förlåt, det var han som ville kyssa mig


Jag mår allmänt kasst. Känner mig bortglömd och utnyttjad. Jag behöver en sak och det är kärlek, det behöver inte vara föralltid men bara för idag, ikväll. Snart ska jag möta upp Mina och busa på stan.

..


goodnight sweethearts!

Ser och känner mig hur risig som helst. Nu ska jag se på mitt favorit pogram DOCTORS 90210 och sen så blir det läggdags! Imorgon ska jag till skolan och försöka fixa så många röda uppgifter som möjligt.

....


sliten tjej

Skola klockan åtta till halv tre, ändå en rätt så chill dag eftersom att vi hade föreläsning och såg en film så tiden gick ganska fort. Vi hade även spanska nationella som inte gick allt för bra men såg nyss att jag iallafall fick G men jag tänker nog försöka jobba upp mig.. om jag har tid.

Skippade träningen idag och istället så har jag sovit, rensat min garderob och sovit. Snart ska jag städa klart i mitt rum med skön musik men först så ska jag se klart på BB. Woop woop!

peace, love & understanding


Trä klacksko


Köpte de här skorna igår, vet dock inte om jag borde behålla dom eftersom dom är ganska obekväma och låter lite för högt..

HARD WORKING LADY

Nu drar jag iväg till jobbet sen blir det gym efter det så blir hemma runt åtta och klockan nio är det desperata hemmafruarna. Det betyder att jag kommer att ha fullt upp idag, ses ikväll sötisar!

Jag vill ha en hårig man!

Bilder på jens malmlöf, justin bobby, johnny depp & petter jansson.

Vill ni veta en hemlighet? Jag attraheras av killar med skägg/musch, jag tycker det är grymt manligt. Alla killar passar inte i det men dom här snyggingarna är ju så mycket mer än snygg i det!

Jag vet vad som måste göras, men ändå så sitter jag kvar här

Vad har lilla mandy gjort idag?
Har solat på gs hela dagen med Jill. Ätit massor av god mat, har kollat på grease, duschat och snart ska jag nog ut på en liten promenad och köpa mig en kaffe eller latte. Jag är så grymt sugen! 

Idag är det sista dagen på påsklovet och jag vill ha mera lov. Sommarlov! Men jag har så himla mycket plugg och jag ligger efter som en liten hare och även fast att jag har haft så mycket tid så har jag ändå inte gjort ett piss, därav rubriken.

Sommar på G?


Klänningen är annies som hon har köpt i filippinerna, hur fin?

De senaste dagarna av påsklov via iphone

Har hängt med underbara människor, druckit en jävla massa läsk, blivit beroende av loka, solat, varit med bästavän, festat, hamnade i trödje, gick i två timmar mitt ute i ingenstans med mohamed i BLUS OCH KLACKSKOR (har feta blåsor under tårna), käkat pizza två dagar på rak, festat (igen), torkat mig med 500-lappar, solat (igen), promenerat, haft skönhetssalong hemma, spenderat mycket tid med min syster, sett en säl i gavleån, käkat jävligt mycket jordgubbar osv..

...



I hope she cheat on you with a basketball playa


That's what you do, baby

Snart ska jag träffa Hanna och Amanda och ikväll blir det tjejmys & tjejbus. Jag är på riktigt BUSHUMÖR!

mörkt och ljust möts


tuggar runt

Nu drar jag och annie ut och köper lite påskris och pynt. När jag kommer hem så blir det storstädning och ikväll så blir det festligheter! Skriver mer under dagen, hejs svejs!

I won't let you close enough to hurt me




Photo by Mina Lindeberg

-


+++



MORSNING


Tog bilderna nyss med webbcamen. Idag så vaknade jag klockan ÅTTA. Just nu sitter jag på min säng i bikini för att jag har inbillat mig själv att det ska få sommaren att komma snabbare (störd man är). Vad händer idag då? Klockan två har jag tid hos Mange och det kommer bli extra jobbigt idag känner jag på mig, sen ska jag träffa Mina, gå på stan och KÖTTAAAA!!!

Behind the scenes





Lite bilder från fotograferingen idag. Resultatet får ni se senare, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...

OFF TO PHOTO SHOOT

Nu drar jag iväg på cykel eller buss för att träffa Mina och vi ska fotografera. Vi får hoppas att det blir några bra bilder, hejssvejs!

första uteserveringen i år

Käkade lunch/middag på stan med lisen, mallan & sofia... MYCKET MYSIGT!

På bryggan

Hängde med sofia och malin på en brygga på alderholmen idag, riktigt fint var det. På näst sista bilden så ser ni även att jag hade varit på kill-kalas. Det känns verkligen underbart att solen är framme och att sommaren närmar sig.

"Kan kan inte sluta lyssna"

En liten sammanfattning av min helg: Middagar, kvälls chill ute på alderholmen med Amanda, Hanna & Emma, stan häng, parkbänkar, kvälls chill ute i boulongern.

Eftersom att jag inte orkar dra till gymmet i det här fina vädret så har jag bestämt mig för att gå en liten promenad. Funderar även på att skaffa spotify premium idag, skulle sitta fint i det här vädret, fast jag skulle ju inte kunna sluta lyssna på musik då... hmm..

###


17 år i staden

linne från mallorca, jeans CM, kavaj Lindex, röda korta converse, solglasögon från filippinerna

¤¤¤


Lite presenter

Smyckesträd, tv, bergskristall, presentkort och en massa pengar. Livet leker!

RSS 2.0