-

 
 
 
 
 
 

Tjugoåttonde december


 
Vi befinner oss just nu i Hamra, Tänndalen. Jag ska spendera många timmar på skidorna, ta fina foton och bara koppla av. Jag har ej med mig datorn så ni får en ny uppdatering antingen första eller andra januari. Hoppas att ni spenderar era sista dagar på året med era nära och kära!
 

-

 

Tjugosjätte december




Årets bästa julklapp för alla 94:or och under. Gratis tandvård till 21. Vilken tur man har haft, två år på rad har åldern höjts, just vid juletid. Blir alltid lika glad när jag läser lappen, wiho!

-

 

Tjugofemte december

Tycker det är så himla kul att se vad andra har fått så jag passar på att visa upp några av mina julklappar också. Favorit julklappen är absolut mina pärlörhängen av vitt guld. Så himla fina! Det paket jag blev mest förvånad över var helt klart paketet med en apple slicer, banana slicer, strawberry slicer och sist men inte minst en jordgubbs snoppare. Fattade verkligen inte vad det var för saker när jag öppnade paketet. Det enda jag egentligen hade önskat mig i år var en smoothie blender, vilket jag fick! Men jag hade även uttryckt min förälskelse i Glazed apple serien från The Body Shop som var helt slutsåld i stan så min underbara pojkvän åkte till uppsala för att köpa två body butters. I'm oh so in love with the smell! Jag fick även en härlig filt, en bok, presentkort och pengar. 

-

 
 
 

Tjugofjärde december


 
 
Äntligen har vi fått internet att funka... efter sisådär två veckor utan. Anyway... IDAG ÄR DET JULAFTON! Tjiho! När jag vaknade och drog upp persienerna imorse fick jag skåda ett riktigt winter wonderland och såg jag en tomte promenera förbi, det var alldeles magiskt. Någon hade även parkerat sin cykel vid mitt sovrumsfönster. Men jag vill ju tro att det är tomten som har lämnat den till mig eftersom att hen vet att jag behöver en ny cykel. DOCK hade kedjan hoppat av... Så den fick stå kvar.. Hela dagen har spenderats hemma hos Filips morföräldrar och vi har haft en riktig lyckad julafton!

MERRY...

 

Femtonde december




Det var det här som råkade följa med mig hem efter en shoppingrunda förra helgen. Wohow! Mina första egna pjäxor! Jag ska alltså lära mig att åka skidor, for real. Den 26 december till 1 januari åker jag och Filip till fjällen och då ska jag boka skidskola så att jag verkligen lär mig att komma ner för en backe utan att ramla och slå ihjäl mig. Mitt mål är ju inte att åka helt felfritt utan jag vill bara kunna ta mig ner för en backe oavsett hur brant den är och helst utav allt vill jag bygga upp ett självförtroende där jag kan lite på mig själv och skidorna. Filip tävlar ju i skicross och slalom och jag vill ju kunna dela glädjen som han känner för att åka skidor. Jag är fylld av taggande nervositet, men det är ju någon vecka kvar innan vi åker... iiih!

<3


 

Fjortonde december





Har gjort mitt första pepparkakshus! Jag är faktiskt nöjd med resultatet meeeeen fyfan vilket tålamod man måste ha för att bygga ett pepparkakshus. Svetten var olidig och tårarna var omöjliga att hålla inne. Det ser verkligen lättare ut än vad det är. Jag hade egentligen planerat att göra ett pepparkakshus från grunden men det orkade jag inte så jag köpte färdiga delar. Men när jag öppnade paketet var det TRE stycken delar som hade gått sönder så dom var jag tvungen att limma ihop. Och det där jävla limmet.... don't get me started with that sugar glue.. Aja, nu är den illafall färdig och jag är NÖJD. Det är väll det viktigaste! 
 

-

 

Tolfte december


 
Blommor och favoritgodis blev man överraskad med idag när man kom hem. Min älskade favorit kille, han vet hur man gör en trött tjej glad. Idag var jag helt inställd på att det var torsdag men det är ju freeeedag, härligt! Tänker inte göra ett dugg mer idag.

-










Online shoppin'




Beställde just hem lite grejer från H&M. Lite söndagsshopping. Some basic shit. Det är faktiskt första gången jag beställer hem från H&M. Eller... jag beställde hem ett halsband där ifrån för 5 år sedan som jag inte hann hämta ut för posten hade skickat tillbaka paketet när jag kom hem från Bulgarien. Sen när jag skulle göra en ny beställning så var halsbandet slutsålt. Jag minns att det var ett speciellt halsband som jag ville ha och jag grinade så mycket för att jag ville så gärna ha det. Men nått år senare så beställde jag en kopia av halsbandet på Nelly, så det hela slutade bra ändå. 

Sjunde december


 
Åh älskade frukoststund. Jag tycker helt ärligt att det mysigaste som finns är att ligga kvar i sängen och dra sig samtidigt som man har världens mysigaste kille brevid sig. Vilket min kille är. Världens mysigaste. Att sedan få ta sig en sen frukost är typ som grädde på moset. Efter en sådan morgon så kan nästan inget förstöra resten av dagen. Då har man minst sagt vaknat på rätt sida.

-

 

Sjätte december




Äntligen börjar min förkylning att släppa... Känns som att det var en evighet sedan jag var helt frisk men nu är det ändå ganska nära. Idag har det varit en fartfylld dag. Tog en sovmorgon och sedan blev det en lååång runda på köpis med Filip. Har inhandlat julklappar till både mamma och pappa och så blev det en hel del ljus. Jag fick även med mig en annan sak som jag tänker visa upp imorgon. Låt mig bara säga så här - impuls.

-

 

Första december


 
Trodde inte att jag skulle klara av ett nio timmars jobbpass idag eftersom jag har haft en ansträngande helg med massor av städ, två kalas och en riktig jävla förkylning. Min förkylning blir bara värre och värre för varje dag som går. Har till och med köpt Kan Jang för första gången i mitt liv och det funkar ju verkligen inte, och så smakar det pyton! Jag kände att jag minst sagt förtjänade ett varmt bad med ljus och lugn musik efter jobbet. Har hällt i mig tre stora koppar te och nu ska jag fixa en matlåda innan det är läggdags. Hoppas att man vaknar upp frisk och kry!
 

-














RSS 2.0