt för taggad. Men jag kommer förhoppningsvis hinna träna på den jag har skrivit idag, men den är som sagt inte ens klar. Jag är så jävla stressad, jag blir galen!

WEBBCAMWHORE!


i'll lay here with you

Dagens plus & minus:

- mardröm
- snöstorm
- skola
- meeeens
+ ingen matte lektion
+ min säng
+ GLEE <3

Jag väntade mig ingenting

Jag hade en vän som kallade mig känslig
Som kanske kände mig för väl
Men den versionen utav Amanda är försvunnen
Jag hade en vän som kallade mig känslig
Som kanske kände mig för väl
Men den versionen utav Amanda är försvunnen

Önskeoutfit
RSS 2.0